Ut pumpad till MAX!!!!

Allmänt | 2011-02-28 | 21:57:21 Kommentera här! » 0 st

Är nu trött och mätt. Har vart på gympa ikv. Nu kan jag programet bra och kan då konsentrera mig på att göra rörelserna fullt ut!! Kännde oxå att jag inte behövde vila lika mycket som jag har gjort förut.
 Jag gillade Louises komentar på den jobbigaste fys-låten: -Är det mördar låten nu!!!!!!!
Och jag älskar i Slutet när man får ligga & vila i 2 min, och sen slappna av, fett skönt!!!!!!
  Igår gjorde vi inte så myckettog det lungt på förmiddan och sen åkte jag mamma och syskonen till Gothem där det var arrangerat kafferep. Saffransbulle 15 olika kakor och tårta. Kan de bli mer underbart! Och man får ta Kakpåse med sig hem!!!!!!!!! Underbart!!! Så ja, jag har varit på 2 kafferep denna helg!!!
  När vi kom hem skulle jag ut och hjälpa pappa i laudgården, de va en kalv som skulle matas med nappsapann, och sen strosade jag runt och hjälpte till lite. Och sen badade vi Bastu!!!!!!! Så jäkla skönt!!!!!!!! Det är undersakattat i dem svenska hemmen!!!!!!!

 Idag har jag varit ovanligt seg.. Men ville ändå göra något. Så FAKTIST fick jag mina syskon och mamma att spela Yatsy med mig!!!!! Det var roligt!!! Och jag Vann!!!!!!!!!!!!! Fick kämpa för att slå ettor:) Sen gick Terese å Jessika ut och red så jag gick och la mig å sov i en halvtimma, skönttt. Åt sedan kakor från igår:)
 Och nu har vi varit på gympa. As kul!!!!!!!!!

I morron får vi se vad vi hittar på. Men jag ska iaf rida. Måste sätta igång hästarna. Och på Kvällen ska vi systrar in och Bowlla!!!!!! As kul!!!!!!!!!! Kul att göra nånting tillsammans!!!!!!
  Det är drygt en och en halv månad kvar till jag åker till Australien, hoppas att brevet om min värd familj kommer snart!!!! Vill verkligen veta! Ska bli såååå Spännande!!!!

Får se när jag bloggar nästa gång!!!


Byeeeeeeeeee

  Jag och mina systrar!!!!!!

Bus kväll

Allmänt | 2011-02-26 | 23:00:17 Kommentera här! » 1 st

Nu sitter jag här ensam hemma hos Felix å Jhenny´. Neo har somnat till en Bamse saga.
Vi har busat och spelat spel. Han har även försökt lära mig att spela game boy, jag suger. Men till mitt försvar så fuskar han!!!!! Men jag har haft jätteroligt ikv:)
  Så nu väntar jag på att festen ska ta slut:P framåt 1 så ska jag ha min körning och sen hem och sova i MIN säng!! Har nu lämnat Austers, men kanske åker dit för att promenera med hundarna!!
´ Willy kom igår, han hade inte riktigt läst båtlistan noga så han inser att båten går 20,10 istället för 21,10. Men han hade plattan i mattan och hann med båten. Så när han kom till Austers så kollade vi bildernafrån Brazil.
så vi kom i säng vi halv 3... Men jag vakanade ändå vi åtta, så jag är ganska trött och kommer nog slumra till. Höll på attt somna till min egen berättar röst.
 Idag har jag oxå haft kafferep där jag bjöd på skivkaka och hallonMouse(stavning) och det gick verkligen hem hos dom!!!!!!!!! Och dom påminde mig hur mkt dom kmr sakna mig när jag åker till Australien. Och dem stannade länge idag, så de blev att störtta iväg till Stenkyrka.

I morron får vi väl se vad jag hittar på, packa upp och rida skulle jag tro. Och basta,´Pappa har laudgården i helgen så jag kanske får hjälpa honom i morron me.
 Nästa vecka är de sportlov för dem som går i skolan, alltså är alla hemma. Trevligt. Har oxå funderat på att åka å bowlla me mina systrar eftersom mina föräldrar inte kan bowlla. Kanske att man skulle ta med sig Maja å Amanda, finns det någon lägsta ålder för bowling!?
Men de hade varit kul!!!!!!
  Annars blir de väl å rida. Måste sätta igång dom nu, har ju inte blitt så mkt när jag har vart borta.
  Tja annars händer det inte så mkt, tyvär..... Önskar att det kunde hända något spännande.
  Men Kikkii å Peter kommer till ön på Torsda, de ska bli trevligt!! Dom ska gå på en visning för ´Hangvar skola!!!!!!!!

