Muuuuuuu

Allmänt | 2012-09-18 | 06:09:43 Kommentera här! » 1 st

Ja nu är jag inne på min anda arbetsdag och det går kanon!!!!!!! Men oj nu är mitt batteri slut, jag skriver mer ikv!

Iam Back and it feels GREAT

Allmänt | 2012-09-15 | 02:26:19 Kommentera här! » 0 st

Nu är jag tillbax i mitt "Lilla huset på prärien!" Vilken UNDERBAR känsla att lämna flygplatsen (Med min väska som tog allt för låååång tid för att komma ut på bandet) Och att se familjen Treloar! Barnen har vuxit och blivit riktigt stora!!!! Och att komma tillbax till Meningie!! Mel insisterade på att vi skulle stanna och säga hej till Jack! När vi kom hem så packade jag upp lite och var ut och kollade läget, men det mesta var som förr. Idag blir det en sväng till laudgården och kolla en ko, och sen drar jag och Andréa till Meningie, och lunchar på LAKE VEIW!!!!!!!!!!!!!!!! Och sen ska jag till Jack när han jobbat klart!! Men nu vet ni att jag kommit fram :) Kraaaaaaaaaam

Ching Chong

Allmänt | 2012-09-13 | 10:29:00 Kommentera här! » 0 st

Ja sitter nu på Hong Kong International air port. As stor. Men eftersom mitt plan inte går föräns 23,35 såå får jag vänta länge på att få reda på vilken gate jag ska till!
Men jag har iaf kollat på "The Lucky One" Va sisådär( jag har läst boken) Sen började jag kolla Drive, men orkade bara kolla typ 15 min. Sen somnade jag och lyssnade på musik! Men vilken J*vla idiot jag fick sitta brevid då, Svensk gubbe i övre 50-års åldern, han blev hysterisk för att få sin vilja igenom så fort flygvärdinnorna kom! Och han armbågade mig flera gånger!!! Höll fan på att slå till han!!!!!!!!!!!!!! Men jag började också kolla på "Annika Bengtzon-nånting med Nobelpristagarna" Men somnade i halva och vaknade när eftertexterna var klar. Efter det kollade jag färdig på "Lorex" om jag bara orkade kolla halva på. Och Efter det kollade jag "Modig" och den var riktigt rolig (Även på engelska!) Men jag missade slutet för då skulle vi landa. Eller nej det gjorde vi inte för att det var fullt på marken så vi seglade runt i säkert 15 min.
Jag läser också Änglamakerskan av Camilla Läckberg. Den är bra, men för mycket namn som jag inte orkar hålla reda på!!
Tänkte också se om jag kunde hitta "Pasta House" Som ska ligga här någonstans på flygplatsen :S

Aja, hoppas det är bra i sverige, dom säger att det är ca 30C här. Och disigt är det men fina berg runt flygplatsen!!!!!!!
Snart är jag i Adelaide!!!!!!!!!!!

Pussssssssssssss

Rolling in the deep.

Allmänt | 2012-09-11 | 15:25:00 Kommentera här! » 0 st

Ja idag har jag varit fruuuuuuuuktansvärt aktiv.
Först var jag med Jessika och hennes klass på Slakteriet, vilket var jätte intressant!
Sn åkte jag till HM för köpa skärp. Sen for jag till sjukhuset för att säga hej då till Tant Gudrun. Sen for jag hem, kollade vem vet mest. Som det verkligen hade förändrats!
Sen for jag till Slite och utgjorde min ärenden. Sen har jag försökt packa. När jag tog ut 1 par jeans så vägde den 19,9. Hurrrrrrrrrrra. Senla jag i 2 par sandaler, ridbyxor och en vindjacka. så 27,3. Men va F*N!!!!!! Men ja sen försökte jag väga igen( Fattar inte vad det är för fel!! Ibland registrerar den inte ens!!!!!!!!!!!!! ) Så jag for ut med Väsk F*N och bilen ut itill Laudgården på traktorvågen. Men ville inte registrera väskan och mig. Men då kommer Micha och säger att den inte registrerar över 100 kg. Så ja jag och väskan väger inte mer än 100 kg. Lycka :)
Men vägde mig och bilen och la sen i väskan, ja 21 kg!!!!!! Och de hoppas jag på!!
Har också pratat med Joakim på radio Gotland så jag kommer prata med honom på Måndag kl 07,45 Svensk tid (vet inte riktigt vad det blir för tid hos mig!)
men då ska han ringa mig och jag ska tala om hur jag har det! Så då kan ni ju passa på att lyssna!
Annars väntar jag på att familjen kommer hem snart. Hoppas att Jessika kan ta lite kort på hästarna och mig. Och sen ska mamma laga nån god mat!! För det blir ju upp tidigt i morron!!

Men jag gillar inte att det fortfarande inte går att mms in bilder till bloggen.....

Men nu ses vi nog på andra sidan!!!!!!!!!!

Some people want it all.

Allmänt | 2012-09-10 | 21:46:00 Kommentera här! » 0 st

Ja idag har jag försökt packa. Vägde väskan.... 23 kg!!!!!!!!!!!!!! Men gud!!!!!!! Men jag får väll ändra om lite, och ha så mkt i handbagaget som möjligt!
Sen var jag och Dajje ute på en långtur. Rida i shorts gick bra, förutom när jag skulle rida lätt. men de duger....
I morgon ska jag med Jessika och hennes klass på slakteriet, ska bli intressant. Sen ska jag handla ett SKÄRP!!! Och så ska jag hälsa på moster Gudrun! Och sen PACKA klart!!
Ja nu har jag haft släkt och faddrar på fika ikväll. Ett sista möte innan jag åker.
Så nu går bara tankarna om jag har packat ner de som jag behöver?!?!? Men de återstår att se.
Men nu ska jag skriva lista m.m.

See yah

Du vet väll om att du är värdeful

Allmänt | 2012-09-09 | 23:37:50 Kommentera här! » 0 st

Ja ikväll var det avtackning och grillning vid församlingshemmet. En munter skara som medverkade. Dock inte några konfirmander varken från min årgång(Maritas första) Eller någon från den sista som va nu i sommras... Men men.
I morgon blir det och packa ihop det sista,. Måste också baka en kaka för släkten kommer hit!
Ja på tisdag ska jag följa med Jessika och hennes klass på studie besök på slakteriet!!! Ska bli intressant!! Men nu ska jag sova. För nuförtiden är jag trött klockan 23,37...

Sov gott

I'am Back

Allmänt | 2012-09-09 | 15:39:12 Kommentera här! » 0 st

Ja ska nu starta upp min blogg igen för gissa vad!!! JAG ÅKER TILL AUSTRALIEN PÅ ONSDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gud va jag längtar!
Har börjat packa lite smått.. men fan va grejer som ska med...
Nu ska vi oxå snart till kyrkan där det är avtackning av Marita prästen som flyttar till Öckerö.
Men hoppas oxå att jag kan blogga ifrån telefonen. Shit nu är det bara 3 dagar kvar!!!!!!!!!
Ska nog bjuda hem släkten i morronpå kaffe!

See yah
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!