Idag.......

Allmänt | 2009-02-28 | 17:13:56 Kommentera här! » 0 st

Idag har de vart fint väder ute. Så vi red i det  vackra solskenet. Det va mysigt.
Ska strax åka till Laxfällan. Blir mat där, får väll se vad jag äter:P
Snart skola igen :( BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Det har vart kul å träffa dig. Vi kanske möts igen!

Bye

Så ska det låta.

Allmänt | 2009-02-27 | 20:09:06 Kommentera här! » 1 st

Ulf Hultgren är nu här och styr våran fjärrkontrol. Det blir "Så ska det låta" istället för "Let´s Dance" Men de överlever man nog. Min dag idag har gått ut på att kolla på tv och spelat sällskapspel med Fammo å Faffa :) Det vart himla uppskattat och kul :) Vi spelade "Sverige spelet-Allt du som svensk bör veta om Sverige"
Sen kom då Ulf å Pia hit och åt. Tacos. Jag hade qourn färs, det var himla gott!!!!!!!!
I morron blir de väll att plugga. Sen ska vi till Laxfällan på mat!
Det sorliga är att Sportlovet är nu över :( men det är inte långt kvar till Påsklovet. HURRA!!!!!!!!!!!!!!!

Bye

Halka på gården med mjölkspannet?!

Allmänt | 2009-02-26 | 10:28:47 Kommentera här! » 1 st

Idag (än så länge kl är 10.20) Så har jag kollat tv. pratat me farmor om att jag ska sova hos dom inatt.  Hon ville att vi skulle ha med oss mjölk till maten. Då sa hon" Den är den 26 idag så du får skynda dig innan tankbile kmr!" Sen ringer jag till pappa å frågar om tankbilen har vart där? Nää de hade den inte. Så jag tar mitt mjölkspann å traskar elr rushar! Men vad är det som står utanför mjölkrummet så? TANKBILEN!!!!!!!! Aha nej men om han har börjat så får jag väll charma mig för chaffören å få mjölk ifrån bilen elr så får jag ta id kalvarna. Men när jag kmr fram ser jag att han inte har börat:) MEN!!!!!!!! När jag ska fylla spannet så har jag inte skruvat för sido luckan. (Vrf man nu måste h en så?) Så det sprutar mjölk i mjölkrummet. Å  då kmr chaffören å säger ojoj. ja de kan man säga. Men de löste sig. Jag spolade rent å tog min Mjölk å knatade hem. Å SNOR HALT var de på gården så jag höll NÄSTAN (hihi där lurade jag dig allt :P) omkull. 

Å nu har jag gjort yttligare 3 frågor på engelskan. hmm resten får hon hjälpa mig med!
Jahmm annars har det inte hänt nått spännande. Vi ska åka till Willy å Anita på Lördag. Då får vi väll höra om "Idoten som körde med varningsblinkers på" hihi återkmr me de:P 

Nu ska jag diska. Sen blir de väll att kolla på tv. Sen ska vi äta vi Farmor. Mumms:)

Bye 

Onsdag mitt i veckan

Allmänt | 2009-02-25 | 16:18:40 Kommentera här! » 0 st

Idag är de onsdag. Halva sportlovet har gått. Vrf går de så fort. Alldeles för fort!
Igår så va ju jag å Jessika å såg " I taket lyser stjärnorna" Den var bra. Jag försökte läsa boken. Men tröttnade.
Men filmen var bra. Men Jessika som har läst lite längre än jag sa att Ullis å Jenna inte träffades vi soporna. Men allt går ju inte att gör som det står i boken.
Idag så har jag lagat mat. Sen spelade vi frågejackten. Sen kollade jag "Kärlek på hal is- Att vinna guldet" tror att den hette så. Elr nått liknande iaf. Har sätt den förut men inte början, Å de stör mig!!!!!!!!
I morron blir det väll soft igen. ska till farmor å äta de vankas nog semlor oxå:) Mums:):)
Mer händer inte på mitt sportlov. Elr jo igår när Jessika å jag väntade på bussen så gick vi en sväng. Så vi hamnade på Östra Kyrkogården! Jag tyckte det var fint med lycktorna som lysde så fint:) Men Jessika som är mörkrädd tkt inte de var lika kul. Då berättade jag att i en bok som Marie Jungstedt har skrivit (kmr inte ihåg vilken de va) så hittade dom ett lik i snön vid en gravsten. Allt man såg var en hand som stack upp. De gillade hon inte. HIhi.

