I Morron är en annan dag!

Allmänt | 2011-10-22 | 15:38:58 Kommentera här! » 0 st

Ja sitter nu här LEDIG och ska inte jobba på 2 veckor. För på Måndag kmr Mamma Pappa Terese och Jessika!!!!!!!!!! Ska bli spännande att träffa dom!!! Har ju inte fysiskt sätt träffat dom sen April!!! Men tackar för skype!!
  Idag var vi lediga och ja jag var ordentligt bakis. Tänker inte berätta vad som har hänt, eftersom Farmor läser min blogg!! Men det var kul. Men hemresan var mindre kul!!!
Idag har vi spenderat dagen på Nicks gård.. Han visade oss runt och sen kollade vi film/sov en del. Sen kollade vi när han mjölkade och sen åkte vi hem en stund. Sen åkte vi till Rasmus gård för att äta midda och kollade the hangover, men jag somnade i mitten!!
 Så nu sitter jag här och laddar upp bilder på facebook. Får väl se vad jag ska hitta på i morron!!!

Puss å kram

Ni skulle bara veta!!

Allmänt | 2011-10-11 | 11:39:42 Kommentera här! » 0 st

Ja mycket har det hänt sen jag bloggade sist!!!
 Vi hittade en känguru som inte kunde stå upp, Melanies pappa sa " lämna den" Men när vi kom hem så sa Mel "Åk och hämta den" Sen tog vi den till vetrinären och han sa att han var blind och att dom oftast dör av stress när dom tas om hand av människor, men han trivdes här hos oss och i sin Bratz sovsäck :) Vi döpte honom till Mate(Som betyder kompis) och Nigel i mellannamn.
 Och vi tog hand om han och matade honom med flingor, men efter en vecka dog han, pga att han legat ner i en vecka. Vi saknar honom, men vi var berädda på att han skulle dö!!
 
Den nya Traineen Katja är jätte bra, vi trivs bra ihop och får mycket gjort! Och med dom andra trainees har vi roligt. Vi var i Victor Habor i helgen och skulle se valar, men fick inte se några :(

men nu är jag jätte trött och ska nu se 2½ man sen ska jag sova!!!! 
Men jag ser fram emot att min familj kmr ner här!!!!!!!!!!! Ska bli jätte kul!!! men vad ska vi hitta på??!?!

AJAAA.  puss på er!!!!!!!!!!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150380267085030.404857.647100029&l=563f130776&type=1

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!