Glömde

Allmänt | 2011-04-29 | 05:37:14 Kommentera här! » 0 st

Glömmde att berätta om min natt som var ganska jobbig. Drömmde att jag skulle hämta korna och gick runt i mitt rum i sömnen!!! vaknade av att jag insåg att jag gick i sömnen!! drömmde sama sak i en gång i timmen, fan jag HATAR att gå i sömnen!!!!! speciellt nu när jag inte är hemma hemma. Men hoppas att jag ska slippa gå i sömnen igen, gör det i början när jag har ett nytt jobb!!

Hejsan :)

Allmänt | 2011-04-29 | 03:54:33 Kommentera här! » 4 st

Hej hej.
Ja mitt bonde liv rullar på. Diskade i stort sätt mjölkanläggningen själv, eftersom det är bara jag och Sabine i helgen så vi får klara oss själva. Men det gick bra.
  Igår så hjälpte Sabine mig att ta in korna, och vi fick in dom i bra tid, 16,40. Och när Carolyn hade börjat med 7 kor så gick inte karussellen. Elektrikerna hade varit där och instalerat in nya pumpar, och dom testade aldrig att arussellen snurra, så vi fick backa ut korna, släppa ut mjölken och vänta på elektrikerna, kl 18,25 började vi mjölka  och 20,37 var vi klara med diskningen!!! Så det blev en låååååång kväll at dairy. Men Mel hade fixat en god köttbit till middag sen var det dushen, facebook och sängen. eftersom jag skulle up och mjölka idag.
  Är nu hemma helt själv och klockan är 10,38 och då är den 03,08 i Sverige så jag hoppas att ni sover gott :P
Familjen har åkte för att hämta sin nya bil som dom längtar efter!!!!!!!!!!
Och i morron ska jag vid svensk lunch och min kväll förhoppningsvis skypa med Fammo, och mumma i morron. Om jag inte har nått annat för mig!!!
  Mina fötter värker och gummistövlar är mitt nya skomode!!!!!!!!! Viktigt eftersom ormarnas tänder inte går igenom!!!! 
Sååå ska hitta på nått att äta, vet inte när dom andra kommer hem....
Puss å kram på er Alla :)

 Städat och fint :)

över en vecka :)

Allmänt | 2011-04-27 | 14:01:43 Kommentera här! » 1 st

Har nu varit här i en vecka och storm trivs. Saknar inte min familj så mycket som jag trodde, för det  bara rullar på.
  Idag började jag dagen med att mjölka, det gick bra. Sen fick jag göra diskningen gick också bra. Sen hjälpte jag Caroline att mata kalvarna. Sen körde jag och Sabine för att ta en 3 kor som hade kalvat, men vi hittade bara en kalv, det var 2 tvilling kalvar som var döda och den sista kalven hittade vi inte. Och den tjuren som gick med dom han bara gick rakt igenom staket och allt.
  Och efter lunch så hämtade jag och Sabine tjurarna som skulle märkas och skickas iväg. Gick ganska bra, börjar komma överäns med 4-hjulingen.  Sen hämtade jag och Sabine korna som går i 3 gigantiska hagar!!!!!!!!!!!! det gick bra jag fick ihop mina och Sabines var så långt bort dom bara kunde :P Men det gick bra.
  Efter det gjorde jag inte myckte, åkte tillbax till the dairy för att disk, vill verkligen lära mig det!!!!!!!!!! Men det går bra.
  Har nu varit och ätit middag med dom andra tranees och det var väldigt trevligt. Och nu ser jag en film om Kate och William, Såååååååååååååååå gulligt,.
  I morrron hoppas jag oxå på att få hämta min bil :) haha måste bara lära mig att köra på rätt sida om vägen och korsningar :P
  får se annars vad jag hittar på i morron.

Puss och kram på er alla!!!!!!!!!!!

Sol och värme!!!

