Du måste flytta på dig!

Allmänt | 2012-06-30 | 20:15:12 Kommentera här! » 0 st

Ja kom precis hem från släktträffen, så nu ser vi sommarkrysset.
En riktigt skööön kväll. Det blev riktigt fint väder. Sol och 25 grader :) Vi spelade kubb, men det är synd att alla i släkten inte är lika sociala som oss andra. Men avslutades med en trevlig grillning Med den underbara solen!!!! Så det kunde inte bli bättre :) 
  Och jag är fylle chaffis ikv, så de blir bara att sitta hemma å glo på tv ihop med Ludwig. 
  I morgon får vi se vad jag hittar på, men jag jobbar natt, så jag ska vila sen iaf!!
 
kanske blir att skypa i morron me :)

We are'nt living in America, but we are not sorry!

Allmänt | 2012-06-30 | 11:06:03 Kommentera här! » 0 st

No we live in SWEDEN. Och här har det nu så fina sommar vädret (Som höll sig i, ja, 3 dagar nu försvunnit. Det är mulet och kvavt i luften men varmt, så de lär väll kanske åska under dagen.....
Ja idag blir det släktträff, Jag ska se om jag kan hitta min kamera sladd, som är lika försvunnen som one tree hill. Kanske ligger dom brevid varandra!
Igår kväll drog jag, pappa och Ludwig ner till farmor och farfar. Ludwig klippte gräset, jag instruerade och pappa drack öl. Men gräset blev klippt, Ludwig 50 kr rikare och jag övade på backning med släp! Som BTW INTE syntes i backspegeln!! Jag var faktiskt rätt hygglig på att backa med släp i Australien! Men det har gått över nu!!!
Nu sitter vi och ser nån "Action" film, Mamma bara skrattar och tycker det är roligt :P haha

men men.
Jo såg pappa köra in fler ved burar till veden (schhhhhhh Jag låtsas som om jag inte såg de!!!)

The sun goes down the stras come out!

Allmänt | 2012-06-29 | 16:30:46 Kommentera här! » 0 st

Ja nu har Jesska och jag varit ute och ridit, Vi red på våran lilla åker där det låg 9 st rund balar! Det gick jätte bra att rida serpentiner runt dom!! Men Dajje stannade ochh drog loss nätet för att komma åt höet. Sen Galopperade vi på en annan åker, och jag kunde inte hålla tillbaka Dajje. Han gick på som ett ånglok! Men han får skylla sig själv, men vi stretchade lite när vi kom hem.
Nu har vi precis fikat och jag ska snart gå in och se "Packed to the rafters" Men annars lär det inte hända något specielt ikväll!
Och i morgon blir det släktträff, de blir väl trevligt.

See yah

Plockat Jordgbbar.

Allmänt | 2012-06-29 | 11:52:49 Kommentera här! » 0 st

Ja vi har precis kommit hem från att plockat jordgubbar <3 och det är iaf nästan 20 C och solen skiner (Men på våran gata där vi bor blåser det ju alltid storm) Men är riktig sommarkänsla idag!! 
  Ska åka till Farmor sen för att ge henne dom jordgubbar som vi plockade till henne. 
Först åkte till deras gård som säljer jordgubbarna, sen visade han som stog där hur man tog sig till jordgubbarna, en bit därifrån. Då var det en tjej som sprang till sin BMW cab och då sa jag "Skynda er vi måste före henne" Så mamma backade ut före henne :P Och när vi kom ner på åkern så körde hon ner i ett hål som det låg en stor sten i!!!!!!!!!! Hahah patetiska människa!!!!! 
  Annars idag SKA jag rida, sen får vi se vad det dyker upp!! 
 
Men nu ska vi äta torsk till lunch, och jordgubbar till efterätt!!
 
 

Tyskland-Italien

Allmänt | 2012-06-28 | 22:25:11 Kommentera här! » 0 st

Sitter och glor på Fotbolls semifinalen! Lite segt men Båda Italiens (Enda för tillfället) Mål var riktigt snygga!!!!!
Terese kom hem för en stund sen och berättade att en person kom in och köpte 14 trisslotter. Undra hur mycket han vann på det!!!
Julia och jag ska planera att åka på semester ihop!! Får lite dåligt samvete bara, borde kanske spara pengarna... Men men.. Man lever bara 1 gång!! Och skulle tycka det var underbart kul om vi kunde komma iväg!!!!!!

Pusssssssssssss

I'am not going to wtire you a love song......