Men jaaa, nu ska jag kolla vidare och surfa lite, kanske slumra till me...

Byeeeeeeeeee

Data!!!!!!

Allmänt | 2011-02-25 | 13:44:53 Kommentera här! » 0 st

Är hemma en sväng och tvättar lite.
  Idag städar jag på Austers för att Willy (och nån mer?!) kmr till ön i natt.
Men jag får DAMP på ALL HUNDHÅR!!!!!!!!!!!! Ju mer jag dammsuger destomer kommer fram, och soffan är nu pälsklädd..... Men jag får göra ett ryck.
  Blir en promenad nu oxå, sen är man hemma lagom till "judge Judy" Mitt älsklings program!!!!!!!!!!!!!!!! Amrekanare är ju helt sjuka, stämmer varandra för saker och FAMILJEMEDLEMAR!!!!!!!!!!!!!!!!! varför kan man bara inte lösa de. Och sen ser jag på "En annan del av köping" Jag älskar Torbjörn och Linda. Det är en repris så lite har jag sätt, men dom är så underbara!!!!!!!!!!!!!!!

Igår ringde jag till farmor och undra om jag inte kunde få komma å äta.(Hade glömt och ta upp nånting från kylen) Och Det blev en underbar köttfärslimpa å potatis å sås, och hemgjord lingonsylt!!!!!!!!!!!! MUMS säger jag bara!!!!!!!!!! Sen en sväng på Slite där de blev in på banken då jag hade fått ett nytt mastercard fast jag har visa och jag undrade varför, men de va dem som hade glömt att stänga de kortet. Och så beställde jag ett nytt visa eftersom mitt nuvarande går ut i Januari och då är jag i Australien!!!!!!!
  Sen gick jag till en annan bank sär jag fick ut pengar som pappa hade fått från TS, och jag fick dom pengarna:)
YESSSSSS Så in på Konsum där Terese har praktik och pratade med henne en stund, sen köpte jag lite godis å en ost och skink paj som jag har ätit idag:)

I morron blir de att kolla på kort från Brazil och sen har jag kafferep och på kvällen är jag chafför och barnvakt!!!!!!!!!!Jag ser fram emot en kväll med Neo, han är så himla härlig!!!!!

Igår såg jag filmen allt för min syster, den var riktigt bra!!!!!! Handlar om en tjej Kate, som har leukemi och dem skapar en syster, Anna,  för att Kate ska överleva, men när Anna är elva år vill hon inte längre hjälpa sin syster och vill därför bli medisinskt myndig. De var en riktigt fin film.
  Jag har nu sätt 2 filmer som handlar om canser och känner att de där kunde varit jag. Min pappa har haft Canser och överlevt!!!!!!!!! Så jag känner igen mig i filmerna!!

Ikväll blir de Let's Dance och sen Love and other drugs!!!!!!!!!! Ser fram emot den filmen. Sen kmr laxarna ikv!!!!!!!
Men nu ska jag åka hem!!!!!

Byeeeeeeeeeee

Sååå trött.....

Allmänt | 2011-02-23 | 21:51:53 Kommentera här! » 0 st

Idag har varit en seg dag. Jag har haft träningsvärk så de blev bara en morron promenad och en liten eftermiddas promenad. Så jag har städat lite och kollat på McLeods döttrar mitt favvo program. Längtar tills jag åker! Och de är snart bara en månad kvar. Ska också ha en brakar fest för nära å kära:) Idag har jag oxå sätt snabba cash. Jag tyckte de var en riktigt bra film! Jag gillar Joel Kinnarman:) Igår såg jag a guy thing. Den var inte så jätte bra. Men helt ok. Nu ligger jag å ser vid din sida. Verkar vara sådär än så länge. Pratade med Willy å Alex idag. Dom har kommit hem. Längtar tills dom kommer hit så jag kan få se alla bilder:-):-) I morron måste jag en sväng på Slite och hem och hämta mjölk. Jag är iaf glad att jag slipper åka till arbetsförmedlingen i morron. Man skulle prata med olika företag om praktik som kan leda till sommarjobb, men eftersom jag är i Australien så slapp jag gå. Har oxå fått de bekräftat av en snubbe där. Kan inte förstå att jag är så jäkla trött. Igår somnade jag vi kl 22 och gick upp vi kl 8. Och har ändå inte har haft nån ork idag. Och börjar redan bli trött. Och filmen håller på till 23.30 får väl se om jag orkar se klart den. BTW jag älskar den oxå bauhaus reklamen med doktor Kosmos:-) men nu är reklamen snart slut. Byeee

Dagens film!