Allmänt | 2011-04-26 | 07:01:35 Kommentera här! » 3 st

Idag mjölkade jag och Sabine på morronen, det var djur överallt när jag kom och det tog en stund innan vi fick ordning på det. Men mjölkningen gick bra. Måste också lära mig diskningsprocessen. För Nigel och Mel är på tävling i helgen och Caroline ´är i Adelaide så det är bara jag och Sabine hemma. Men det ska vi väll kunna klara av. Så nu på eftermiddan ska jag sköta diskningen och Nigel står brevid och övervakar!! Såå hoppas på det bästa!!
  Idag är det VARMT!!!! typ 28 grader tror jag, på förmiddagen var vi och märkte kalvar, hemma gör vi det när kalvarna är typ en dag gammal men här är dom 4 ¨månader, vet inte riktigt varför!!! Sen fick vi lunch vid Nigels mamma och pappa, goda mackor :) Sen gav jag och Sabine kalvarna och jag gjorde rent vattenbackarna. Så nu sitter jag och vilar med tjejerna dom ser nån barbie film om nån Maripoza. Ska åka och hämta korna snart.
  Gick och la mig vid halv åtta igår med världens skallvärk, inget hjälpte. och när jag ÄNTLIGEN hade somnat så hörde jag ytterdörren(som ingen använder på kvällen) slogs igen och jag vaknade med ett ryck och trodde att jag försovit mig men klockan var bara 20,15.... Så jag kunde lugnt somna om igen!!!
  Annars är allt som vanligt här tycker jag. Hoppas allt är bra hemma, kanske kan få Skypa med Fammo och Mumma i helgen... Kanske min familj kan fixa det? 
  Skypade med Jessika igår, de var bara hon och Terese hemma, mamma och pappa var på Svarthäll med husvagnen!!!  Saknar det!!!! 
  Påskharen kom till mig också i Australien, ett ägg och en kanin mums:)  
 
Men nu sk jag förbereda mig för att dra till laudgården!!!
Byeeeeeeeeee

länk

Allmänt | 2011-04-25 | 11:09:34 Kommentera här! » 0 st

Här kommer lite fler bilder från Facebook :)

http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150236325065030.353740.647100029&l=ec8b60df96

Busstationen.

Allmänt | 2011-04-25 | 05:36:10 Kommentera här! » 0 st

Sitter nu pa busstationen I Adelaide. Vantar pa att bussen sk a ga hem till Meningie. Darfor kan jag inte skriva med vara 3 sista bokstaver.
  Det har varit en kul helg i Adelaide med Eemerson. Pa back-packer hotellet hittade vi 3 Svenskar som vi hangde med pa bar runda med. Vi motte ocksa upp ett annat par svenskar som Emerson kannde jakke och Amalia. Det blev en laaaaaaang men kul natt!!!  \ 
  Igar skulle vi aka ut till stranden men hittade aldrig ratt buss sa att Jakke fick komma och hamta oss. Sen larde Jakke Emerson att surfa medans jag lag i solen och sov. Fett skont att sova, fick bara 4 timmars somn. Sen akte vi tillbaka dar jakke och Amalia bor. Och sa at vi Pizza, riktigt gott!!
  Sen tog vi en promenad pa stranden och fick se solnedgangen, nastan lika fint som hemma :P
Och sen akte vi till Amalias pappa Dave for vi skulle till en pub for att se hans flickvans band spela.

Och i morse sa gick jag upp for att saga hej da till Emerson for hans buss gick typ vid 8. Sen gick jag och la mig igen, men nar jag gick pa Toa sen sa satt det en lapp pa dorren att vi skulle ga till receptionen, da skulel vi ha checkat ut vid typ nio och klockan var nu elva, sa jag packade ihop mitt och bad om ursakt, men jag slapp att betala iaf!! :P Sen satt jag i Victoria parken och at frukost och laste min bok av Viveca Steen. Den ar as bra!! Sa nu sitter jag har och vantar pa att jag ska ga till bussen 14.15. Kommer att vara i Meningie vid 16.45. Och fick se att man kunde sitta vid datorn i en timme for 6 dollar for en timme, vilket blir typ 40 kr.
  I morron borjar min arbetsvecka, vet inte riktigt vad jag kommer att gora men det lutar at mjolkning och mata kalvarna!!! Det var allt for nu och kommer att lanka till mina bilder pa Facebook sa ni kan se alla bilder!!!

ha det sa bra!!!!!!!!

Byeeeeeeeeee

Arbeta!!!!

Allmänt | 2011-04-22 | 14:01:32 Kommentera här! » 2 st

Idag började jag dagen med att hjälpa Caroline med Kalvarna och vi åkte iväg till ett annat gäng kalvar och himlen bara öppnade sig!!!!!!!!!! De fullkomligt forsade ner regn!!!!!!!!! Har aldrig blivit SÅ blöt av regn på sån liten stund. Sen rensade jag ogräs i paddocken.
  Sen fick jag lära mig att köra 4-hjulingen för att jag skulle hämta korna i hagen!! Sedan mjölkade jag och Karoline, och jag tog av mjölkmaskinern, Vi ska vara glada hemma att dom ramlar av när dom är klara. Och det gick bra tyckte jag :) När jag kom hem dushade jag och Mel gjorde Creps, gott :) Nu ser vi på en film som handlar om svenska vikingar och Nigel frågar om det är så i Sverige och ja vad svarar man på de, knäpp film bara!!! ¨
  Pratade med Emerson idag och vi ska åka till Adelaide i morron, ska bli najs. Oturligt nog går inte bussarna på lördagar men då får jag skjus av gotländskan Elin. Det passade bra :)