Mmm. Nu blir det Beverly Hills:)

See ya later aligator:P

Bye

HEJJA SOLKLINT!!!!!!!!!!

Allmänt | 2009-02-23 | 17:42:20 Kommentera här! » 1 st

 Idag har vi varit och sätt när Terese och hennes klasskamrater spelade Krullis Cup. Dom var riktigt duktiga:)
Och jag stog och Hejjade på som vanligt! Men Terese sa att jag inte skulle det, men jag var inte ensam.! så de så:P
Men dom vann mot Fårösund (Jättarna) och förlorade mot Solberga (Stadsråttorna) Men dom var duktiga.
Men i sista matchen tappade dom sugen när dom låg under. Men jag och min cheerleading  hejjade ändå på mitt BÄSTA!!!  Och mammorna me:)Men stadsråttorna vann ändå. Hmm undrar va det beror på......

Nu har jag iaf suttit med Engelskan en stund. DET SUGER!!!!!!!!!!!!!
Red en stund i fm. Men Dajje blev väldigt trött i den kramsnöiga snön. Så han fick lite masage när vi kom hem. 
 
Så här på sportlovet har jag ångest. Vet inte vad jag ska göra, Men vet att jag måste göra klart alla skolarbeten. Som ska vara klara efter lovet. DET SUGER MED LÄXOR UNDER LOVET!!!

Men nu ska jag hitta på nått kul. Kanske äta en muffins:) Mums:)

Bye

Sunday - Soft day

Allmänt | 2009-02-22 | 19:50:41 Kommentera här! » 2 st

Idag har jag inte gjort mkt. Fm gick åt att kolla Skidor. Svensken kom 2:a. Jakt staffeten. Men va jag störde mig FETT mkt på "EXPERTKOMENTATORERNA"!!!!!!!!!!  När en svensk låg 1:a så sa dom att det kmr aldrig bli bra han måste ligga efter någon. Och när han bytte position  så sa dom "det tackar vi för" Det är dom som ÅKER skidor som bestämmer hur dom ska gå väga i sitt lopp. Så Fuck på expertkomentatorerna. Om dom är sånna "experter" vrf åker dom inte själva. Tkr att det är meningslöst att klanka ner på dom som vågar PRESTERA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Em spelade vi PLUMP och Alfapet me my sisters. Kul de:P sen har jag kollat OTH. Så nu har jag badat bastu. Har oxå rullat mig i snön!!!!!! Så nu ska vi äta varma mackor.
Å i morron blir det att rida. Sen se fotboll i Slite.

Aja.

Bye

21.04

Allmänt | 2009-02-21 | 21:04:48 Kommentera här! » 3 st

20.57

Ja hur tkt jag då jag om MF?! Ja, Velvet va bra:), pojkarna med de långa namnet hade skön stil, oxå "du vinner över mig" som var himla bra:, tuff kille från Gotland) EMD Va som väntat bra. Tkt det va skön Korografi:)

Är lite dessvärra besviken på Alexander Bard. Jag tkt inte att det gick hem att de va en sån långsam låt.
Och hon Jazz-bruden gillade jag inte. Gillar inte jazz... Molly Sanden gillar jag inte alls. Men låten var bra.

Normal Lördag

Allmänt | 2009-02-21 | 19:09:57 Kommentera här! » 0 st

Dagen började med att se tv. Sen hade Jessika och Jag lite bustid:P De slöt med att jag satt och läste en historia högt för henne. Trots att hon har skrivit den själv:P Sen åkte vi till affären. När vi var klara var det en tant som stog och tog på sig vantarna då sa hon " Oj står jag ivägen. Då ska jag flytta på mig" Å ja sa "Nej de är ingen fara. Vrf ska man ha brottom?" Så himla trevlig tant. Sn knatade hon iväg med sin rolator. Gammla är mysiga:)
När vi kom hem började jag pyssla med presenten till min morbror å hans tjej. Jag (med lite hjälp elr dom tvingade sig att "hjälpa" mig:)) Vi/Jag gjorde en egen lott. Med 3 lika vann man en resa. En betald ToR biljett till Öland:)
Men vi var inte bjudna. Så vi får inte se hans min:( Men men. Jessika å jag tog en tur me hästarna i skogen. Mysigt me all snö, men den kmr ju typ försvinna(PEPPAR PEPPAR) Sen såg jag Prinsen och jag 2. Inte lika bra som 1 men den snygga prinsen (har tyvärr blitt fulare) Var den enda som var kvar sen 1. Och hon som spelade Paige i denna film var inte lika bra som hon i 1:an!

