Nu är julen slut slut slut, julegranen dansar ut ut ut!!!!!!!

Allmänt | 2012-12-27 | 02:29:27 Kommentera här! » 0 st

Ja det blev en Jul i år igen!!! 
Började med at mjölka och sen redo för puben. Skypade även en snabbis med familjen!! Då jag blev chockad när Terese frågade  om jag och Jack hade förlovat oss!!!!!!!!!!!!!! NEJ blev svaret... När jag berättade för Jack blev han stumm!!!!!!!! Sen for vi till puben!!!!!! Men jag hade en olycka, Jag klev ner från släpkärran och satte mig då på en sak som stack ut. Har ett ASSTORT blåmärke på rumpan!!!!!!!!!!! Kunde knappt gå. 
  Tisdag morgon for jag hem från Jacks kl 7,00 för att hinna hem och öppna julklapparna!! Men barnen var nästan färdiga när jag  kom!!! Men  jag fick en väska och hembakt Australiensiskt godis av mormor och morfar. 2 Pandora länkar (som förhoppnings skulle sitta fint på mitt pandora arband) Och lite godis och pengar från Team Treloar. 
  Sen ggick jag och tog in korna vid kl 10 ( vi skulle bara mjölka 1 gång då.. Får nu inte hjärtattacker allihop!!!!!!) Kunde inte sitta ner på 4-hjulingen för mitt jätteblåmärke!!!!!!!!!!!! men men. Sen hade vi jul lunch när vi kom tillbaka!! 
  Sen åt vi!!! Julskinka (inte som våran) Kalkon, potatisgratäng och sallader. Dom som var här var Jag, Team Treloar Mels föräldrar, Mels bror Matty och hans fru Sue och barn och så kom Nigels älsta dotter Tamie och hennes pojkvän Ben. Mycket mysigt!!
  Sen åkte jag till Jack som var hos sin farbror och faster, där vi satt en stund men jag ville bara gå hem och öppna mina julklappar!!!!!!!!!!!!! Så tillslut gick vi hem!!!!!!!! 
  Jag fick en spar gris formad som ett $ och en vodka drink och en väska. Sen fick jag vänta en stund för Jack hade bestömmt sig för att vänta med min "riktiga" present!!! Men till slut fick jag mitt pandora armband!!!!!!!!!!! Lycklig jag blev!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och så fick jag 2 länkar av Dale, Judy och Garry!!! Jag ÄLSKAR DET!!!!!!!!!!! Men armbandet var förlitet så vi ska byta det nästa vecka! 
  Igår firade vi jul med Trealoar sidan. Nigels mamma och pappa kom ner och hans syster Louise ( Som var trevligare än väntat) Och hennes 2 döttrar och Nigels dotter Kate och hennes pojkvän Dave!
  Mycket trevligt!! Sen var det dax att mjölka och Mel sa att Andrea kunde hämta korna, för att jag fortfarande har ont i rumpan!! Tror att hon blev sur på mig!!! Men vem F*n bryr sig!!!!!!!!!!!! 
  Igår var också Simones sista onsdag i Meninge, hon flyger till Sidney i morgon. Så jag frågade Andrea om hon skulle med - Jag vet inte!!!!!!!!!!
Jag vill inte köra för jag har druckit coctails hela dagen. Och sen frågade jag igen när vi kom hem - Jag vet inte..... Människa få tummarna ur arslet och bestäm dig!!!!!! Men tillslut bestämmde hon sig för att inte komma så Jack fick komma ut och hämta mig!!!!!!!
  Tur var väll de för vi hade väl antagligen dött om hon hade kört!!!!!!!!!!!!! USH!!!!!!!!! 
Men men det var den julen det!!!!!!!!!!!
Tackar farbror Roffa och Farmor och Farfar för den fina julklappen som kom idag!!!!!!!!!!!!!!!! MUMS!!!!!!!!!
 
 
Jag och Jack "Ser-förlovade-ut????"
 
 
 
Det var allt för nu!!!

HA det bra!!!!!!!!

joy to the world!!

Allmänt | 2012-12-24 | 04:58:47 Kommentera här! » 0 st

NÄSTAN JUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo innerst inne blir jag väldigt glad!!!!!!!! Men känns ändå konstigt att vara här för andra året!!!!! Saknar svensk jul i år!
Men men....
Ikväll blir det puben förhoppningsvis skypa med familjen innan jag åker....

God jul!!!!!!

Nu är det jul här i vårt hus!!!!