Allmänt | 2011-02-21 | 23:36:48 Kommentera här! » 0 st

Idag som de flesta andra dagar har jag promenerau. Och eftersom de är måndag så var mamma och jag på gympa. Ett nytt program:) och de är jätte kul. Några svårare övningar som jag inte klarade alla gånger. Så när jag kom hem så åt jag lite mat å gjorde en brasa och såg remember vi titans:) Fantastiskt bra film. Ett bra budskap av en sann historia:) älskar den! Igår såg jag wallander. Den var riktigt spännande:) Lite läskigt och än själv här. Får väl se vad som händer i morron. Byeee

Ville bara uppdatera Bloggen lite. Idag ha...

Allmänt | 2011-02-20 | 20:00:26 Kommentera här! » 0 st

dsc00920 (MMS)

Ville bara uppdatera Bloggen lite. Idag har jag promenerat och varit vid mumma å ätit. Birgitta och Tobbe var oxå där. Kul med lite socialt:) När jag kom hem såg jag OTH och the notebook. Fantastisk film. Vår tids bästa kärlekshistoria:) Jag är helt kär i historien:) nu ska jag äta lite gröt. Eftersom jag åt 3 portioner kött gryta. Men de var mumsigu. Ikväll blir de svenskt som jag tidigare har nämt. Hoppas oxå på brev från IAEA Denna vecka. Vill bara iväg nu!! Slippa alla människor som jag trodde betyde något. Men Kmr oxå sakna min underbara familj och släkt!! Byeee

I feel so Lucky:)

Allmänt | 2011-02-19 | 16:26:56 Kommentera här! » 0 st

Nu sitter jag hemma i Othem.
Jag och Jessika har varit ute å ridit, de var riktigt mysigt, sen hämtade vi spån och nu sitter jag här och surfar.
Skulle beställa en ny bikini men jag är tvungen att ha mitt visa kort och den ligger hemma i Hangvar!
  Ikväll kommer Jessika att göra mig sällskap på Austers. Vi ska oxå vara taxi för mamma å pappa som ska till Fredrik och Ansa. Så vi ska se melodifestivalen:) Kanske en film.

Fick igår oxå veta att familjen Lax hade hittat Alexanders mamma genom ett tv-program!!!!!!!!!! Men hon bode 60 mil ifrån där dem nu befann sig och kunde inte boka om biljetten!!!!!! Men är ändå jätte glad för honom att han vat att hon finns!!!!!!!!!!

Ja så mycket annat har inte hänt. Igår efter let´s dance( Synd att Helena åkte ur) såg jag "The Social Network" Som handlar om Facebook. Jag var så trött så jag var inte konsentrerad så filmen värkade inte så bra... Men får se den en gång till. Men jag vill verkligen hissa filmen Step Up 3, såååå Himmla bra:) åå minst lika bra som dom andra 2.
  I morron får vi se vad jag hittar på men promenad iaf, kanske ridtur. Och på kvällen blir de iaf Solsidan, Time Out och Wallander-tjuven.
 Men någe kul ska jag väl kunna hitta på . Städa kanske... NOOOOOOOOOT!!!!!!!!!!!!!
¨
Men jaja..

Byeeeeeeeee

Sweet home Alabama

Allmänt | 2011-02-17 | 22:12:02 Kommentera här! » 0 st

Sweet home Alabama. Idag har jag inte gjort så mkt. Skulle se damernas stor slalom. Men de blev fram skjutet pga dimma. Efter lunch tog vi en sväng till Slite. Och en sväng till Roffa. Fick lite filmer och Septembers nya platta som jag tror är kanon::) Igår var jag i stan. Köpte 2 par jeans och en tröja. De var 3 för 2. Och hade planerat att se irene huss igår på 5an. Men dom ville inte visa den. Så de blev iron man ist. Men de var en bra film. Nu ser jag sweet home Alabama. Jag tkr att de är en riktigt bra film. Jag gillar Reese witherspoon. Hon är bra i alla filmer. Oxå i just like heaven och walk the line. I morron får vi se vad vi hittar på. Men de lutar åt iaf en promenad. Kanske en ridtur oxå. Men nu ska jag kolla vidare. Byeeee

kaka:)