Allmänt | 2012-06-28 | 19:44:34 Kommentera här! » 0 st

Ja idag har det varit fullt upp. Målade fönstrar på förmiddagen och sen hjälpte pappa mig och Ludwig att  nå upp till luckan, så vi fick stå i lastarn!  Sen stablade vi en bur ved och sen kom farmor och farfar och vi fikade!! 
  Efter det var jag så varm så jag ville bada, men ttog ett tag innan vi kom iväg, men vi kom till träsket, men det var inte varmt!!! Ludwig badade inte. Sen åkte vi hem.
  Nu sitter vi och ser på Twilght eclips. och mamma och jag ska gå ut och fixa kaffe till ett möte i Laudgården! 
  Får se va vi hittar på i morron. Förhoppningsvis kan vi åka och plocka jordgubbar!! Annars blir det att stapla ved :( 
Terese sa något roligt igårkväll när vi dåg på TV och hon drack nyponoppa "Pappa, nu dricker vi samma fast jag har kex i min" Pappa dricker då Gotlandsdricku. Och när jag berättade det för farmor  att när jag var liten och gick på Fritids så var en av lärarna där Kajja, som är kom med nyponsoppa och då sa jag "Nej, jag vill inte ha nån gotlandsdrike" Så jag kunde redan då :)
 
Byeeeeee

Hittat rätt!!?

Allmänt | 2012-06-27 | 21:51:23 Kommentera här! » 0 st

Nu har jag KANSKE hittat rätt när det gäller visum, men är inte säker! Har mailat detta till Melanie får se vad hon säger, men jag får DAMP på australien ibland. Känns som om det är OMÖJLIGT att komma dit!!!!!!!! Är det någon som har nått tips??

Kubb VM nästa?!

Allmänt | 2012-06-27 | 19:43:23 Kommentera här! » 0 st

Ja även ikväll har vi spelat kubb, men Ludwig har förlorat sin vinnar instinkt!! för vi förlorade mot Jessika och Elias!
  Men idag så åkte jag till stan först till stan för att byta lite kläder, och sen fick jag med mig Didrik som lämnade bilen hos PGs bilverkstad!
  När jag kom hem så målade jag och Ludwig, Jag fick stå på´stege i skithögen,. Men vi målade fönstrar och dörrar. Och vi målade stora porten och färgen räkte precis. Sen staplade vi ved.......... Blä, men vi delade på en bur!! och sen fikade vi också! 
  I stan bytte jag lite kläder. Hade mer grejer jag skulle köpa, menhittade inte riktigt vad jag ville. 
  Och nu på kvällen gick vi ut och körde Sparke-blaistre och rövkrok!! sen spelade vi kubb. Och nu ser vi på Vänner. Skulle väll vi inte tro att det är nått bra på tv ikväll!!! Och jag kan inte hitta ONE TREE HILL season 3! Jag är helt förstörd!!
  Ja i morron blir det väll mer vedstapling :( annars blir det väll lugnt!! 
 
See yah

Ja segt var det

Allmänt | 2012-06-26 | 19:13:50 Kommentera här! » 0 st

Ja dagen blev som jag trode, SEG... Efter jag pratat med Jack ( som först blev knasigt för att internet var knäppt och massa annat krångel) Men han var lika söt som vanligt <3
  Och under tiden fick jag ett inbox på facebook från Ludwig som sa att vi skulle stapla ved!!!!! Med ve och fasa cyklade jag ut och frågade om han hade nån bur som vi skulle stapla ved! Men ialla fall så staplade vi varsin bur, sen kom mamma och Terese och Jessika ut med fika. Och sen gick vi in. Och har inte gjort något sen dess. Vet inte vad vi ska hitta på häller!! Ska jag nu våga fråga om nån vill spela kubb?!?!?! 
  I morron måste jag en snabb sväng till stan och sen blir det väll antingen att köra hö eller stapla ved!! Men annars händer det inget kul, Inte ens något mumsigt skvaller från Australien, och ingenting på facebook. Blääääääääää
 
Men men 
 
Hör av mig sen 
 
puss
 
 
Bjuder på en bild som han antagligen kommer mörda mig för :P <3<3<3

Svensk sommar när den är som segast

Allmänt | 2012-06-26 | 10:08:29 Kommentera här! » 0 st

Ja idag regnar det också! Eller regnar från och till men tillräckligt för att att man inte ska kunna planera något!
  Igår kväll kollade vi på fast and the furious 5. Riktigt rolig och spännande. Då berättade även Ludwig att det ska komma en Die hard 5!!! När jag sa det till mamma så började hon att skratta. För vi har konctaterat att Die hard inte är en Action det är en komedi! 
  Men som sagt regnar det, jag vill ut och rida, men inte i regnet! Och så ska jag skypa med Jack men annars har jag inget planerat. Och förhoppningsvis blir det ingen vedstapling!!!!!! Gud vad jag hatar det!
  Just nu Kollar jag Vampier diaries, förut kollade jag 90210, men jag saknar gamla Beverly hills!! 
 Luke Perry som spelar Dylan tycker jag är snyggast!
 
Men som sagt får se vad som händer idag, 
 
see yah
 

Mera regn

Allmänt | 2012-06-25 | 16:40:35 Kommentera här! » 0 st

Ja så som det regnar så är det inge vidare att gå runt här hemma. Så Jessika åkt till stan och jag shoppade loss, och nu försöker jag sälja klänningar på facebook. annars händer det inte mycket!!!!!! Bara tråkigt väder!!!!!