Nu ska vi äta lite. Sen blir det att kolla på MF. Hejjjar på EMD och BWO( Förkortnings band:P) Men de återstår å se.
Och så har jag faktist städat mitt rum ikv.
I morron blir de väll å skutta i snön. Sen börjar ju SPORTLOV!!!!!!!!!!!!! Terese spelar Krullis Cup på Måndag. Så det blir väl å kolla på det. Och om dom går till final så blir det fotboll på Fredag me. Men annars har jag inget planerat på sportlovet. Ska till Farmor på Fredag å äta. Annars blir det å rida. Sen MÅSTE jag plugga. Måste prestera bra nu. Så lärarna släpper iväg mig om jag ska göra praktik i Småland.
Suck på skolan.

Återkmr om mina tankar om MF.

Bye


F1

Allmänt | 2009-02-20 | 18:09:15 Kommentera här! » 1 st

Sitter nu och lyssanar till ljudet av F1-bilar som susar på tvn. Idag så började jag min dag med att äta havregrynsgröt.
 Samtidigt som jag kollade A Walk To Remember. As bra film:)
Sen tog jag på mig kläder och tog Dajje ut på åkrarna och skuttade i snön. Sen Red jag Fleur Barbacka, As jobbigt. Men kul. Sen körde jag moppe till Farmor. Snacka om Is gata. sladdade flera gånger. Sen skulle jag köra in på stigen för att slippa vurpa i backen. Men då fastnade jag. Men jag fick upp den. När vi ätit kollade vi Herrarnas jakt-skidor elr va de heter. Sen tog jag Zacke och vi gick i skogen och sökte på alla spår i snön. Och jag konstaterade att alla djur i skogen myser under låga träd osv för att jag inte ska komma fram. Men Zacke va på hugget och hoppade runt i snön. Och kastade sig om kull och rullade i snön. Knasiga hund. Sen fikade vi lite sen ville Zacke att jag skulle mysa med han i soffan. Det gillade vi båda. Då konstaterade jag att han var kicklig. De va himla kul:)
Sen körde jag hem. Ingen vurpa denna gång häller. Så nu har jag kollat Bevrerly Hillsoch pratat med Kikki.
Å ikväll blir det att kolla Let´s Dance. Men nu har jag tråkat dig som läser tillräckligt:)

Bye

Ps. Till gårdagens inlägg
http://www.youtube.com/watch?v=ZKGQsP3YG3c&feature=PlayList&p=644954A1FBCD4494&index=9

Tandläkare?!

Allmänt | 2009-02-19 | 22:37:27 Kommentera här! » 2 st

Nu är jag hemma efter att ha varit på Oriflame party hos grannen.  Himla kul:) Men den mesta fikatiden gick åt att prata tandläkare och tandtråd. Ett härligt gäng med mkt skratt. Hoppas de blir så kul när jag blir äldre.

Skolan idag så hade vi gympa och betygsamtal. Ligger på sämst VG och kan jobba mig upp till MVG:) Kul.
Sen hade vi Samhällskunskap. Ja vad ska man säga. TIDSFÖRDRIV!!!!!!!!!

När jag kom hem kollade jag tv. Och sen kom hovslagaren och skodde hästarna i garaget:P
Sen gick jag in och lagade qourn och spagetti med kokta grönsaker ( Dom andra åt spagetti och köttfäsås)
I morron är jag LEDIG!!!!!!!!!!!!!! Shooooo fett najs.
Så jag ska väll rida, Sen se om jag drar till fammo. Men får se om nån kan köra mig.

Annars då . Just de så fick Moa å jag typ SPRINGA till busstationen. För att David sa att Oliver och Svante skulle redovisa. Och Moa som ville gå till Länna Kiosken och köpa choklad. Så medans hon var på toa så knatade jag på till Länna Kiosken där Moa sen mötte upp mig. Sen åkte vi buss. Jag sa till Moa att hon kunde lifta hem. (Hon har 5 km från bussen till hem)  Hon skulle ringa om de hände nått. Hon har inte ringt, men får väl kolla hennes blogg för att kolla om hon lever.

