You spin my head right round...

Allmänt | 2013-03-26 | 10:15:28 Kommentera här! » 1 st

Ja det händer inte så mycket nu... Jag har långa naglar som jag målar :) jobbade i helgen gick ganska bra. Ny kalvade kvigor är ingen höjdare!! Jag var ledig i måndags. Så jag for Murray bridge Köpte 2 t-shirt och ett par byxor och choklad till påsk!! Jag är ledig fredag lördag söndag!! Som min svärmor inte förstår!!!!!! Men biter mig i läppen!!!!
Kommentera gärna om det händer något spännande!!

Och kan nån förklara hur en F-skattare ( som Janne Lange , mamma och pappa) Undrar om det finns något liknande här!

See yah

Som stormen river öppet hav!!!!

Allmänt | 2013-03-21 | 01:22:06 Kommentera här! » 0 st

Det är världens JÄVLA storm ute! Går inte att göra någonting.....
I helgen var jag ledig. På Lördagen  när jag vaknade så hade jag tråkigt (Och Jack sover som en gris!!!) Så jag kollar facebook. Och då pratar Malm om Marabou choklad!! Och då kom det!!! Världens socker sug efter svenskt godis!!!!!!!! Jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Väckte liv i Jack och frågade om han ville följa med till IKEA.... "Noooo Adelaide is a shit hole!!!!!!!!" Fine sa jag och upp jag flög och åt frukost frågade igen innan jag åkte om han hade ändrat sig!? Näpp. Så jag började köra mot Adelaide, och när man kommer in på motorvägen som är 4-filig så var det jätte mycket trafik och vägarbete mitt i allt ihop!!!!!! Men när jag äntligen kom fram bestämmde jag mig för att först åka till Harbour town som är ett outlet center. Men hittade inget sär. 
  När jag sprang in genom utgången för att komma till mat butiken så det första jag ser är SVENSKT LÖS GODIS!!!!!!!!!! Jag sprang fram och visste inte vilken låda jag skulle börja i. Dessutom hade dom bara små vita påsar som man brukar få i kiosker!! Men 4-5  påsar fick jag ihop. 1,6 kg blev det, och julmust, knäckebröd och Ballerina (eller nått liknande!!) Sen skyndade jag mig hem så jag kunde smocka i mig allt godis!!! ( men inte allt) 
  Sen åkte vi hem till Promo (alias Börje) Och snackade och åt pizza. 
  På söndagen gjorde vi inte mycket. Jack städade sitt rum och jag hittade min Zac effron tröja som varit borta jag vet inte hur länge!!!!!
Sen kollade vi Hotel Transylvania riktigt rolig barn film :) och efter maten for jag hem!!!
 
Igår var en lång dag!! Andréa och jag tog in korna ihop kl 5 för att kunna börja mjölka kl 6. så vi var klara vid 8 för att sen åka till Coomandook ( stavning?!) där Charlotte och Kenny tävlade i friidrott. charlotte hade det tufft för hon tävlade med tjejer under 14 år. Charlotte är 9 år. Men hon gjorde sitt bästa. Slog sitt person bästa i längdhopp!! 
  Kenny van 100 m. Så han kommer tävla igen men mot hela South Australia. Så det var ett stolt Team Treloar som hejjade på Kenny och Charlotte och hela Meningie Area School. Och sen var det bara att fara hem och mjölka.
 
Idag som sagt är det en jävla storm och jag får damp. Men annars är det bra!!

Round and around

Allmänt | 2013-03-21 | 00:58:18 Kommentera här! » 0 st

Ja det kallare vädret kom och det är mycket bättre!!
  Jobbet går bra. Kalvningen börjar nu sakta men säkert. 4 sen igår!!! Och min söta lilla röda ko kommer kalva i morron (tror jag) hennes kalv ska heta Angie :) 
  I onsdags hade vi middag i meningie. Det var jag och Jack, Merle and Tim och Henning och Erik. Mycket trevligt. Killarna verkade komma bra överäns. Vi ska gå ut ikväll igen!! Min lediga helg.
  Torsdag var det friidrotts dag i skolan. Vi missade precis när Kenny hade sprungit sina 100m. (förra året var han utsedd till Snabbast killen i SA och jag är hans tränare :P) som han vann. Det gick bra för tjejerna också Charlotte vann 1500m, och fick medalj för 400m, kulstötning 200m och längdhopp. och det var säkert mer!!!  Både Kenny och Charlotte ska tävla igen på onsdag.
 
3 dagar senare.
Ja jag glömmde bort att jag satt och blogga... 

STINKING HOT!!!!!!!!!!!