8,5 timmar mellan 8 och 17,30

Allmänt | 2012-06-24 | 17:54:24 Kommentera här! » 0 st

Ja efter att jobbat hela helgen så var jag dödstrött när jag kom hem efter sista passet på lördag morgon! somnade runt 8 och vaknade till första gången och tänkte att klockan kanske va runt 13. Hade haft Öronproppar och min ögonbindel. Men då var klockan 17,30!! Trodde först inte på det! Men när jag fick jag igång datorn så stämde tiden med klockan. På kvällen var vi på Austers och drack vin och wiskey.
Idag pratade jag med Jack, men hade inte så mycket att prata om... Sen har jag varit ute och plockat smultron men jag åt mest och plockade blommor. Så nu får vi se vad som händer ikväll!!

Puss å kram

Fäst?!

Allmänt | 2012-06-24 | 00:38:04 Kommentera här! » 0 st

Ja eefter att ha sovit i 9 timmar fram till 17,30 så åkte vi till Austers där det har blivit wiskey och snaps. Och nu Fanta och Rosé. Men nu är det vin och alkohol fri cider blandat!!
Ja the olders = Peter och Kikki har gått och lagt dig. Men jag och är vakna, och nu spillde Peter gräddfilen!!!!!! "Vem har ställt den där ? AAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH" hahah
Får se vad vi hittar på i morron!!!!!!!!!!!!

See yah

02,52

Allmänt | 2012-06-23 | 02:55:58 Kommentera här! » 0 st

Ja då sitter vi och väntar på att vi ska åka med halv 5 färjan ut till Fårö!!! Önskar nästan att någon kunde larma.... Drygt att sitta och vänta!!
Och inget roligt på facebook...
Men något lite läskigt var att när vi körde på landsvägen på Fårö så var det en bil framför oss som vinglade som fan!! Jag trodde han var full! Men Lotta tyckte det såg ut som ett kärlekspar. Men efter en fortsatt vinglig färd mot Broa så kom vi fram och vi gick ur för Lotta skulle röka. Och då visar det säg att det var både ett kärlekspar och Polacker! Det var en stor skåp bil framför den lilla bilen och dom pratade också Polska. Men det var fett läskigt att köra bakom dom!!!!!!! Och FAN va det regnade ett tag. Men det har lugnat av sig i slite nu!!

Seee yah

Segggggggggt!

Allmänt | 2012-06-22 | 23:21:05 Kommentera här! » 0 st

Ja nu sitter jag här midsommarafton 2012. Det regnar, alla pensionärer sover och ingen som vill ha hjälp! Ja då är det segt! Och specielt när man börjar bli trött.
  Efter att ha sovit 2 timmar på förmiddagen åkte vi till Austers och åt Sill-lunch och sen bar det av till Lickershamn. Jag ville dansa runt stången, Varken barn, ungdomar eller gammlingar!!!!!!!!!! Fett besviken. Sen tillbaka till Austers då jag la mig och slummrade i husvagnen! Sen grillade dom i kölden och så åt vi mat innan jag åkte till jobbet!!
  Men som sagt det är jäkligt segt nu. Vi är drygt en timme före i tiden än igår, kanske beor på blyfoten! Så i morron hoppas jag att Jessika har lagt in dom bra öronpropparna och att jag kan sova till minst 12. Skulle igentligen hämta Terese på Fårö i morron bitti efter jobbet, Men jag har Lotta med mig så vi får se! Och sen är väl planen att jag ska Skypa med Jack och sen drar vi väl till Austers! Hoppas på bättre väder i morgon! Nu regnar det! Och det gör att man inte ser en enda männiksa ute, men det är väll förståerligt!!
  Men det blir väll att sitta här en stund och sen fika och sen dra iväg igen. Hoppas att allt flyter på nu. Jag känner redan att jag har grus i ögonen!!!!!!! Behöver en kaffe!!!!!
 
Men det var allt för nu, Återkommer kanske senare!!
 Puss på dig älskling <3<3<3
 
 
 
 
 

Glad midsommar <3

Allmänt | 2012-06-22 | 10:48:20 Kommentera här! » 0 st

Ja efter en tuff dag på jobbet. Först jobba 9 h på bageriet, sen hem å sova i drygt 1 h. sen åka till Svarthäll för familjen ställt upp husvagnen och sedan vidare till nästa jobb. Som var lungtoch Trevligt. Trotts att det var en misshandel i Slite, men vi såg inget! 
Kom hem och sov i 2 h, Ja, öronpropparna var inge bra!!!!!!!!!!!! 
  Snart kommer familjen hem och sen ska vi till Austers för att fira midsommar, och sen ska jag sove en stund och sen blir det jobb en natt till!!! Ska bli spännande!! 
  Annars händer det inte så mycket. Jo vi såg en anka med säkert 10 ankungarr. Dom var såååååååå söta!!!
 
Men nu ska jag nog gå ner och ta en macka och ducha så jag är redo när dom kommer hem!
 
Ha en bra Midsommar!!
 
seee yah

Ljust hela natten!

Allmänt | 2012-06-22 | 03:20:36 Kommentera här! » 0 st

Ja jag är inte så trött som jag trodde, men oj vad jag ska sova sen!! Hopppas verkligen inte att min familj väcker mig!!! Glömmde fråga vart öronproppar fanns!!! Men sov gott alla en stund till, Ska snart ut på vägarna igen!