Bye

Swift

Allmänt | 2009-02-18 | 16:42:27 Kommentera här! » 0 st

Say you're sorry, that face of an angel
Comes out just when you need it to
As i paced back and forth all this time
Cause I honestly believed in you
Holding on the days drag on
Stupid girl, I should've known
I should've known

chorus
I'm not a princess, this ain't a fairytale
I'm not the one you'll sweep off her feet
Lead her up the stairwell
This ain't hollywood, this is a small town
I was a dreamer before you went and let me down
Now it's too late for you and your white horse
To come around

Maybe I was naïve, got lost in your eyes
And never really had a chance
My mistake, I didn't know to be in love
You had to fight to have the upper hand
I had so many dreams about you and me
Happy endings, well now I know

repeat chorus

And there you are on your knees
Begging for forgiveness, begging for me
Just like I always wanted, but I'm so sorry. . .

Cause I'm not your princess, this ain't a fairytale
I'm gonna find someone someday
Who might actually treat me well
This is a big world, that was a small town
There in my rearview mirror disappearing now
And it's too late for you and your white horse
Now it's too late for you and your white horse
To catch me now

Oh try and catch me now
It's too late to catch me now

idag

Allmänt | 2009-02-17 | 17:11:27 Kommentera här! » 3 st

Började med Samhk. tråkigt:( Sen hade vi håla eftersom vi fick sluta 1 timmetidigare från samhk för att vi ska ha en timma i morron. Eftersom vår Eng lärare var hemma med sjuktbarn så hade vi ingen engelska. För och nackdelar. Elr nej bara nakdelar. Vi kunde inte lämmna in vår uppgift. Sen fick jag reda på att boken vi läser så ska man ha läst ut den och svarat på frågorn till tisdan efter lovet. Gör hon inget annat på lovet än att hon vill att vi ska ha en massa å göra!!!!!!!!!!!!! Sen hade vi matte. Eftersom det dröjde 1 h 20 min innan bussen gick så satt jag mig i bibblan å pluggade matte:) Kännde mig himmla duktig!!

Nu har jag ridit och dushat. hmmm
Återkmr om de händer nått!

Senare....
Roffa var här å shekade läget. Skulle kolla om han visste vad tillämpningar var. Men det var lika främmande som för mig. Sen skulle jag fixa min mat! Rostade morötter å potatis. Men det enda ätbara var potatisen. VA FAN SKA MAN ÄTA SOM VEGETARIAN?!?!?!? Antingen har jag idé torka. Eller så är jag så påvärkad av mitt förflutna och att man SKA äta kött. Men jag vill ha en vändning i mitt trista liv. Jag VILL pröva nått nytt. Men omgivningen ger ingen hjälpande hand. Kan jag påvärka allt själv?! Återkmr om de funkar elr ej...

Bye

                                                                            

Helgen

Allmänt | 2009-02-16 | 13:35:10 Kommentera här! » 0 st

I Fredas var de fest hos Sandra. Det var välldans trevligt:) Tack för en kul kväll.
På Lördan satt jag hemma. Och var ute å pulsade i snön me hästen:) Men efter ett tag blev han jobbig...
 Sen på kvällen var Terese å Jag hemma å kollade MF. Och efter det kollade jag Wallander.
MF var bättre än förra gången. Och rätt låtar gick vidare. Men fattar fortfarande inte vad den internationella juryn gör.
Igår gjorde jag inte så mkt. Mamma, Jessika å Jag åkte till Tingstäde å åkte pulka:) De var kul.
Men när man var liten sprang man upp för backen. Nu måste jag stanna och vila efter halva backen. Vrf har man inte lift på såna ställen?
På kvällen badade vi bastu, och jag sprang ut å rullade mig i snön. De var himla skönt. Kännde mig mkt renare efter de:)

Nu sitter jag i bibblan å har håla. Eftersom Jenny är hemma. Och jag måste gå på extra Engelskan. Så nu gör jag engelskan iaf. Himmlars va ja é duktig:)
På fm hoppade vi ute på Rävhagen. Jag hade Frances. Hon var himmla pigg. Vi hoppade studds och de va AS kul. Men Jenny(Som delade häst med mig) ramlade av när hon red. Men hon var nog mest tilltummlad. Men när Elinor rammlade av så visade de sig att hon hade en spricka i ryggen.
När jag kmr hem kanske jag tar en tur me hästen. Ska ju på gympa ikväll. De kmr bli himmla kul:)

Bye

Lördag

Allmänt | 2009-02-14 | 16:30:15 Kommentera här! » 2 st

Festen igår var lyckad. Det verkade som alla hade skoj:)
Och de va ju tur de:P

Idag har jag varit ute i snön me hästen. Han var as jobbig. Så han fick springa hem!
Ikväll ska mamma pappa å jessika till Bunge. Men jag stannar hemma å kollar tv å tar de lungt:)
Terese är ju lit ehalv krasslig.