Jag blev abruten mitt i mitt bloggande av att familjen ringde, så jag skypade med dem i typ 40 min. Så ringde också Emerson och sa att han hade hittat ett billigt typ vandrarhem och några svenskar som ska möta upp oss :)
  Sen blir det hem till Meningie på Söndag och jobba på måndag :) Men det ser ut att bli en bra helg.
  på Söndagkväll ska jag oxå skypa med mormor och morfar så farmor du får boka en tid nån dag. Oftast runt lunch:) Så de är vad som händer just nu.

Men ha det bra för det har jag :)

Puss och kram!!!!!!

  Jag och Jack :)

trött

Allmänt | 2011-04-21 | 12:15:15 Kommentera här! » 0 st

Är trött och orkar inte blogga, men har lagt upplite nya bilder.
Kram

http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150236325065030.353740.647100029&l=ec8b60df96

Första arbetsdagen

Allmänt | 2011-04-20 | 13:56:57 Kommentera här! » 1 st

Ja idag har jag arbetat.
Var med hästarna vid hovslagarn och sen gick jag med ogrässprutan!!!
  Och sen var jag på mjölkanläggningen och allt ör väldigt old School. Maskinerana ramlar inte av när det är klara, så dom går man och ploackar av och jag ska upp i morron och mjölka med Kate.
  Ikväll var jag och Sabine in Méningie och åt middag med dom andra tranees som vi gör varje onsdag, och det var mysigt!!! 

Det var allt för nu!!!
BYeeeeeeeeee

Den 19 April 2011, 22,10 lokal tid!!

Allmänt | 2011-04-20 | 03:48:33 Kommentera här! » 0 st

Första dagen på gården har varit helt ok. Jag har fått ta det lugnt och har mest varit med barnen och vi bakade en kaka som smakade typ som pepparkaka. Och så var vi vid mjölkanläggningen och kollade och det är typ lösdrift och kommer att valla korna med fyrhjuling, ganska coolt men hoppas på att få göra det med häst nån gång. Fick också köra Kates bil. Och då kör man på fel sida, men det gick bra att växla ändå :P Och så kollade jag när Nigel red sin nya häst idag, jag längtar tills jag får börja rida!!!! Saknar min ponny. ¨

  Skypade med mamma och pappa idag och visade dom huset. Har ingen hemlängtan änu iafJ hahaha. Och i morgon ska jag och Kate följa med Nigel då vi ska köra några av hästarna till hovslagaren. Kommer bli kul. Jo och så ska ni veta att här får dom bara post 3 dagar i veckan, måndag onsdag och fredag pm jag inte mins fel. Ganska komiskt. Och i morgon ska jag hämtas av Sabine så ska vi åka och äta med dom andra tranees. Kommer bli väldigt kul!!!! Så hon hämtar upp mig, det är faktisk en annan gotländska här och hon ser tydligen väldigt mycket fram emot att träffa mig så det ska bli roligt!!!!

  Och i morgon ska vi också fixa bankpapper och kontantkort. Och om det var i morgon eller på torsdag så ska jag med barnen på Bio, vi ske se ”Rio”, det ska bli jätte kulJ

Och så har dom massor av filmkanaler!!! Och det är mycket bra filmer, ikväll såg vi en då det typ var som en ”scary movie” film, en tjej hade blivit offrad men hon förvandlades till satan istället och dödade alla pojkar i staden, det var Amanda Sayfriieiiieie blaaah vad hon nu heter!!! Den var dålig, typ 2 av 7.

Nu ska jag sova ska upp klockan 7 i morgon.

 

Puss

hej alla.

Allmänt | 2011-04-19 | 06:11:28 Kommentera här! » 3 st

Har nu precis ätit lunch här och klackan är 13,26 och hemma är den 05,56 så god morron på er. Idag så har vi bakat lite kakor och jag har fått vara ledig idag. Så i morron bli det nog att jobba :P
har laddat upp lite bilder på facebook. typ 80 st.
  Men ni ska veta att allt är bra och jag mår bra, det är varmt och aldeles kvavt för dom väntar på regnet så de hoppas vi på.