Allmänt | 2013-03-12 | 09:48:31 Kommentera här! » 0 st

Ja dom säger att the cold change kommer kl 21. Och det hoppas jag!!!!!! För jag DÖÖÖÖÖÖÖR i denna värme.
Har varit ledig idag och jag har bara varit inne....
Åkte till Grannen Karin och Brad ( karin är från nybro, ´gift med Brad) Dom har 2 killar från hultsfred som jobbar där. Och när dom gick ut för att jobba stannade jag kvar och pratade med Karin, riktigt trevligt...
I morron ska det vara 25 grader, och det hoppas jag!!!!!! För i morron ska jag jobba. See yah

The week was finelly over

Allmänt | 2013-03-11 | 10:55:53 Kommentera här! » 1 st

Jaaaaaaa en lång veck och en lååång helg.
I Torsdags for jag och Mel till Mt Baker för att gå på bio och se "Safe Haven" Jag läste boken, av NIcolas Sparks(som oxå har skrivit, The notebook, dear John och the last song och a walk to remember) Och filmen var jätte bra. Läser nu en bok av honom som heter "a bend in the road" och den är ganska bra. Filmen var jätte bra iaf. Och Nigel hade korna inne när vi kom hem.
Fredag var det sssssssssssååååååååå varmt igen. Men vi hade tur att komma in till poolen vid skolan. Och sen fyllde Mel upp poolen hemma. Lördag jobbade jag och Jack. Gick bra. På kvällen åt vi mat hemma och Nigels dotter Kate kom ner och hälsade på och sov över.
Söndag var det Millies födelsedag. Men vi hade en ko som ramlade i uppsamlingsfållan. Och Jack och jag blev osams om hur vi skulle gör det. Men hon kom upp och hon gick ut i hagen... Sen for vi hem och åt pankakor. Försökte skynda oss så att vi kunde komma till poolen tidigare men vi blev sinkade för vi gjorde det i fel ordning, men vi badade iaf 45 min. Sen hade vi lunch hemma för Millie och åt tårta. Väntade en extra timma att ta in korna för att det var så varmt. Och otur som vi hade föll kossan som ramlade på morgonen ramlade när hon skulle gå av karusellen. så JAG (Jack gjorde inget mer än att se på) fick dra ut henne så vi kunde lyfta ut henne med traktorn och sen gick hon ut själv. Men hon har nu gått på semester så vi slipper henne!!!!!!!!
Idag var det oxå varmt, och jag var ledig. Vaknade vid 7,30. Och Jack var också ledig för det är röd dag. Så vi åkte in till Meningie och träffade Promo (Alias Börje) och kollade på flygbiljetter.
Efter det for vi till Börjes Morfars hus och badade. Han bor precis vid sjön. Det var VARMT i vattnet!!!
När vi kom hem fick vi åka tillbax till gården för att hämta Jacks bil som gick sönder på lördagen. Något med oljepumpen så han är inte jätte glad. Men nu har hans pappa sagt att dom ska köpa en BRA bil! Tycker lite synd om honom...
Idag kom oxå Andréa tillbax... Har inte träffat henne än, men Mel sa att hon verkade vara glad att vara hemma och hon hade varit snäll och trevligt. Så man kan ju hopas på en förändring!!! 2 månader!!!!!!!!!!
Jag är ledig i morgon, måste TVÄTTA!!!!!!!!!!! För när man svettas som en gris varje dag så stinker man!!! BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!! Och så planerar jag att läsa min bok. Och så ska bilen in på service på onsdag och fixa olje läckan i motorn. och lite små fix.
Hoppas alla har det bra!!

See yaah

Det är över nu!

Allmänt | 2013-03-08 | 02:57:59 Kommentera här! » 1 st

Det är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ varmt!!! Det är inte roligt längre. att man svettas när man tar in korna kl 05,30 och sitter redan i linne och shorts!!!! Saknar svensk sommar....
Hur använder man torr jäst när man ska baka kanelbullar!?!?!?

Walking down the street

Allmänt | 2013-03-06 | 03:35:11 Kommentera här! » 1 st

Ja har varit fullt upp sen sist.
Lördag var det förlovnings fest för Christina och Shannon. Riktigt trevlig fest. När vi kom hem söndag ringde Nigel och sa att han hade gratis biljetter the v-8 race, i Adelaide. När vi kom dit så var racet över men Kizz skulle spela senare. Så vi stannade. Montle crüle spelade. Och trummisen trummade upp och ner!!! As coolt!!! Sen sov vi i pickupen och körde hem måndag morgon. 
  Sen jobba jobba jobba.... Jack och jag ska jobba i helgen och på Söndag fyller Millie år. 
  Andréa kommer tillbax nästa vecka.... så var den friden över....
Men jag hoppas att jag och familjen ska åka till Melbourn över en helg!!!!!!!!!
 
men nu kollar jag pretty woman!!!!!! 
 
See yah
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!