Bye

Party

Allmänt | 2009-02-13 | 16:15:18 Kommentera här! » 0 st

Har nu varit vid Sven och intervjuat han. Körde dit själv:) himmla kul å köra sj:)
Ikväll ska jag till Sandra å fira hennes 18-årsdag.

Återkommer

Day 1

Allmänt | 2009-02-11 | 21:36:23 Kommentera här! » 1 st

Idag började vi me matte.. hmm alltid lika kul. Nja de gick bra.
Sen hade vi klassråd.
Sen beställde Jag och Moa en vegetarisk macka:)
Sen hade vi Engelska. Där vi läste dom fucking texterna.
Sen hade vi Svenska prov. Det känndes bra, Men de vet man inte föräns efteråt.
Sen var det lunch. Tomatsoppa. Inge vidare. l
Sen gick vi lite på stan i väntan på att gå till badet. Köpte en skjorta och ett skärp.
Sen badade vi på Solbergabadet. Elr vi flöt runt å pratade å kollade när killarna hoppade från trampolinen.
Sen satt vi i bastun. de va skönt:)
Sen var klockan mkt. Så jag gick JäTtE fort till bussen. Men de dröjde innan den kom.
Sen var Christian och Willy hemma vid oss å fikade me pappa.
Sen red han å jag ut en stund. Men bajs tråkigt för att marken är så hård.
Sen kollade jag in lite mer vegetarisk mat. Gick inge vidare, men jag åt ris morötter och majs med en god sås.
Sen satt vi vid bordet å pratade. Willy kom och åt me. (Dom andra åt kyckling)
Sen gick jag ut å gav hästarna.
Sen duchade jag.
Sen kollade jag efter Svens nr.
Sen kollade jag bdb.
Nu sitter jag här och bloggar. Och konstaterar att mina 17 skrivna rader börjar på Sen....

I morron blir de kremaktoriet. Efter de blir de hem å se vad man kan göra. blir nog att plugga Engelska.
På lörda kmr Moa så ska vi laga Vegetarisk mat.

Dryg blogg idag. Men nån gång ska vara den första

Bye

Vegetarian?!

Allmänt | 2009-02-10 | 18:55:23 Kommentera här! » 1 st

Idag har jag och Moa fått en riktig tankeställare.
Vrf ska små SÖTA GULA KYCKLINGAR få komma till världen i en liten låda med säkert 50 andra SÖTA GULA KYCKLINGAR. Och att dom sedan hängs upp och ner runt halva slakeriet när världen åker förbi?! Är det de vi vill?
Tänk om inte människan styrde i världen. Tänk om VI var som kycklingarna och dom va som oss! Det visar hur OTROLIGT underlägsna djur är mot människor! Fan det är värt att stå upp för!!!
Jag har alltid varit den som varit mot vegetarianer " Vi har alltid ätit kött, vrf ska man sluta nu? Det är ett vanligt betende"
Men nu är det dax att det sker en förändring i mitt liv! Jag vill inte äta en kyckling som har blivit "Medvetslös genom att få huvudet doppat i elektriskt vatten" Och att dom inte känner nått? Hur fan vet DU de? har du frågat dom de elr?
Detta händer dagligen i andra länder(har ingen fakta om hur det är i Sverige, jobbar på de)
Därför tänker nu jag och Moa sätta ner foten och säg STOPP!!!!!!!!!!
Samma gäller dunindustrin!!!
bifogar Moas blogg som är väldigt gripande feversandmirrors.blogg.se

Men nu vill jag bara släppa tankarna på dom SÖTA GULA KYCKLINGARNA istället informera om att våran samhällsuppgift kan ju gå å ta sig nån stans! Fattar NADA. Har mejlat lissabonfördragets hemsida. Men blev in klokare för de.

I morron har vi prov i Svenska. De går nog bra:) Sen ska vi bada på SIAn de ska bli kul.
Sen kmr Christian hit å rider:) Har inte träffat han på as länge!!!

Nu ska jag leta recept på vegetarisk mat!