Ha de bra
BYeeeeeeeeeeeeee


Klicka på länken för att se mitt album på Facebook!!

http://www.facebook.com/album.php?fbid=10150236325065030&id=647100029&aid=353740&l=ec8b60df96

Hemma!!!!

Allmänt | 2011-04-18 | 13:31:56 Kommentera här! » 0 st

Sitter nu hemma vid värdfamiljen. Orkar inte riktigt blogga just nu. Men kan bara säga att jag har mycket bilder att visa!!! ORMAR, Koalor och kul folk :)

Resdag 3. Idag kom vi fram till adelaide ...

Allmänt | 2011-04-16 | 10:01:05 Kommentera här! » 4 st

Resdag 3. Idag kom vi fram till adelaide och vi åkte till en park där vi fick mata kängguru och jag fick hålla i en koala. Nu ska vi äta något. Kan inte Blogga från datorn då de inte finns något internet. Ha de bra puss å kram:) Angelika

Resedag 2 Är nu i Singapor de är minSt 30...

Allmänt | 2011-04-15 | 02:45:20 Kommentera här! » 3 st

Resedag 2 Är nu i Singapor de är minSt 30 grader så de är ruggit varmt. Så mycket vatten blir de. Flyger vidare till Australien i kväll. Hörs sen. Puss och kram

10.27 har nu varit i Danmark i typ en timm...

Allmänt | 2011-04-14 | 10:32:37 Kommentera här! » 0 st

10.27 har nu varit i Danmark i typ en timme. Och nu väntas jag och mats på att få gå på planet. Sen åker vi till Singapor. Bloggar kanske då!

07.45 Om ca 10 min får vi gå ombord. Nu ä...

Allmänt | 2011-04-14 | 07:50:58 Kommentera här! » 0 st

07.45 Om ca 10 min får vi gå ombord. Nu är jag nervös kan jag säga. Har pratat med både mamma och pappa. Och fått ett sms av Terese <3 Så snart är jag i Danmark och hoppas att jag hittar rätt fort och att jag hittar killarna!!! Puss och kram på er där hemma!!

Resdag 2

Allmänt | 2011-04-14 | 05:08:30 Kommentera här! » 0 st

Hej Alla.
 Nu är klockan 05,06 och jag har duschat och ska snart gå ner till incheckningen, kanske lite tidigt, men hällre fötidigt än försent:P
  Tog ett tag innan jag somna igår men nu känns det bra. Magen är änu helt OK =D

Ha det så bra alla idag!!!! för det ska jag :P

Puss å kram

Byeeeeeeeeeeeeeeee

Resdag 1

Allmänt | 2011-04-13 | 22:52:35 Kommentera här! » 1 st

Sitter nu på centralen och väntar på bussen ut till Arlanda, hittar inget internet här så jag skriver i word för att sen snabbt kunna uppdatera och sen gå och lägga mig.

  Planerar att gå upp strax innan 5 i morron så jag hinner duscha och vara i god tid till incheckningen. Båtresan gick bra det var lugnt och skönt bara 200 resenärer. Lyckades sova en stund, sen satt jag och pratade med min gamla handledare Anita.

Jävla skit också, när jag skulle gå av bussen så brister de jävla handtaget på handbagaget, jävla skit, snacka om dålig kvalité!!!! 

  Annars har det inte hänt så mycket idag, var uppe och sa hej då till granntanten Inga och sen fick jag rycka ut till Martebo för att lämna ett krafturtag till skit spridaren. Tog då en sväng till morbror Tobbe och Moffa var också där så jag sa hej då till dom. Sen kom Roffa hem och lunchade ihop med mig. Sen skrev jag etiketter till väskan och så kom fammo och faffa på besök! Sen var det dags att hämta Jessika och sen åkte vi in till stan. När vi var på hamnen så såg vi när Felix arbetade så vi tutade och vinkade men så kom han bort till hamnen och sa hej då och så fick jag en kram, det gillade jag J

Sen var det dags att säga hej då till systrarna och föräldrarna, det gick smärtfritt, men jag fick lite tårar i ögonen, I will miss u!!!!!!!!!!

Och pratade med Kikki när jag satt på bussen, dom flyger ju till Paris i morron bitti. Och så har jag pratat med Ingela idag också!!!

  Magen känns änu helt OK, men jag tror det kommer bli himla jobbigt i morgon, men det tar vi då!!!

Tack och go natt då alla bloggläsare!!!!!!!!

Detta är mitt sista inlägg i Sverige, kanske kommer en uppdatering från Danmark eller Singapore i morron.