Allmänt | 2012-12-22 | 23:46:10 Kommentera här! » 0 st

Ja vi har inget internet hemma för att jag och Andrea har kollat på julkalender på internet... Ops, vilket har tagit upp vårat internet... Men Mel kanske kunde fixa det!!! Igår hade vi en liten jul fest med några grannar. Min knäck ( som ändå inte blev riktigt bra) gick åt!!!! Alla gillade dom!!! Börjar jobba igen i morron.. Hoppas min rygg pallar!!! Ha en god jul alla!!! Puss och kram

When I saw you in heaven

Allmänt | 2012-12-20 | 06:05:36 Kommentera här! » 0 st

Ja nu är det snart Jul i vårt hus!! Men jag vet att jag jobbar så det spelar ingen roll!!
  Nu har mamma äntligen skickat hennes recept på knäck, så ska göra ett nytt försök i morron!! Eller på lördag
Idag skaffade jag en spray tan!! Så nu kmr jag var brun över Jul iaf!!!!!!!!
 
Annars händer det inte så mycket... See yahh

Käpp rätt åt...

Allmänt | 2012-12-18 | 07:17:17 Kommentera här! » 0 st

Ja knäcken gick åt fanders.... Mamma hur gör du?!?!?!?!

Jul i vårt hus!!!

Allmänt | 2012-12-18 | 00:10:57 Kommentera här! » 0 st

Ja shit det är ju bara några dagar kvar till JUL!!!!!!!!!!!!! 
Men har nu  gjort klart ( nästan) min julhandel. Ska fixa Jacks Present idag och Mel lovade att hon skulle fixa julklappar till Millie och Eliza... Då jag verkligen INTE kan hitta nått till dom!!!!!!!!!!!
  Så idag har jag bestämmt mig för att baka julgodis!!! Andrea kommer gå i taket!!!!! För tydligen är det bara hon som gör julsaker här!!! Hahah jag höll på att dö av garv igår kväll!!!!!!!!! Först för att hon har en TOK solbränna på ryggen för hon stog och gjorde nånting med sin Ull igår när det var jätte varmt och soligt!!!!!! Och sen gjorde Mel en Triffel ( inte som Reachels!! hihi ) och Mel rullade det undre lagret av kex i nån slags alcohol!.. Smakade gott, men Andrea kunde inte dölja den "hemska smaken" hahah hon bytte med Millie som gav hennes inte så goda brownies!! Men jag lagade färsbiffar och potatis, vilket var mycket uppskattat!!!!!! 
 Mest för att Mel slapp att laga mat!!!!!!! 
Men nu ska jag fara till Meningie och handla mina ingredienser!!!!!!!! Så lycka till till mig!!!
 

Oj vad det regnar!!!

Allmänt | 2012-12-14 | 02:43:52 Kommentera här! » 1 st

Just nu pissar det ner med regn!!!!!!! Halleluja!!!!!! Det har vi väntat allt för länge på. Så jag passade på att baka en kaka "kladdkake recept!" men det blir aldrig kladdkaka. 
  Veckan har väl vart ganska bra. Tisdag och onsdag Var vi på en kurs om hur man har rätt mjölknings prosess. Och hur man förebygger Matstatis.... Väldigt bra lärde mig mycket nytt!!
Dom andra kom med oss till laudgården och kollade och gav oss tips. 
  Annars händer det inte så mycket, igår var det SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ varmt. Men när jag skulle gå å ta in korna kom havsbrisen och det var skönt. Idag är det väl 25 C och regnar!!!!!!!!! 
  Jessika jag väntar änu på bilder från Begravningen!!
 
Andrea bakade "Lussekatter" men hon kunde inte få tag i saffran. Men dom duger. 
 Idag när jag bakade min kaka kom hon ut i köket.
- Vad gör du?
- Jag bakar en kaka....
- Varför??
- Jag har inget annat bättre för mig en regning dag!!!
- Hahahahaha Ja du är rolig du!!
 
Hur det nu va så försökte jag inte att va rolig!! men kul att man kan roa någon... 
 
See yahh

Årsdag <3<3

Allmänt | 2012-12-10 | 05:48:37 Kommentera här! » 0 st

Idag firar jag och Jack 1 år!!!!!!!!! Hahah känns helt knäppt att det redan har gått ett år!!! Jack är värdelös på att komma ihåg viktiga dagar!! Men han sa att han mindes att det var idag(Medans jag blev chock påmind av facebook i torsdags att det var vår årsdag på måndag!!!) Och när jag pratade med honom idag sa han att jag ska få en present!!! Lycka till mig!!!!!!!

Berättar vad det är när jag vet!!!!!!

Är trött på det här nu!!!!!!!!