Bye

Måndakväll

Allmänt | 2009-02-09 | 21:18:44 Kommentera här! » 1 st

Nu sitter jag hemmal å har ätit en knäckemacka. Har ju varit på gympa. Äntligen. De va as kul:)
Men roligast va å titta på eliten. Men imorron välkommnar jag träningsvärken:)
När jag kom hem körde vi in hö. Så nu är det hö ända upp i taket.

I morron blir de samhällskunskap å matte å engelska. Drrrrrygt
Kanske köpa en present till min syster som Idag då blir 15 år äldre än när hon föddes.
Annars denna skolavecka händer de en massa. Men inget kul. 1 prov och 1 Inlämmning. bläääää
Å på Freda blir de till att gratta Sandra.
BTW fick jag Vg å¨longeringen. Men just de. De har jag redan nämt. Nej nu återberättar jag vad jag redan har sagt.
Dax å sluta

Bye

Skola

Allmänt | 2009-02-09 | 11:40:45 Kommentera här! » 1 st

Sitter nu i surfsalen. Har ätit och Dushat och haft longering. Fick VG:)
Sitter nu å väntar på en em med Matte å Engelska och Extra engelska.. Jaja
Ikväll blir det att åka med mamma på gympa. Har ju inte sprungit på över vecka nu pga sjukdom:(

Släkt å vänner hemma igår eftersom min mupp syster Terese Fyller  år IDAG!!!! Grattis!!!!!!
Då bjöds de på kaffe å tårta(Som jag har varit delaktig i)
Annars har helgen inte bjudit på så mkt. Men Lördakvällens Melodifestiva var en TOTAL FLOPP enligt mig?
Att folk tycker att  Caroline ruggugglan är bra. Men ska hon representera SVERIGE i Eurovison song kontest. Tävlingen handlar om SÅNG!!!! HON KAN INTE SJUNGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Får väll hoppas att Svenska folket( Och den internationella juryn?!) har bättre smak i nästa tävling!!

Nu har jag inget mer å komma med men de är 35 min kvar tills jag börjar:( Suck.....

Bye

Lördag

Allmänt | 2009-02-07 | 18:36:48 Kommentera här! » 0 st

Idag harjag ridit övningskört å bakat. Härlig dag alltså.
Hästen gick fint i skogen. Sen körde jag bil på Slite idag.  Gick fin fint. Tankade oxå.
Sen bakade jag tårtbottnar(rulltårtar) Himmla bra
 
Ska bada bastu nu. Roligare än så här blir det inte!

Bye

Today

Allmänt | 2009-02-06 | 18:16:53 Kommentera här! » 3 st

Idag gick jag till skolan. Känndes bra. Men min mage orkte bara en apelsin till frukost. Men jag åt en macka å Te i skolan.
Sen hade vi ULS. Då skulle jag se 2 filmer om Livshistorier. Dom var på DANSKA OTEXTADE!!!!!!!!! (Hade behövt PJ och Hampus kunskaper i Danska där:P) Men fixade text på 1 film iaf.
Men den filmen gav inte så mkt. Men orkade inte jobba sista timmen så jag kollade youtube.

Min favorit låt: All Ends - Apologize As bra:)

När jag kom hem var de ju inget OTH på tv:( Så jag satt vi datan å åkte lite moppe.( Ja jag är 17 år och kör MOPPE!!! Men det funkar för mig änu ett år!!)

Sen fick mamma nått ryck om att jag skulle ha fler hyllor i mitt rum så att det inte är SÅÅÅÅ stökigt. (Att det är stökigt påvärkar min Aura nej Feng shui hette det! Men några snygga hyllor tackar jag inte nej till.

A nästa Freda blir det 18-års FEST för Sandra. De ska bli kul.

I helgen händer int så mkt. Ska ju STÄDA:( Men ska försöka få pappa att övningsköra med mig i stan!!!
Får väl se vad jag kan lura in han på!! ikv blir de väl att kolla Let´s Dance. Å slappa. Efter en SLAPP vecka...

Bye

Dööööööden!!!!!!!

Allmänt | 2009-02-05 | 15:47:36 Kommentera här! » 0 st

Idag känns de sämmre än att vara en död sill.
Vaknade med världens kräk känsla. och sommnade om så flera gånger.
Vara ju fammo å sov över där. Tur att fammo kan se mig sjuk. (Hatar när man är sjuk å man är me folk)
Å mådde pyton när jag tillslut gick upp. Vi skulle äta rådjurs kött (mumms) Men de tkt inte min mage idag. Trots att de va så lite att de va onödigt att skita ner tallriken för...... Men åt upp de lilla.
Så löste jag korsord. Sen körde jag moppe hem i SNÖANDET!!!!!!!!