Puss å Kram

Byeeeeeee

                                                                  

 

En stund senar.

Är nu på hotellet, har duschat av mig en snabbis och nu blir det sängen, väckning 04,45 i morron.

Så god natt SVERIGE!!!!!!!!!!!!!                  

Svar

Allmänt | 2011-04-12 | 19:57:36 Kommentera här! » 2 st

Svar till Ingela:
Ja jag kommer att försöka uppdatera så ofta jag kan med text och bilder!!!!!!!!
Kram

Jaa så var det snart dax!!!

Allmänt | 2011-04-12 | 17:42:17 Kommentera här! » 0 st

Ja, nu börjar resan närma sig med stormsteg!! I morgon 16,45 går båten mot Nynäshamn!!!
  Igår var jag i stan och handlade dom sista nödvändigheterna!! Sen tog jag en sväng förbi Lokrume för att träffa Lisse och Fadder Ingvar!!
  När jag kom hem tvättade jag och skulle börja packa, och när jag hade bärt ut i stort sätt hela min garderob då kom hovslagarna och sen kom mamma hem och fick hjälpa mig packa. Och när vi hade valt ut alla kläder vägde väskan 21 kg.... baaaaaaah tänkte jag, då hade jag inte lagt när teknik prylarna och ridstövlarna!!! Så det var bara att plocka ur mer grejer så nu är väskan i stort sött klar och väger 19 kg... Men idag ska väskan vara färdig och ska packas ihop!!! 
 Så det blev ingen gympa igår, till nästa gång ska jag packa nån dag tidigare... haha :P  
  Nu är min väska packad och den väger 20 kilo och är tung!!! Och handbagaget är också packat.
Och Jessika och jag har ridit idag och jag fick rida i skor och långkalsonger!!! Och det var ingen bekväm ridtur men de var mysigt  och det låg 2 enbuskar över vägen oxå som vi fick skutta över. Shoho :P
  Snart ska vi äta vår sista måltid. Lövbit och potatis kroketter och bea sås. Hade också beställt hallonmusse  men de hade mamma glömt, så vi har väl nån glass i frysen.
Och så kommer  mormor och morfar förbi en sväng kanske nån mer dyker upp!!! 
 
Så i morron 16,45 går båten, så då är de AJÖSS med ön och alla som bor här och så lämnar jag Sverige den 14. Kanske bloggar i morron kväll när jag kommer till hotellet!!!!!!! men om inte

HEJ DÅ ALLA!!!!!!!!!!!!! HA DET  SÅ BRA FÖR DET SKA JAG!!!!!!!!!!!!!!!!

Byeeeeeeeeeeeeeeee
 

Jaaa de var ju en kväll at minnas :P

Allmänt | 2011-04-10 | 18:29:30 Kommentera här! » 3 st

Ja igår var jag vi Maja och Amanda, vi hade det jätte mysigt i soffan och såg det regnar köttbullar. Jag tycker den filmen är bra:) hahah men dom somnade tidigt, så jag kollade film och sen den ny norsk typ Beck snubben kommer inte ihåg va han hette nått på V.
  Sen åkte jag till Bara, och där var det fest:P Kul att bönderna uppmuntrar en att åka till Australien för att bli bonde:) Men jag tkr böndar är bäst:P hahah 
   Jaaa men vi 3 skulle jag försöka få med mig mina föräldrar och dom som skulle åka med oss. men vi kom iväg till slut efter mycket om och men,  och vi var väl hemma nån gång innan 5 och vaknade vi strax efter 10, får nog bli en tupplur i eftermiddag:)
 
Jessika och jag var ut med hästarna, mysigt i den strålande solen, synd att det blåser så mycket bara....
Så jag tog vinterjackan, men den åkte av i skogen då solen värmde något otroligt + att det inte blåste så mkt.
  Och jag får DAMP på att Dajje har blitt så DÖDLIGT rädd för postlådor!! Har blitt det nu på senaste tiden, förstår verkligen inte de!!!!!!!!!!!!
Nu ska vi äta "Janne hamburgare" fast dom är från Fole, och så kommer Ulf och Pia hit och fikar:)

  Min fantastiska uppfining från limmargatan!!!:)

kafferep

Allmänt | 2011-04-09 | 16:39:47 Kommentera här! » 3 st



Fick en blomma av mina Pensionärer:)

