Lååååååååååååång jävla Helg....

Allmänt | 2013-09-15 | 05:47:58 Kommentera här! » 0 st

Ja veckan har vart bra. I fredags var det regn och åska på förmiddagen, men sen när vi släppt ut kvigorna igen så kom solen och sken!!!! 
  Igår stukade Kenny foten på morron mjölkningen. Var oxå tvungna att dra ut en kalv mitt i mjölkningen... Men den levde och är nu upp och ser frisk ut. 
Så Jack och jag tog in korna igår. Jag på Molly (våran connemara ponny) och Jack på 4-hjulingen. gick jätte bra... Sen mjölkade Kenny och hans polare PopI
  Sen var det 60års kalas för Jacks faster Sandie. På en kina resturang i Murray Bridge. Trevligt fram till att Kenny skickade sms till Mig och frågade om Jack kunde mjölka idag på morgonen för att han hade så ont i foten. Och då blev  det världens jävla diskution från Dale (Jacks bror) att han har mage att tala om för mig hur Mel och Nigel ska sköta sitt företag gör mig OXTOKIG!!!!!!!!!!!!!! Sen var jag ju oxå tvugna att åka hem i samma bil. Inte så kul nej. När Dale hotar med att stanna bilen och kasta ut oss!!!!!!!! Orkar inte me honom!!
  Så idag på morronen mjölkade jag själv eftersom Jack inte alls är intresserad av att hjälpa till. Men payback is a bitch!!!!!!!!!!!!! Så han ska inte tro att jag kommer hjälpa honom om det händer något!!!  
 
Hoppas ni där hemma har de bättre!! 
  Men nu ser jag fram emot  att jag och Mel snart åker till Melbourn!!!!!!!!!!!!!
 
Ha de så gott :)

Iam I real cowgirl!!!

Allmänt | 2013-09-11 | 12:31:54 Kommentera här! » 0 st

Ja idag har gjort det!! Tagit in korna med min ponny Molly!!! Hon blev jätte nervig när vi kom till ladugården.. Och lite när vi var på väg ut men sen gick hon som ett spjut!!! Även fast alla korna följde efter oss så förstog dom att det var dax att gå in!! 
  Vi prov mjölkade igår och idag.. Gick bra. 
 
Hoppas allt är bra hemma!!!
mpuss och kram

I coming like a rainbow!!

Allmänt | 2013-09-05 | 12:49:04 Kommentera här! » 1 st

Ja det är ju lite segt med uppdateringar!!! Sorry about that!!
  Livet rullar på. Var och hämtade hem Trainees från flygplatsen i torsdags och sen va de FÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!!
Ojoj jag är på tok för gammal för de. Men vi värkade ha haft kul! 
  Men ett trevligt gäng 5 nya svenskar. Vi diskuterade utalandet av Majonäs!!! och jag försöker få dom att lyssna på Smaklösa!!
  Jack har varit på trade school denna vecka. han kommer hem i morron. Jag hoppas på att gå till Royal Adelaid show i helgen också. Väldigt Austreliensikst! 
  Kommer en kille från England, nästa vecka, som ska va här en månad!! 
  Mel och jag  planerar en natt till Melbourn för shopping. Måste hitta en klänning till bröllopet. (då tärnklänningarna är gröna, lite tråkigt för mig :( ) Men men 
Hoppas allt är bra hemma!!
 
Puss
 
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!