Ta med Känslan hem?

Allmänt | 2012-06-21 | 17:51:52 Kommentera här! » 0 st

Ja nu har jag jobbat min sista arbetsdag på Bageriet EVER EVER!!!!!!!!!!!!!! Känns jätte tråkigt. För dcet har ju alltid funnits där sen jag började där 2006!!!!!!!!!!!!!! Och Folk som har kommit och gått, och alla som är kvar!!!
Så igår var det god smörgåstårta för dom skrev under avskedningspapprena! 
  Men nu har jag sovit drygt 45 efter jobbet, vaknade av att Stiga parken gick på åkern som ligger bakom huset! 
  Jag åker och jobbar igen om några timmar! Men vet FAN inte vad jag ska göra åt den jävla huvudvärken, den har hängt me hela dan och vill inte ge med sig!!! Knaprat Alvedon hela dan, så det blir dusch och kaffe innan jobbet!
  Igår var jag och Terese och badade med hästarna i gropen! Alltid lika kul att se Fleur plaska runt. Dajje står helst still i vattnet elr gärna bervid och tuggar vass!! 
  men ska försöka blunda en stund till!!!!!!!!
 
Go natt

Ta med Känslan hem?

Allmänt | 2012-06-21 | 17:51:48 Kommentera här! » 0 st

Ja nu har jag jobbat min sista arbetsdag på Bageriet EVER EVER!!!!!!!!!!!!!! Känns jätte tråkigt. För dcet har ju alltid funnits där sen jag började där 2006!!!!!!!!!!!!!! Och Folk som har kommit och gått, och alla som är kvar!!!
Så igår var det god smörgåstårta för dom skrev under avskedningspapprena! 
  Men nu har jag sovit drygt 45 efter jobbet, vaknade av att Stiga parken gick på åkern som ligger bakom huset! 
  Jag åker och jobbar igen om några timmar! Men vet FAN inte vad jag ska göra åt den jävla huvudvärken, den har hängt me hela dan och vill inte ge med sig!!! Knaprat Alvedon hela dan, så det blir dusch och kaffe innan jobbet!
  Igår var jag och Terese och badade med hästarna i gropen! Alltid lika kul att se Fleur plaska runt. Dajje står helst still i vattnet elr gärna bervid och tuggar vass!! 
  men ska försöka blunda en stund till!!!!!!!!
 
Go natt

"Barfota utan strumpor och skor"

Allmänt | 2012-06-20 | 21:00:48 Kommentera här! » 0 st

Ja ni får ursäkta dålig uppdatering igen. Men Igår efter jobbet så åkte vi iväg med LRF och spelade Fotbolls golf!! Riktigt roligt. Jessika och jag gick med Didrik, Micha och Serge. En fin kväll och trevligt sällskap, och efter det grillade vi korv.
  Idag på jobbet har det varit fullt ös. Men bra stäming trots att dom anstälda fick skriva på uppsägnings papprena, men detta ledde till smörgåstårta!!
  Nör jag kom hem och hade sätt "Packed to the rafters" (tereses favorit program!!) så red Terese och jag till gropen och badade med hästarna. Fleur ÄLSKAR att bada! Jessika kom och tog kort, så det kanske kommer på hennes blogg snart!!!
  Jag har också läst ut Mia Törnbloms bok. Hon hade ett jättebra Kapitel om hur man ska förlåta och gå vidar och ett kapitel om relationer som man förlorar och hur man ska hantera det, där jag kunde känna att jag kunnde haft nytta av för några år sedan.... Men sånt är livet.
  Ikväll Kommer Peter, Kicki och Ludwig. Mycket trevligt att ses igen :P
  Och min midsommar kommer att bli lugn eftersom jag jobbar i nattpatrullen, men man kanske får se mycket spännande. 
  Men nu ska jag ducha och gå och lägga mig. Jag ska nog läsa Mias bok igen bara för att verkligen ta in alltihop!!
 
Ha en go midsommar. Men hoppas att jag ska kunna blogga lite snabbt i morron!!
 
Puss

Hjälper pappa.

Allmänt | 2012-06-18 | 16:57:50 Kommentera här! » 0 st

dsc01042 (MMS)

Hjälper pappa.

Ursäkta mig, men jag får DAMP

Allmänt | 2012-06-18 | 15:39:40 Kommentera här! » 0 st

Jag vill bara säga att jag visst skriver med styckeindelning!!!!!!!!!!!
Men den här jävla bloggen tar ju bort det!!!!!!!!!!!! Jävla skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ville bara säga det!

Du ÄGER!