Fan inte mer SNÖ!!!!!!!!!!!!!!!!
De snöar fortfarande BTW.
Måste iaf till skolan å hämta min väska. Så då kan jag väll lika bra gå i skolan dom där timmarna.

Ja må hon leva Ja må hon leva Ja må hon leva ut i hundrade år(Och några till)
Javisst ska hon leva Javisst ska hon leva Javisst ska hon leva ut i hundrade år!!!
Hurra Hurra Hurra Hurra!!!!!!!!!!!!!

Grattis till Kikki

Nu har jag tråkat er tillräkligt för idag:P

Bye

Veckan snart slut

Allmänt | 2009-02-04 | 08:20:51 Kommentera här! » 2 st

Igår var jag hemma och var sjuk. Elr DÖENDE rättare sagt! orkade inget annat än att sommna till tecknade barnfilmer och att se tecknade barnfilmer.
Idag är jag hemma oxå. Men mår bättre. Har druckit te å ätot en rostad macka! Men tyvär har mitt te kallnat nu:(
Ska snart gå upp å så film, först Raise your voise Sen Haidi och efter de Alladin och kanske Svanprinsessan.
Jag har lyxat till de för mig själv., har rullat in TV på mitt rum:) Men pappa sa inget:P

I morron är vi lediga:) så denna vecka går fort. De påminner mig. Måste mejla Ulla å sjukanmäla mig.
Sitter oxå å kollar bdb å kollar MTV. Inget bra för tillfället.
Så så mkt har inte hänt dessa 2 dagar utom att jag ligger som en död sill och allt vänder sig i magen. Fan va jag HATAR de!!!!!!

Hoppas ni har de bättre!!!

Bye

Mååååååndag

Allmänt | 2009-02-02 | 17:19:52 Kommentera här! » 0 st

Idag är de måndag. Kändes så där när jag klev upp. Ont i halsen och snorig.  Men efter en kopp te så blev halsen bättre.
När jag kom till stallet så rann näsen mkt. Försökte ta det så lungt som möjligt.
Vi hade prov på löshoppning och longering., Gick väll så där. Sen longerade vi sen slöt vi.
Efter de så hade vi lunsh sen Matte å Engelska. De gick väll sådär. Men jag åkte me 14.50  bussen. Så jag struntade i Extra Engelskan.
Får se om jag går till skolan. Men jag måste nog. har Matte å Engelska.

På Onsdag tänkte jag dra till fammo å faffa. Äta Pankakor! Eftersom vi är lediga på Torsda. får väll se hur jag mår.
Annars har de väll inte hänt nått skoj. kmr väll inte göra de häller:(

Bye

Fyyy

Allmänt | 2009-02-01 | 11:53:48 Kommentera här! » 0 st

Igår red jag på förmiddan. vi hoppade i skogen och över diken:)
Sen åkte vi till stan för Terese å Graip skulle spela teamsportia cup. Dom vann 3 matcher Förlorade med ett mål mot stenkyrka i sista 20 sek. Men dom var duktiga.
Sen bjöd Bitten och Magnus på mat. Ingvar, Lisse, Maja å Amanda var där me.

Vaknade vi 3 av att magen värkte som as. kunde inte somna. men nån gång efetr 4 somnade jag. Vaknade då vi 8...
Å mår PISS rent ut sagt. har typ feber och ont i halsen me! Vill INTE!!!!!!!!!
Kollar just nu på Råttatoi. Och jag har kollat Mamma Mia.

Vill Övningsköra idag. Lära mig krypköra. Får väll se vad jag orkar. Allt jag orkar just nu är att ligga på soffaen.
Får väll se vad som händer idag. hade tänkt å gå på livsmod me.
Hoppas att jag kan gå.

Bye


Lite senare

Sitter nu å vilar i soffan. Mamma å jag var ute å körde bill. Tränade bland annat krypkörning och backstart.
Gick bra:)
Så nu ska jag gå å tvätta håret för sen ska vi i kyrkan. Lin Klintberg ska sjunga. Kul å träffa dom gammla konfirmanderna.
 Bye
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!