Allmänt | 2011-02-15 | 22:06:59 Kommentera här! » 0 st

Idag har vart en extremt kall men fin dag på austers. Men jag har gått mina 2 promenader så motion har jag fått.
ja nått annat har inte hänt.
  De var nytt gympa pass igår. Sista konditionslåten var oerhört jobbigt!!!!! Men det var jätte roligt, men de var ändå några gamla låtar.
Men jag har ingen träningsvärk och de är ju fantastiskt!!!! Hade annars väntat mig att jag skulle ha världens värk!!!!
  I morron måste jag ringa tandläkaren. Det är ju mitt sista år som jag går gratis. Och från å med 1 jan 2012 så kostar de pengar, eftersom jag är borta i 9 månader så kommer det kosta pengar när jag ska gå till tandläkaren när jag kommer hem.  Så de MÅSTE jag ha gjort!!!!!!!!!

Har hittat en ny vän som oxå ska åka till Australien i april:) Hittade honom på facebook så man inte blir helt ensam!!!!!!!!!!! Det skulle vara lite väl tufft!!!!! Så de känns tryggt!!!!!!!
  Men nått annat specielt har inte hänt!!
  Tobbe är här ikväll, vi har ätit köttgryta och fikat eftersom han inte va här när Terese fyllde år. Och jag har oxå "handlat" lite här ifrån, lite bröd igår och ikväll blev de en matlåda av makaroner och skinksås!!! Mums....

Så vi får se vad jagh hittar på i veckan, blir kanske en tur till stan.
På Willys har dom mmin favvo godis. Kallas kanske patron. svart å beige oval godis. Och choklad plättar!!!!!! Mums:) Och så behöver jag ett par sya jeans!!!!!!!

Byeeeeeeeeeee

Passa på när man sitter vid en dator.

Allmänt | 2011-02-13 | 16:08:53 Kommentera här! » 0 st

Jaaa
Jag passar på att blogga lite nu när jag sitter vid en data.
Jag kan även blogg från internet påmobilen, men de är ganska krångligt!
  Idag var hundarna och jag ut och promenerade på förmiddan. Sen kollade jag VM i störtlopp för damer, Anja tävlade indag, men de gick inte alls bra för henne. Hon slutade på en 11 plats tror jag.
  Sen åkte vovvarna å jag till Othem för jag tänkte rida. Så Terese å Jeppa gick me Cash och Qvinto följde med mig. Men vi vände efter en stund så fick han sitta i bilen.
  Men Dajje å jag hade en jätte mysig stund i skogen å sen full kareta på åkern me snö å sol!!!!! underbart!!!
Så nu sitter jag hemma i Othem och väntar på att One Tree Hill ska börja.

Igår hmmm va gjorde jag då?
Jo, först promenad och sen lunch. Sen hade jag ju kafferep på eftermiddan. åååå jag kommer sakna mina pensionärer!!!!!!!!!!!!!! Vi ville få fram våren och sommaren så vi åt glass och frukt cooktail.
  Sen åkte jag hem och jag fixade lite och rastade hundarna.
  På kvällen såg jag melodifestivalen, där jag tyckte Brolle, Sanna och Christian var bäst. Sanna å Brolle gick ju vidare till final. Men christian hamnade ¨på en 5 plats. Brolle är ju lätt snyggast av alla killar!!!!!!!!!!!!!
  Sen kollade jag på"Du, jag och Dupree" med Kate Hudson (som jag tycker är en fantastisk skådespelerska!!!!) Owen Willson (han oxå bra, gillar hans näsa:P) Och en annan kill ( har inget namn) Men han tycker jag iaf att han ser väldigt läskig ut. Men filmen var jätte bra.
 
Eftersom resterande änu är på fastlandet så bor Terese själv här hemma, så vi funderade på att äta Pizza ikv. Mums!!!!!!!
Så ikv blir de Solsidan, Time Out och Wallander. Jag ska oxå försöka läsa klart min bok av kristin Hannah, den är inte lika bra som hennes 2 andra böcker jag läst, men den är helt ok.

I morron blir de väl 2 promenader eller så kanske jag rider. Och så är det gympa på kvällen.
  Nu när jag åker hem ska jag skicka iväg mitt visum papper. Shhhhhhhhhhhhhhit nu börjar jag bli nervös!!!!!!!!! Men det kommer bli en fantastisk upplevelse. Men de jag är mest oroad för är MELLANLANDNINGARNA!!!!!!!!!!!!!
Jag är ingen van flygplans passagerare..... Men de får man väl hoppas att det går bra.
Ska Mejla till IAEA och fråga om det är några fler Svenskar eller Gotlaänningar som ska åka iväg då i April.