Allmänt | 2012-06-18 | 15:37:35 Kommentera här! » 0 st

Ja efter lite sömn och lite mat i solen  mår jag lite bättre. fortfarande lite orolig i magen. Men det känns inte som att jag ska spy längre!!!!!!!!!!!
Men  nu när jag inte har någat att göra (ingen hemma = Ingen som vill/kan spela spel) (Jackborde gå och lägga sig och somna!!!!!!!!!!) Så då tänkte jag passa på att berätta om Mia Törnbloms bok "Du ÄGER"
Ett kapitel där heter "Bra boken" Det handlar om att man ska skriva ner ord som har hänt eller att man har gjort något bra under dagen. Så att man kan jobba på att få bättre självkänsla. Ett exempel i boken på rubriker som man skriver upp är Ansvarsfull, Omtänksam, Kärleksfull mot mig själv!
Ett exempel på hur rubrikerna används: Lämnat in projektarbetet i tid=Ansvarsfull Hjälpa Oscar med läxorna = Omtänksam Stannade hemma och tog det lugnt = Kärleksfull mot mig själv
Fler exempel på meningar och bra ord Redovisade inför hela klassen = Modig Ringde Farmor och undrar hur hon mådde = Omtänksam Fick mycket gjort Idag = Driftig.
Men man kan också bara skriva ord som börjar med ordet "Bra" Bra att jag kom på  att jag hade fel och bad om ursäkt till Emil.
Stannade hemma även fast jag vill gå på träningen, för att jag var krasslig = Ansvarsfull mot mig sälv.
Detta är det första steget i Bra boken, ska nu läsa vidare för att sedan kunna skriva mer i min egen "bra bok" Och jag skulle gissa på att det kommer inlägg om det senare!! För det är änu 2 kapitel till i "bra boken" som ska uppföljas.
Men funderar på att gå ut och läsa, eller först ska jag slå ihjäl dom 2 GETINGAR som har kommit in i mitt rum!!
Vill också säga att jag har världens bästa pojkvän!!! Som SMSar gulligaste sakerna till mig. Älskar dig!! <3<3<3
<3

Sick as a dog.

Allmänt | 2012-06-18 | 11:39:17 Kommentera här! » 0 st

Naj inte riktigt. Men fick åka hem ifrån bagis, visste verkligen inte annars vad jag skulle göra!!!!!!!
HOPPAS verkligen att jag kan jobba i morgon!!
Men jag verkar ha slarvat bort One Tree hill season 3!! Fett jobbigt vet inte vad jag ska göra!!!
Och nu spelar dom "Somebody I use to know" för 3:dje gången idag!!!!!!!!!!! Jag blir så arg!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu ska jag bara ligga här med min vete kudde.
Hoppas ni andra har en bra dag!!!!!

23,34

Allmänt | 2012-06-17 | 23:35:17 Kommentera här! » 0 st

ja har nu kommit hem från hultgrens i stenkyrka, får säga att det var MYCKET god mat och vassa knivar!
Men mycket trevligt.
Ska nu strax sova för att upp och jobba i morgon!!!
Puss på er alla

"Nothing is real but love"

Allmänt | 2012-06-17 | 10:31:13 Kommentera här! » 0 st

Ja en underbar sov morgon fick jag idag!! Eftersom pappa inte sa npgon tid om kalvarna så tog jag sov morgon. Men jag får väl gå ut och hjälpa honom i eftermiddag!
Igår fick jag med mig terese ut för att hjälpa pappa och det gick bra, terese har sin sjukling att ta hand om :P Och sen grillade vi korv ute i solen!!!!!!! Supermysigt!!¨
Idag får vi se vad som händer, det har precis slutat regna och jag ska ut och rida och sen hjällpa pappa! Sen ska vi åka och fika vid Ulf som fyller år i morron!
Imorron ska jag jobba, ska jobba hela veckan. Men jag hade velat åka till stan, men kanske på lördag!! Jag vill ha en ny klänning till dopet! har kollat på några på internet, men njaaa. Så vi får se hur de går.
Pratade med Jack igår, allt värkar vara bra där, saknar honom!!!
Och just nu läser jag en bok av Mia Törnblom, jag tycker hon verkar vara en underbar person. Har bara läst några kapitel men hon har något som kallas "Bra boken" Det är ett fantastiskt sätt att få bättre självkänsla!! Så jag komemr att berätta mer om det senare!! ¨
Han en bra dag!

Sorry for party rocking

Allmänt | 2012-06-16 | 10:02:04 Kommentera här! » 0 st

Ja ni får ursäkta min dåliga uppdatering, Men edt har vart fullt upp hela tiden!!!
Jag har jobbat hela veckan på bageriet!! måndag efter jobbet var hovslagarn där och sen var jag på möte med nattpatrullen!!!
Onsdag var det jobb och sen sprang Mamma, jag, terese, Jessika och Britt och Angelica Landergren Tjejruset!!! jag sprang 5,2 km på dryga 38 min!!!!! Imponerande för att jag har vilat mig i form! och sen var det god picknick efter det! Torsdag var det jobb och sen hade Jessika bal i Slite parken.

Men igårkväll hände inget, vi kollade på 80's ett musikprogram på svt1 som handlade om när MTV började sända musikvidior, DYGNET RUNT!!!!!!!!!!!! Nu är det ju mer såpor än musikvideor, har faktist mtv på i bakgrunden, men just nu är det reklam, villket inte häller existerade -81!!!!!!!!!!!