Hahhah

Allmänt | 2011-04-09 | 12:04:47 Kommentera här! » 2 st

Nu har jag bakat både tårta och kakor. Hunnit endel idag, och förkylningen är helt OK, hostar lite väl mycket kan jag tycka.
Hade en spännande natt/morgon idag då jag hämtade Roffa och hans polare i Stan och tycker det är himmla kul att höra lite väl druckna män(?!) sitt och snacka(några sluddrade rejält) Men bilfärden blev inte tråkig iaf:) hahah
  Ville bara dela med mig av detta:) Undra om mina föräldrar kan ordna en lika rolig hemfärd i natt. Dom ska på 30-års fest :P hahah

Byeeeee

Min nya VÄN:)

Allmänt | 2011-04-08 | 19:16:47 Kommentera här! » 2 st

Pappa berättade att jag kunde hämta min nya kompis i fårösund idag:) Det blev en Toshiba:)
  Sen var jag vid Anna och Mats och lämnade pickupen sa då hej till Gustav och Fanny.
När jag kom hem bakade jag choklad snitt till i morron. Och sen åkte vi till Slite och handlade köpte lite grejer inför resan och sen så handlade jag till de sista kafferepet i morron då blir det tårta:) 
  Nuu har jag bastat för sista gången!! Jag som gillar att basta, men att leva i Australien kanske är som att basta :P
Annars är det ganska lugnt, Mejlade Arbetsförmedlingen i går och har fortfarande int fått svar!!!!! Damp är han så jävla upptagen att han inte kan svara?!?!?!? blir tokig får nog in å  snacka vett med dom på måndag!!
  I morron ska jag vara barnvakt för Maja och Amanda alltid lika kul. kommer verkligen att sakna  dom! Gullungar!!!
Och ja mer spännande än såhär är inte mitt liv just nu!!!!!!

BYeeeeeeeeeee

Maja, Jag och Amanda på min bal!!

Hooooost

Allmänt | 2011-04-07 | 16:25:01 Kommentera här! » 0 st

När jag vaknade i morse så ville jag verkligen inte må så här dåligt!!!!!  Har iaf inte haft feber idag men halsen är inte alls som jag vill. I morse såg jag "Äntligen midsommar" med Luke Perry (han som spelar Dylan i Beverly Hills, och äääälskar han:) Filmen var ganska dålig och det var bara Luke Perry som var bra.
  Sen såg jag "Mamma Mia" och den får alltid full pott :) och Så har jag kollat samma program som igår. Men funderar på att gå ut till Hästarna och borsta dom, Det blåser storm här så känner inte för att rida.
  Idag känner jag faktist att jag börjar bli nervös, började skriva något som liknade en packlista, men kan väl inte säga att det blev någo bra :P hahha Jo pappa har beställt en dator till mig så jag kan hålla kontakten med er här hemma :)

Tydligen så la jag inte upp inlägget, och under den tiden har jag hunnit assisterat Roffa när han bytte däck på min bil :P och nu är det inget bra på tv och inga av min systrar är hemma så man kan tjata att man ska spela spel!!!!!!!! Bahhhhhhh om dom bara kunde göra det med mig en sista gång :( :P ajaaaa
Blev väl inte ett betydandefullt inlägg, men jaja...

Byeeeeeeee

.

Allmänt | 2011-04-06 | 21:30:22 Kommentera här! » 0 st

Tack lillasyster Jessika för den fina Designen:) http://pphotographer.blogg.se/

Kära bloggläsare, familj och vänner.

Allmänt | 2011-04-06 | 18:04:11 Kommentera här! » 0 st

Om precis en vecka har jag nu lämnat Gotland bakom mig!!! För att starta mitt äventyr söderut!!!
Ser fram emot att lära känna nya vänner och en ny "familj"!!!!!!
  Kommer verkligen bli jobbigt att inte träffa familj och släkt men skönt att slippa folk som det finns risk att man träffar vart man än är!!! Och komma dit som en "nobody" kommer bli kul:)
 Roffa var här och lämnade 2 presenter som bestod av ett typ minneskort som man kan plugga in minneskortet i=D och ett USB minne på 16 GB, kommer komma till användning:)
  Började dagen med att hämta pappa på flyget och sen hem i soffan, och har mått sämre idag än igår!!! Sen kollade jag "Jävulen bär prada" "Hellcats" "The OC" "Judge Judy" "Världens strängaste föräldrar" och nu ska jag se "Vänner" Snacka om tv-eftermidda:)
  Hela dagen har det regnat, bläääääääää man blir såååå deprimerad!! Men nu skiner solen utanför fönstret och man blir glad:)
Men annars är allt som vanligt!!!

Byeeeeeeee




Min älskling!Kommer sakna min Ponny!!!!!!!!