Men så är läget nu...

Byeeeeeeee

Starur

Allmänt | 2011-02-12 | 00:47:55 Kommentera här! » 0 st

Stårur *stavning* är när de blir vår och sen blir de jätte kallt!! Och idag har de varit arktis väder, de har blåst JÄTTE mycket och även snöat. Men nu till tillomed jag ha vår. Så idag har jag inte gått ut mer än nödvändigt!! Jag har kollat på damernas super kombination. Först var de störtlopp och Anja kom på 3dje plats. Sen var de slalom på em. Då Anja fick bronset. Riktigt spännande att se. Lagade oxå en fantastisk god falukorv i nån slags sås med lite vit lök, crem freish, lite grädd och banan:) :-) super gott. I morron hoppas jag på att vinden har lugnat sig, så ska jag gå med hundarna och sen är de kafferep på em. Ja fadder ingvar och Susanne har gjort en insats och skrivit under mitt visum så i morron postas brevet:) Riktigt spännan, längtar tills man får året från familjen:-):-):-) Har oxå varnat släkt och vänner att dom får ge F*N i att dö inom de kommande året. Eftersom de blir en lång resa!! Men de ska den väl få slippa!! Jag vet iaf att när jag dör ska de skickas ut inbjudan. Jag vill inte att vem som helst ska tro att den ska komma och låsas att dem har gillat mig elr förtjänar att gå på min begravning. Många kanske tkr de är löjligt men de är så jag känner. Eller de kanske är lättare att skriva vem som inte får komma!? Aja de är långt kvar. Eftersom jag ska bli 100 år gammal!!! Men nog filofiserat om de. Nu ska jag sova och hoppas på att få sova länge!! Men nu går ögonen ihop... Sååå..... Byeee

Lite Styckindelning

Allmänt | 2011-02-10 | 16:27:16 Kommentera här! » 0 st

Shhooo så sitter jag vid en riktig dator! Ja saknar den faktist.
Idag är jag och hundarna hemma i Othem och de vart en tidig dag för Stenis skulle komma å sko hästarna.
  Jag har oxå bakar Bullar, Hallongrottar och Sonjas rutor. För vi ska fira Terese i morron. Som BTW fick en SE x8 jag kan bara säga : Jag är F*CKING AVUNDSJUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill oxå ha en ny mobil. Visst den fungerear men jag vill ha en NY!!!!!! Men tyvärr känner jag att min ekonomi säger NEJ..
  Pappa å jag ska snart till Banken och betala in de sista tusentals kronorna till IAEA. Och jag har bestämt att jag skicker iväg papprerna som oxå mång måste bevittna så de blir att ta en liten tripp!!

Känner att jag missade min tupplur idag. Och den hade jag behövt.
Ikväll blir de att glo på tvn igen. Kan hoppas på nån bra film!
  Igår såg jag Ensam hemma 2- i New York Rolig att se, men jag hade velat att se ettan oxå.
  Min andra favvo film är Body Guard.
  Jag sa oxå att jag skulle se The boys are back, men de visade sig att de inte var något ljud på filmen och kände inte för att se den som en stumm film. Och dvden ¨på Austers har ett USB uttag men de funkar inte.
Så i morron blir de att bränn filmerna.

Detta snöoväder börjar FAKTIST börja gå mig på nerverna.
Jag ÄLSKAR snö, det är min favvo årstid. MEN nu har Terese fyllt år och då tkr jag att då är de dax att de blir vår.

Jag känner oxå 2 par som har fått bebisar!!! 
Lina och hennes kille(som jag inte mins vad han heter) har fått en liten Sigge:)
Lina var barnvakt för mig och mina syskon när vi var små:) hon var helt klart den bästa barnvakten:)

Sen har fadder Ingvars syster dotter Linda och hennes kille Emil fått en bebis.
Såå himmla kul:)

Ajaaa. nu ska jag gå å glo i mina visumpapper en sista gång!!!
Byeeee

En liten uppdatering. Eller ja de händer i...