Idag gick jag upp vid 6.45 för att hjälpa pappa att ge kalvarna. Men när jag kom ut hade dom redan fått mat.... Snacka om att gå upp i onödan!!!!!!!! Men jaja.... Det typ regnar emellanåt så jag är sjukt uttråkad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Får se om jag går ut och tar en sväng med Dajje. Annars kommer jag att skypa med Jack. vilket vi inte har gjort på över en vecka! OMG hahah nä men de är inte så farligt!!!!!! hahah !

See yahh

"Vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer"

Allmänt | 2012-06-10 | 13:14:05 Kommentera här! » 0 st

Ja så var denna helg över.
Lördag var jag uttråkad redan innan dagen hade börjat var jag uttråkad!!  Men jag åkte med mamma och pappa för att kolla på en husvagn eftersom Felix och Jhenny ska köpa våran, men den var kanon fin!!
Sen var vi på bakluckeloppis på gammla flyget. Mamma hittade en massa graj som hon skulle juta med! Sen åkte vi för att hämta Jessika vid Elias, där fick vi fika. Sen handlade vi på maxi för att lisse och ingvar skulle komma och fira mamma! Så vi bjöd på grillade kotletter och potatissallad och potatis och sås!
I dag har jag inte gjort något än, varit ute en stund, ska väll gå ut och rida en sväng.
Jag Terese och Jessika bestämmde att vi ska sova i husvagnen ikv innan  vi ger bort den....
I morron jobbar jag 8-17 , hovslagarn kommer och jag ska på möte på kvällen. Så de blir mkt i morron!! Men så jobbar jag på fredag vad jag vet, kanske blir nått inhopp!!
Jo, jag ringde till mel och Nigel idag. Främst för att fråga om dom ville att jag skulle komma tillbax och jobba för dom, och det ville dom :) Så nu blir det att få tummarna ur arslet och fixa visan så det blir av!!!!!!!!
ÅÅååååååååååååååååååååååå jag längtar!!!!!!
xx

Kära lilla Ponny!!

Allmänt | 2012-06-08 | 19:56:31 Kommentera här! » 0 st

Ja efter en bra dag på bageriet sitter jag nu här. Inget på TV så det blir nog att kolla "Macken" på SVT1.
Konstaterade igår oxå att Fleur har antingen fång elr bara ont i hovarna för att hennes hover växer så det knakar!!!! Men hovslagarn kmr på måndag, men för säkerhets skull får hon gå vid stallet!! Man kan inte vara nog försiktig när det käller fång. Men hon såg lite gladare ut idag!!
Vet inte vad jag ska hitta på i helgen... Sååååååååå de blir nog långtråkigt!!!!
7Ja mer än så har  jag inte att bersätta..
XX

Jag är så JÄKLA duktig!!

Allmänt | 2012-06-07 | 15:51:01 Kommentera här! » 0 st

Ja som jag nämde tidigare städade jag mitt rum, Mamma blev chokad :)
Och nu har jag gjort rabarber saft och rabarber paj!!! Men till råga på allt började de regna, och jag hade tvätt ute. BTW det påminner mig att jag har mer tvätt i maskinen.
I morron är de tillbax till jobbet och sen är det helg. Vet inte vad jag ska hitta på.
Jo jag undrar om hästar kan var deprimerade. Jag tycker att Fleur har varit deppig denna vecka, hon verkar inte ha ont i magen, men hon ser bara hängig ut, vet inte vad man ska hitta på. Det är för kallt för henne att bada, så jag vet inte vad jag ska hitta på!!!
Så är det nån som har nått tips så hör av er!!!!!

10,33

Allmänt | 2012-06-07 | 10:36:40 Kommentera här! » 0 st

Ja Har ju redan städat mitt rum!!!!!!! var klar till klockan atrax efter 10. Eftersom jag var uppe Koppiöst (stavning??) tidigt för att köra Jessika till båten!!!
Och på vägen hem var ett av Jannes lamm på fel sida staketet, men som tur stog den kvar och betade i vägkanten.
  Så jag har dammat och damsugigt och ruskat mattor och lakan!!!!! Så vad ska jag göra resten av dagen?!??!


Funderar på att byta foton i mina fotoramar. Dom betyder ingenting längre, men som sagt, det tog  månader från när jag startade i april. Men nu är jag klar!!!!!!!!!!

återkommer senare!!

Seee yah

Underbara sommarkväll!

Allmänt | 2012-06-06 | 19:48:34 Kommentera här! » 0 st

Ja dagen bjöd på samtal med Jack, gick både upp och ner!!! Sen kom Tereses kompis Mikaela (min trogna bloggläsare, eller?!?!) och hennes lillasyster Isabell som ville rida. Så hon och jag red Fleur och Dajje i hagen, Dajje går väldigt bra "på banan" Isabell var duktig, Slöt med att jag och dajje hade henne och Fleur i lina så att hon verkligen travade på!!!
Mamma och jag handlade sen.
I morron har jag verkligen tänkt att städa mitt rum!!! Men tyst, säg inget till mamma!!!
Jag skypade mad Jack i mitt rum, då sa han att han ville se det. Men Det fick han icke, men jag vet att hans ser lika dant ut :)
Så vi hörs i morron!!!!!!!!
xxx

Du gamla du fria du fjällhöga nord!

