Life goes on.

Allmänt | 2013-07-30 | 12:57:49 Kommentera här! » 1 st

Ja "de rulla, de rulla, de rulla de rullar" på... Idag drog jag ut en kalv med utdragningsmojängen!! Kvigan låg dessutom ner som död. Och har inte kunnat få upp henne, Inte så mycket hopp om kalven heller... Jobbigt när såntt händer. 
  Helgen.. Lördag jobbade jag, fullt upp. Sen åkte jag till Jack sov där. Söndagen åkte vi ut till Huset och och körde ut lite grejer! Och vi SKA flytta in i helgen :) whowho lite pirrit.  Men det ska nog gå bra! Jack gjorde sin deklaration så jag passade på att gå en promenad längs med Sjön i det fina vädret :) 
  Måndagen vaknade tidig och funderade nästan att åka med Jack till jobbet. men ändrade mig. Så jag låg kvar i sängen. Sen åkte jag tilll Murray bridge. Försökte lämna tillbax Jacks väska!! Men det gick INTE!!!!!!!!! WTF!  det var garanti ( har haft den i typ 3 månader) och hjulet ramalat av när vi kom tillbax till Adelaide.  Men garantin gällde inte på flygplatser :S Är det samma med min mamma?!?!? För mitt hjul ramlade också av!! Men det är 5 elr 7 års garanti på det med!! Kvitto och grejer ligger i min vita bokhylla i högra kanten på samma  hylla som flaskorna!!! Den är köpt på coop!!! 
  Sen åt jag lunch med Alana och vi gick och kollade på kylskåp till henne. Sen handlade jag mer till huset!! Mest städgrejer!! Ska storstädas i helgen!!!!! Hämtar också tvättmaskin och dammsugare på lördag!! 
  På kvällen följde jag med Jack och Dale till CFS( country fiere service) så vi tog en sväng i brandbilen!!! 
 
Hoppas allt är bra där hemma!!!!!
 
Jag och Rosa. Kan lova er att det är grönt och fint här nu :D
 

"Ljudet av ditt hjärta!"

Allmänt | 2013-07-27 | 13:16:25 Kommentera här! » 0 st

Pratade en snabbis med familjen och fam Lax dom var ju på Gyllene tider igår. Jag är fett avensjuk!! 
 Just nu sitter jag hemma vid Jack och Dale och kollar på "fast an furios"  I morron ska jag och Jack ut till Huset. Ska nog offecielt flytta in nästa helg. Ska skriva lista på vad som behövs inhandlas!! 
  Jobbet har gått bra... Men har ont i ryggmusklerna, fick lite massage av Mel ikväll. men ska nog gå å göra tennisboll massage. Har nu 2 dagar ledigt. 
  Hoppas att allt är bra hemma :)

Nu spränger vi baren, livet är meningslöst!!!

Allmänt | 2013-07-21 | 03:36:00 Kommentera här! » 0 st

Att en söndag försöka förstå sig på Second holliday visa  är inget roligt söndags nöje!!!!!!!!!!!!! 
Så jag har gett upp lite för idag men måste skriva ut papper i eftermiddag. 
  Men i eftermiddag kommer Jack hem, Läääääängtar!! Men han åker redan i morron igen.. :( 
Och inflyttningen i vårt hus har gått bra, jag och Mel har rensat ut Jennys saker.  Och snart kan vi flytta in våra grejer!! Väntar också på att köpa tvättmaskin och damsugare!! Men det behöver oxå renovera i våtrummet. 
  Igår kväll åkte jag och Li till Coonalpyn för att hänga med lite folk. (4 mil från Meningie) ganska trevligt. Men jag åkte vid 12... kom hem i sängen strax innan 1.
  Under helgen har jag sovit till kl 9. Det är jätte skkönt, men det blir en lång vecka nu. Mel och Nigel åker till Tazmania i morron! Så Mels föräldrar kommer att vara här. trevligt att se dom igen :) 
Annars rullar det på... händer inte så mycket...
  Hoppas allt är bra hemma. 
 
^Puss å kram

We will Try agine tomorrow.

Allmänt | 2013-07-15 | 12:58:41 Kommentera här! » 0 st

Ja det va ju en kul helg. Slutade med att säga hej då till Jack som jag inte kommer att se på 1 vecka. Då han är på lärlingskurs till på Fredag och sen är han på brandkårs övning hela helgen, kommer hem på Söndag. Ppå måndagen åker han tillbaka för änu en vecka av lärnings skola... Men vi hinner ses lite snabbt på sönda.
  Idag har vart en ganska bra dag fram till eftermiddags mjölkningen. Karusellen går jätte långsamt och stannar när den vill. Och så slöt utfodringen att funka.  Så det var ju lagom kul. Ser inte fram emot i morgon. 
  Mel och Nigel ska åka till Adelaide för ett par dag. Så det kommer väl hända en massa skit... suck... Jag har dock bestämmt att Kenny ska sova här, eller iaf vara här och äta och hålla mig sällskap!!!!!! Och äta något annat än Pizza å Lassange.
  
Ja nu när jag har informerat mamma och pappa (som jag tydligen redan har gjort till dom) så kan jag berätta att jag och Jack ska flytta ihop. Vi ska bo i ett hus som tillhör gården och NIgels mamma har bott där och gjort fint. Så nu ska vi flytta ut henne (Nigels pappa är änu inlagd på lassarettet efter hjärt operation) då hon inte behöver ha 2 hus! Jag ÄLSKAR att shoppa heminredning!!!!!!!!!! Bildbomb kommer när jag börjar bli klar... 
 
Ha det så bra :)
 

this is our house this is our home

Allmänt | 2013-07-12 | 23:43:53 Kommentera här! » 0 st

Ja de rullar på, fick vara ledig den här helgen med :) som kommer bestå av roadtrip till Adelaide idag(i spöregn!) till Ikea och Harbor town. Med Li.
  I morron kommer jag att försöka pyssla med mitt projekt.. men det tar vi senare :D
Hoppas allt är bra med er!!

Tiden bara springer iväg.

Allmänt | 2013-07-08 | 12:57:19 Kommentera här! » 1 st

Ja tiden bara springer iväg.. Ja fullt upp som vanligt!!
Idag drog jag ut en död kalv helt själv. det gick bra. 
  I helgen så for jag och Jack till Mt barker handlade lite och gick på bio. Vi såg Lone ranger!! Jätte rolig. Ni borde se den. 
  Hoppades att skypa med nån igår men det var ingen hemma. Kanske i helgen då?
Har lite nyheter!!
 
See ya
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!