Vänner FTW

Allmänt | 2011-04-05 | 18:38:10 Kommentera här! » 0 st

Nu har mamma och jag kollat på "VÄNNER" Älska det programet och älskar att höra mammas flabb!!!!!! Hahah
  Idag har min förkylning varit änu värre, så jag låg med en vetekudde och såg "Dear John" på förmiddagen och sen åkte jag till farmor och åt mat. när jag kom hem gick jag och la mig och spelade sudoku på datan, älskar det!!
  Sen såg jag "hellcats" på kanal5 play och somnade efter en stund. Sen kom systrarna och mamma hem och då kollade vi på Laila, och hon lagad god mat(såg gott ut) hemma hos Arne Waise.
  nu ska vi äta gröt till kvällsmat och sen blir det väl att glo på tv, men det är inget roligt på tv, så kanske kan få familjen att spela spel med mig:)!!

Får se vad jag hittar på i morron, måste iaf komma ihåg att ringa hovslagarn. Sen förhoppningsvis rid, funderar på att rida Dajje på "banan" eftersom han går mycket bättre där:P men får väl se om jag orkar.¨

Byeeeeeeeeeee

Plockat blåsippor vid farmor:)

Allmänt | 2011-04-05 | 13:21:36 Kommentera här! » 0 st

dsc00935 (MMS)

Plockat blåsippor vid farmor:)

testar

Allmänt | 2011-04-04 | 22:00:58 Kommentera här! » 0 st

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/530213/angelikabj?claim=fkmju3xrpaj">Följ min blogg med bloglovin</a>

ojoj

Allmänt | 2011-04-04 | 21:56:00 Kommentera här! » 0 st

Ja sen jag bloggade sist har jag pratat med Emerson som också ska till Australien:) sen var mamma och jag på gympan vi var 9 st och ledaren var sjuk,men det var svettigt och kul. Men jag stör mig på att mina knän inte orkar!!!!!!!
  Sen beställde jag båt+bussbiljett och sen flygbiljett till arlanda!! SÅ nu är allt bokat!!
Väntar på att big brother ska börjar och jag har börjat bli förkyld, HELVETE också!!!!!!!!!!! Nu börjar halsen svullna och jag ser inte fram emot att vakna i morgon. Och i morron är det risk för att jag ska stapla vad me farmor och farfar, men ett mål mat får jag i alla fall, beställde stek och potatis och Jokkmok-sallad, min favorit!!!!
  Sitter nu och ser på nån gammal svensk film men sveriges skådespelar elit "Prillertrillaren" men den verkar inte vara specielt bra. 
Det var allt för nu, jo kommer nog lägga upp bilder från när jag red idag i solen:) 
Byeeeeee 

Kladdkaka:)

Allmänt | 2011-04-04 | 15:21:08 Kommentera här! » 2 st

Sitter nu och ser på OC season 3. hoppas att kunna följa det nu:)
  Idag när jag vaknade det så regnade, fine, tänkte jag. Men nu skiner solen för fulla muggar:D På förmiddagen var jag i Visby på arbetsförmedlingen och fick min närvarorapport underskriven!! Sen köpte jag en adappter till resan!! och sen kännde jag hur febern steg så jag körde hem igen. Och då la jag mig i soffan  och kollade på "Wall street" med Charlie Sheen och Michel Douglas, den var lite seg ( kanske har att göra med att jag somnade mitt i filmen:P) så jag missade meningen med slutet. Sen fick jag bära ut stolar och bord i laudgården och fick hjälp av Jörgen med borden i spiraltrappan. Och nu har Farmor varit här och vi har fikat lite:) Kladdkaka med Apelsin i jätte god som Jessika bakade!!! 
  Ut och rida sen när jessika kommer i detta vår väder!!! Och sen blir det gympa, men känner att det blir inte att köra fullt ut, men köra lite iaf:D 
  Får se vad jag hittar på i morron, hittade också lite kläder som jag kan jobba i Australien.
Såg just nu en reklam för nya ford focus som parkerar håller hastigeheten och bromsar själv. Snart kan man "köra" rattfull eftersom bilen kör och sköter allt, varför inte bara åka buss?!?!?!
  Och skaffa bilförsäkring hos ICA?! jaja världen är bra knasig. 
Jo mamma bokade hotel till mig den 13 April Shhhhhhhhhiiit nu är de RUGGIT nära!!!!!!