Allmänt | 2012-06-06 | 10:39:45 Kommentera här! » 0 st

Ja denna mening kan väl alla Svenskar, eller?! Tittade på nyhetsmorgon idag dör 3 svenskar det var nån kille (Med utländsk bakgrund) som hade skrivit en bok om vad och hur man är svensk. Sen var det Cissi Wallin skådespelare och Jornalist! Och Allas vår Finne Mark Levengood. Nån-killen pratade om att Sverige inte har någon kärna och att vår historia bara lägger sig lager på lager, Men jag var ganska lost i diskutionen.
Men jag tycker eller nej jag vet inte vad jag tycker om Sverige eller vår national sång. Men Jag har aldrig varit stolatare svensk än när jag såg nått svenskt. Det första svenska jag fick se var efter 15 min i Australien. IKEA Ligger ett stenkast från flygplatsen, Efter det kom Husqvarna ( Heston som kommer från Californien trode det var Japanskt, Toge ett bra tag att övertyga honom!!!!) Och sen spelas det faktiskt SVENSK musik på radion. ABBA, September, Agnes och Roxett var dem man hörde mest! Men nu också kanske Loreen. Det är iallafall det jag ska införa. Och svensk mat!
Men vad är svenskt!??!?!
Om jag jämnför detta med Australien ( ett återkommande ämne här.) Så har jag aldrig vart i ett land (har inte vart i så många) Som ÄLSKAR sitt land, tex på deras ANZAC day (Australian and New Zealand Army Corps) där man hyllar dom 60 000 Australiensare och 18 000 Nya Zeelendare som dog vid Slaget vid Gallipoli under första världskriget! Alla skrev på Facebook den dagen att "Less we forget" Vilket är en återkommande mening i landet! Jag tycker nästan att den dagen är större än Australia Day den 26 Januari!
Hur många är det idag som har nämt Sverige på sin status i Svergie, Inte många bland mina vänenr iallafall!!! Men jag tycker att hela Sverige och hela Norden iochförsig använder ett otrevligt språk. Ingen som säger sorry(även om det inte är ens eget fel) How are you(även fast man inte bryr sig så säger man det iallafall). Min mamma nämde det igår när hon stog ivägen när jag skulle in i en låda då jag bara höftade till henne så hon slyttade sig ett steg. Istället för att säga "snälla flytta på dig" Men annars skulle jag säga på svenska "Sorry can you move a bit" Jag tycker att Svenska språket är väldigt ohövligt!!! Mamma sa då till mig. " HAr du glömmt den australienska hövligheten?" Och det tror jag att jag har!!! Kommer bli tufft igen att vänja sig med pleas och sorry igen.
Men oj Shit vilket inlägg till mina alla 5 läsare (eller ja lite fler är det) Men jag tror inte att det ledde någon vart!!!
Iaf idag tänkte jag rida, och det är de enda jag har planerat!! Så vi får väll se vart det leder!!
Jag har iaf 82 st som har tittat på min film på youtube!!!!!!  hahah fett najs!!
See yah

Äppemuffins

Allmänt | 2012-06-05 | 18:27:49 Kommentera här! » 0 st

Ja idag har varit min första dag av de 2 jag ska jobba denna vecka!!
Idag har varit en bra dag på jobbet, vi bakade äppelmuffins och doppade som vanligt jordgubbsmuffinsen, jag börjar/är trött på den!!!! Men men, är det de finnarna vill ha så är det de dom ska få!!!
Nu när jag kom hem åt jag en vit tårta :) och kollade "Packed to the rafters" Love it!!!
I morron är det Sveriges egen födelsedag och jag vet bara att jag ska gå upp tidigt och ringa till Australien och fråga lite om visat, eftersom man inte får reda på  mina frågor om Australien eftersom deras hemsida SUGER!!!!! Och allt detta för att en tjej från Kanada som jag träffade där redan har åkt tillbax!!!!!!!!!!! Jag Vill vara tillbax nu!!!!!!!!
Och när jag kom hem kollade jag på min film på youtube. 51 visningar!!!!!!! Shooooooooooooooo
länkar den till er
seee yah
http://www.youtube.com/watch?v=9blWZDV54wA

Angelika Bjersander Poductions presents-

Allmänt | 2012-06-04 | 13:16:36 Kommentera här! » 0 st

Det är nu så att pappa sa för ett tag sen att man skulle filma deras nya katapult gaffel och lägga upp på youtoube. Så jag var där ute och filmade när dom packade, och idag har jag klippt ihop en film!!! Jätte kul.¨
Visade den för mamma när jag fick en ny ide och sen visade jag den för pappa på lunchen. Men eftersom jag inte har så mycket musik på min data tog jag bara nått och då blev det "All I need is you" Med idolerna 2010! Och han tyckte det var bra, men han ville ha nickel back (Som oxå Jack föreslog, men jag hatar nickelback!!! ) Så nu måste jag vänta på Jessika ska komma hem och ladda ner låten så att jag sen kan lägga ut den på youtube och internet!!!
Så ja det blev inget städande idag, för nu tänkte jag rida ett pass i hagen och sen tänkte jag åka med mamma om hon skulle iväg och ge fika till gubbarna (som förr hette grabbarna, haha , lite ironiskt :P)
Så nu drar jag till stallet!!!