Allmänt | 2011-02-08 | 20:02:12 Kommentera här! » 0 st

En liten uppdatering. Eller ja de händer inte så mycket här ute i inge-mans-landet.... Hundarna och jag försöker vara ute å gå iaf 1 gång om dan. I morron tror jag att de blir en tripp till stan, se om jag kan hitta något till Terese som fyller år i morron. Jag har oxå börjat fylla i visums papprerna som jag ska skicka in i slutet av veckan. Pappa och jag ska oxå till banken på torsda för att betala in de sista summan till IAEA. Så jäkla spännande!! Aja ni lärare får oxå stå ut med de kan bli något ord fel eftersom jag skriver me t9 på mobilen. Ska nu städa undan i köket och ska sen kolla in The boys are back. Kommer med en recentation sen:p ha de bra. Byeeee

På väg:) Nu är jag, mamma, pappa å Terese...

Allmänt | 2011-02-05 | 18:54:09 Kommentera här! » 1 st

På väg:) Nu är jag, mamma, pappa å Terese på väg till klinte-h och ska se teater. Har fått mycket bra kommentarer. Idag har de vart ett jäkla piss väder så jag har kollat på tv. Och gått lite. Men nu är Jessika hundvakt. Igår kväll var jag hemma hemma å av tacos, felix var oxå där. Sen såg jag lets dance. Och när jag kom till Austers så såg jag body guard med Kevin Costner å Whitny Huston. Kanon film! Idag har jag sätt i rymden finns inga känslor. Den var ok, men trodde den skulle vara bättre. Jag kanske skulle sattsa på att bli filmrecensent:) De här kommer nog bli ganska jobbigt för er att läsa. Eftersom de inte går att göra styckeindelning. Men men. Till oxå pappa på att gissa mix megapol för deras program förfest med låtar från 80 å 90 talet. Byeeee

En riddares historia:) Dag 2 som hundvakt...

Allmänt | 2011-02-03 | 22:25:49 Kommentera här! » 0 st

En riddares historia:) Dag 2 som hundvakt har vart bra. Jag å Cash var i stan å gick runt lite. Sen hämtade vi Qvinto eftersom de va fint väder hade jag hoppats på att rida. Men de blåste för mkt. Sen bestämde vi me fammo jag å Terese skulle se Svinalängorna. Ganska bra, men jag trodde inte att den skulle vara så brutal. Eftersom Qvinto va de i stallet så fick han ta en dusch nu när vi kom hem. Börjar bli ganska trött. Blev en tidig dag. Men nu har jag min stero här så i natt kan jag nog sova gott:) Fick oxå mer papper från IAEA. Som jag i morron ska läsa igenom ordentligt. Men go natt då:p

Ja de gick att sms Blogga ska nu se om jag...

Allmänt | 2011-02-01 | 22:26:02 Kommentera här! » 0 st

dsc00891 (MMS)

Ja de gick att sms Blogga ska nu se om jag kan skicka mms oxå:)

Ska nu se om jag kan Blogga från mobilen:)

Allmänt | 2011-02-01 | 22:20:46 Kommentera här! » 0 st

Ska nu se om jag kan Blogga från mobilen:)

Flytten går i morron

Allmänt | 2011-02-01 | 17:58:56 Kommentera här! » 0 st

Igår måndag så var farmor å jag i stan och besiktade deras bil. Eftersom jag körde så trode besiktaren att de va min bil. Tänk att äga en Subaru. De kommer jag göra en dag. Bilen gick igenom.
  Sen åkte vi till ÖB och fammo köpte lite grejer. Sen gick vi på öster hon skulle ha en jacka. Då kom Terese oxå och åkte med oss hem. Elr först va vi i Slite där jag betalade in dom 5000DK till IAEA. SÅ NU ÄR DET INGEN ÅTERVÄNDO!!!!!!!!!!!!!!!!!! SHOOOOOOOOOOO

Idag åkte jag upp till Austers för att sätta¨på värmen eftersom jag flyttar dit i morron och Anita och Kerstin kommer med Hundarna i natt! När jag åkte hem så såg jag att Fadder Susannes bil var hemma, så jag gick in och hälsade på!!! Susanne lyckade oxå koka kaffe:)
  När jag kom hem hade Jessika redan ridit Fleur och  sen red hon Dajje och jag mockade i stallet!!
Nu lagar mamma mat och ska snart köra Terese till korset.

VIll oxå uppmana folk som har tråkigt nån dag att komma å hälsa på mig. Hör av er om vägbeskrivningen!!!

Jaaa annars har det inte hänt så mycket.

Byeeeeeeeee
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!