Allmänt | 2012-12-08 | 00:06:08 Kommentera här! » 1 st

Nu har jag bestämt mig!! Jag ska börja leta bil!!!
Jag ville åka till Strathalbyn idag(lördag) för dom hade nån slags festival. Hoppades på att kunna samåka med Alana, men hon hörde aldrig av sig!!! Andrea For till Adelaide i torsdags, trodde hon skulle vara tillbax idag!! Jacks bil är trasig!!!!!!!!!!!!!!! SÅ JAG ÄR FAST HÄR!!!!!!!!!!!!!! Ville verkligen gå..... Så nu ska jag börja leta!!!!!!!!! Så Julklapps tips till den som vill -Pengar på kontot!!!!!!!!!!!!!!!
Fruktansvärt varmt idag

Bättringsvägen!?

Allmänt | 2012-12-07 | 03:18:03 Kommentera här! » 0 st

Jo jag mår bättre idag, men när jag har feber går jag mycket i sömnen!! Så efter jag sovit i drygt 1 timma drömmde jag att något stort föll ner på mig i sängen och jag tror jag skrek och hoppade upp och öppnade dörren och såg att lyset var på för nigel hade kommit hem. Så jag gick och la mig. Vaknade när nigel gick upp så jag kollade på one tree hill. För Kenny skulle mjölka för mig istället!! så jag hade en lugn morgon och sen gick jag ut och matade kalvarna!! Men jag mår mycket bättre, men halsen är fortfarande tjock och min näsa rinner. Och det är 30 grader ute!!!!!!!

Later...

Bllllllllllllllläääääääääääääääää

Allmänt | 2012-12-06 | 09:53:18 Kommentera här! » 1 st

USH för att vara sjuk. Min hals har varit konstig sen i söndags!! Men igår tog priset!!! Och medans vi mjölkade på kvällen så kände jag febern kom och alla mina muskler började värka!! Mådde piss. Kom hem och hade ett bad (Badkaren häär är mycket mindre än hemma!) och sen klädde jag på mig och drack min mjölk och gick och la mig.   
  Andrea visste att jag mådde dåligt!! Jag frågade om hon kunde ta in korna "Ska inte Kenny jobba, Jag har sovmorgon"??!?! Tack för den!! Anledningen till att kenny slipper ta in korna är att han är ute och fiskar från kl 3-4.00.... Så upp jag klev och hade 5 tröjor och jacka och mössa och frös på 4hjulingen. När mjölkningen nästan var över skulle jag skrapa av skit från karusellbordet med handen, och kon trampade på mitt pekfinger, och klev inte AV!!!!!!!!!! HELVETE!!!!!!!!!!!!! Så jag hade en så kallad Out-of-body-experiens!!! Visste inte vad jag skulle ta mig till!!!!! 
  När jag kom hem såg Mel hur dåligt jag mådde. Så hon tvingade mig att ligga i sängen hela dagen!!! Vilket jag gjorde!! Men nu har jag fått huvudvärk också!!!! Hoppas det går över snart!!! 
  
See yaaaaaaaaaaaah

Christmas=Summer

Allmänt | 2012-12-02 | 23:34:00 Kommentera här! » 0 st

Ja nu är det sommar här och Det har ju varit såååååååååå varmt, men nu har vi haft ett par dagar där det har varit ganska kallt!! Men dom har ju lovat en HET sommar i år!! Igår Söndag var det Meningies Jul parad!! Jag ÄLSKAR DET!! Förra året va vi med och gick den med hästarna genom Ridklubben. Men i år satt vi längs med vägen och tittade.... För er som inte vet det så är våran andra Trainee väldigt religös! Och kyrkan hade en parad vagn och då sa Charlotte (Bästa citatet ever) "Titta Andrea, Här kommer Jesus" Hahaha vad vi skratta!! Och jag har varit sååå trött hela veckan och har bara väntat på att få vara ledig!!! Igår pratade jag med mamma och pappa i över en timme och sen laddade jag upp bilder på facebook. Och såg JULKALENDERN!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag tror det hade vart bättre om dom bara hade sänt den andra i repris!! Men men..... Och i helgen kanske ska åka på nån slags utställning eller nått! Hade vart mysigt!! Jag vet änu inte vad jag ska handla för julklappar!!!! Jack och jag har fixat hans föräldrar, och jag har fixat Mels födelsedagspresent (hon fyller år den 17!!) Men annars vet jag inte vad jag ska köpa! Så kom gärna med Idér.... Ha det bra!! Bilder från Facbook http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151354353990030.523000.647100029&type=3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!