You Learn

Allmänt | 2012-06-04 | 10:00:04 Kommentera här! » 0 st

Ja rubriken fick bli till en låt som just avslutades på radion. Takida eller om det bara är sångaren i takida, jag vet inte, men jag tycker att dom suger iallafall!! Jaaa kan väll säga att jag varit vaken i 3 timmar och vet fortfarande inte vad jag ska göra idag. Har nu kolloat igenom alla mina 4-5 bloggar som jag följer, Inte som jessika som typ följer 70 st :P
  Men det har inte hänt så mycket....
Jag är så OTROLIGT glad för att jag kan använda min kamera!!! God bless my mother-inlaw :) Men jäkligt tråkigt att den är trasig. Det är grejen som håller batteriet inne som har brustit och försvunnit, vilket gör att batteriet ramlar ut när man ska ladda den med ett urtag bervid batteriet.... Vilket är vääääääääääääldigt frustrerande. Men kanske pappa kan sätta sin kreativa sida till.
  Igårkväll åt vi pizza och såg på Mästarnas mästare! Typ enda återkommande programmet på SVT som man följer.
Men nu får jag nog fan gå och hitta på nått. Både stallet och rummet behöver städas, men vi får se!!!

Seeeeeee yah :P

 Kan nu använda min kamera!!

Like a wind!

Allmänt | 2012-06-03 | 18:37:54 Kommentera här! » 0 st

Ja att vara svart taxi åt folk har för och nackdelar!!
Men får se ganska mycket skoj och man brukar få en slanr, Nackdel att det inte går som man vill!!!!!!!!!!
Åkte till en 50års fest för att hämta folk, jag åkte hemifrån vi 2 kom hem vi 4.  Men det gick bra!
Inann de såg jag och Terese en film som hette "the way back" Inge vidare, men Gustaf Skarsgård var ju me så då kunde man sitta och se på han, men jag somnade sen och vaknade vi 12. Började kolla på filmen "heder och samvete" har nog aldrig lyckats se klart den!!! Men sen vi 2 ringde mamma och jag for iväg. När jag kom hem var jag för pigg och kollade runt på Facebook. Försökte pratade med Jack, men han somnade nog, han hade vart på fest han me!!!!!! Ibland kan jag sakna Australien så otroligt mycket, Allt roligt jag har gjort där, alla fantastiska fester!!!!!!! Och Ja jag saknar Jack oxå!!!
Denna vecka jobbar jag bara 2 dagar, tisdag och fredag, Så jag ska rida så mycket jag bara kan och sen blir det bara att strosa runt å inte gör så mycket!!
Idag har jag och min systrar och Elias, varit inne och kollat på balkotegen!! Alla var så fina!! Det var min favorit del av allt som hade med hela studenten att göra!!!!
Men nu kollar vi gossip girl!!!
Puss å kram!!!

What are words?

Allmänt | 2012-06-02 | 11:14:26 Kommentera här! » 0 st

Ja nu sitter jag här i min HV tröja och väntar på att mamma ska säga dom frukatade orden., "Nu ska vi städa" Jag hör att hon håller på med något slags bär i köket, så än finns det hopp!
Idag har jag hunnit se slutet på The Prince and Me, jag bara ÄLllllllllllskar den!!! Så sjukt fin. Och Pratat med Jack har jag gjort, allt bra där. Bakade bröd hade han gjort! Receptet löd, mjöl, bakpulver-mjöl, vatten, skvätt mjölk och en nypa salt. hahaha jag garvade som as!! Men medalj till att han försöker, HAN sa att det var gott. Men hans mamma låt VÄLDIGT skepptigst!! haha så då garvade jag igen.
Nu som sagt ska vi snart städa, mamma fyller år och släkt och vännder kommer. Sen ska jag köra mamma, pappa, ulf och pia till görans 50 årskalas!! SÅ dom lär nog frysa och vara fulla. Med tanken på vädret idag är regn, storm och 6 C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag jobbar på bageriet nu, och i Onsdags satt jag i John Deeren i 11h och 30 min och körde upp och ner heeeeeeeeela dan, min nacke var väldigt öm efter det. Eftersom jag inte hade speglar var jag tvungen att vända mig om när jag backade ner. Men det gick ändå bra!!
Annars händer det inte så mycket. Nästa vecka jobbar jag Tisdag och Fredag. Och på söndag tänkte jag åka in och se balen som börjar kl 2!! Men annars försöka rida så mycket som möjligt!!! Har inte ridit så mycket nu när jag har jobbat!! Men Dajje är såååå söt!!!!!!!!!
Men nu BEFALLER Jessika att jag ska göra nått!!!!!

Byeeeeee
Frida och jag på balen
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!