Byeeeeeeee Mina systrar och jag:) 

i vår fin fotölj:)

Allmänt | 2011-04-03 | 22:45:35 Kommentera här! » 0 st

Nu sitter jag här ensamn í våran fin fotölj och ser slutet på "the last song" Brukar sluta då när dom får veta att hennes pappa har canser!!
  Jag har ikväll kollat på mästarnas mästare och sen såg jag big brother tycker att denna vecka har vart ganska kul, men roligaste var spöknatten och när det var ombytta rolller!!!!!!! Blev glad att Vanessa åkte ut, Det hade nog inte spelat någon roll mellan Patrik och Vanessa, men Rodney skulle stanna!!!!! Och Vanessa åkte ut, så nu är Sonia inte så kaxig längre:P
  Och idag skulle mamma och jag boka hotell på arlanda, och det biligaste hotellet var fullt, så det blev lite dyrare, men det skulle jag få av mamma i present!!
  Hade en underbar kväll med släkt och vänner, kände kanske att jag inte hann med att prata med alla, men ska försöka träffa dom flesta innana jag åker!!! Fick mycket böcker som jag kommer ha mycket användning för!!!!
Fick en chok när jag såg att Lättfil(Julia) och Biffen (Jessica) kom gåendes:) Det bettyde mycket för mig. Att en vänskap kan hålla så länge, även fast vi inte träffats på typ snart 4 år!!!!!!!! Hoppas vi kan träffas när jag kommer hem!!!!!!! Annars är det släkt och familjen som kommer saknas, men Jessika tog mycket kort igår, så dom finns i min fotoram:)
  I morron ska jag till Arbetsförmedlingen för att lämna in rapporten och snacka me nån hur man avslutar mitt program!! Får väl se om nån har lust att hjälpa mig, Sen ska jag nog rida och sen är det gympa. Hoppas handleden blir bättre till i morron. jävla ved.
  Slavik som jobbar i vår laudgård frågade mamma varför jag skulle åka ända till Australien för att mjölka kor då sa jag att hon skulle ha sagt att om jag inte hade gjort det så hade han inte haft nått jobb:Phahha
  Annars är det inte mycket som händer nu ska jag börja organisera min packning eller börja skriva lista iaf!! hihi
NERVÖS!!!!!!!!!!!!!!!!

Byeeeeeeeeeee

Ajjjjjj

Allmänt | 2011-04-03 | 16:23:34 Kommentera här! » 0 st

Min handled värker pga av ved klyvandet!!!!!!!!!!!!!!!!!! inte kul!!

Hej då alla.

Allmänt | 2011-04-03 | 11:12:10 Kommentera här! » 0 st

Igår hade jag hej då middag för familj och vänner!!!!!!!! Fattar nu att jag inte kommer träffa dessa människor på nio månader!!!!!!!!!Men vi åt god mat och alla var på bra humör jätte trevligt!!!!!!!!! Fick också mycket böcker som jag ska läsa det var jätte bra!!!!!!!! Och så fick jag nackkudde sovmask och öronproppar av Felix Jhenny och Neo Det lär också komma till användning!!!!!!!!
  Annars igår höll vi på och duka och Jessika och jag var ute och red en sväng.
Bilder kommer under dagen!!!!!!

Byeeeeeeeeeee

UNDER UPPBYGGNAD

Allmänt | 2011-04-01 | 22:52:15 Kommentera här! » 1 st

Bloggen kommer vara under uppbyggnad under helgen (kanske längre).

/Jessika - http://pphotographer.blogg.se/

Det här med VED...

Allmänt | 2011-04-01 | 22:17:40 Kommentera här! » 0 st

ÄR INTE MIN GREJ!!!!!!!!!!
  Idag har jag hjälpt Roffa och farfar att klyva ved, och det är lika tråkigt som att stapla skiten!!!!!!!! Hoppas jag nu slipper stapla skiten!!!!!!! och det har tagit hela dagen idag.
  Sen var jag och syskonen och mamma och handlade inför i morgon när släkt och vänner kommer på middag!!!
  Fleur mådde bättre idag har vart i hegen och betat. men hon är väldigt kräsen vad det gäller mat, skulle försöka att få henne att äta loppfrön som ska var bra för magen blandat med gurka och b-vitamin men jessika sa att det inte gick så bra, får väl hit apå något annat, hösilage och majs kanske?! ajaaa.
  Nu sitter vi och ser på "Välkommen till 80 talet" och det roliga är att det sänds på Viasat History!!!!! hahah men de är mycket bra låtar!!! Men också mycket konstigt folk!!!!
  Så det blir inget Big Brother ikväll :P

Byeeeeeeeeeee
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!