Ja denna vecka är snart över.

Allmänt | 2011-06-25 | 13:02:22 Kommentera här! » 0 st

Sitter här och är super trött och äter "Chocklad-kex-dubbel-macka-med-marshmallow-i-mellan" haha och dricker en tooheys extra dry(öl med andra ord)
  veckan har väl varit helt ok. I måndas krånglade karusellen så vi fick manuellt bända karusellen för att den skulle snurra!! Efter det fick vi använda traktorn med hydralslangar, blev lite bättre men idag stannade den ett par gånger!!
  I onsdas hade vi tea at the chees factory jag, Ben och Heston. och nu på onsdag är det bara jag och Ben.
Jo i måndas regnade det hela dagen och på kvällen när vi skulle fodra ut hö så fastnade vi med lastbilen i leran, säger bara FAN!!!  ¨
  Det var väl en samanfattning av veckan,

Byeeeeee

You say good morning when its midnight!

Allmänt | 2011-06-19 | 02:15:41 Kommentera här! » 5 st

Såå var denna helg snart över.
Fredagen mjölkade jag morron och kväll, sen drog Heston (elr hästen som jag stavar det :P) till puben. Det var helt ok :P
Lördagen mjölkade jag med Nigel, skulle egentligen vara ledig, men annars skulle han mjölka själv!! Såå jag erbjöd mig att hjälpa honom! Sen kollade jag tv och sen red jag Go i en timme, Sen drog jag till stugan och kollade fotty.
  Sen kom Ben och vi kollade "Just Married" "Troy" och "Twilight" men jag somnade när vi såg twilight, och det är VÄRLDENS OBEKVÄMAST SOFFA!!!!  Så min rygg mår inte så bra idag.... Men men. Och vi hade en mus i tv-rummet hela tiden!!!! UUUUUHHH!!! Och jag svär på att den klättrade på min fot!! Snacka om PANIK!!! Försökte få Ben att döda den, men han är för långsam!!! 
  Kom precis tillbax från mjölkningen, fick riktigt damp  på korna och den DUMMA tjuren. Han går och ställer FRAMFÖR ingången till karusellen så korna kan  inte gå in!!! och Tjuren ser så elak ut så jag vågar inte slå han eller nånting och korna börjar spring runt!!!!!!!!!!! Baaaah jag hatar kor!!!
  Nu blir de att ge kalvarn och de vanliga!!!

Byeeeeeeeeee

uppdateringen fortsätter att suga:P

Allmänt | 2011-06-16 | 12:11:57 Kommentera här! » 3 st

Jaaa det var ett tag sen :P
Men vill bara informera om att jag får DAMP på korna DAGLIGEN BAAAAAAAAAH. men men .
Vad hände i helgen?! Naj ingenting förutom att jobba. Och jag var ledig måndag då jag bara strosade runt hör hemma. Red Gogo för första gången, han är en STOR häst som är lat!! Hahah näää men han är mysig!! Tisdagen körde jag till Marry Bridge, jag saknar min bil!!! men hittade lite grejer och fixade så Mel fick sin Iphone, "If you dont have an Iphone, You dont have an Iphone" Det är världens SÄMSTA reklam!!! Men hon är lycklig iaf!!!!!! Och när jag kom hem red jag Gogo igen :)
  Igår mjölkade jag på morronen och sen åkte jag Mel och Sabine till Adelaide!! Först åkte vi till Shoppingcentrert sen IKEA och KÖTTBULLAR!!!!!!!!!!!!!!! Det var såååååååååååå gott! sen sprang jag och Sabine till swedish food shop och jag köpte en massa nödvändigheter!!! hahah Sen var det sista Tea med Elin :( Då hon lämnar Australien i morron!!! Kommer sakna henne!!!! Det var komiskt att 2 tjejer från gotland hamnar i samma stad :) haha
jaa inte mkt annat som händer :P
¨
Hoppas allt är bra hemma!!

Puss och kram!!!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150255234355030.370173.647100029&l=e991bc1b17

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150290330935030.380459.647100029&l=1a9f0f9466

Heej

Allmänt | 2011-06-10 | 12:07:02 Kommentera här! » 2 st

Börjar med svar till Mamma, I snappt my finger on a halmbal!!! Gör fortfarande ont!!! Men det är inte blått iaf. Och ögat gick över, tror att det var av vinden som jag har haft förut.

Med min lagom tur så kan jag berätta att idag skallade KO JÄVELN MIG!!!!!!!!!!!!!!! FUCK VA DET GJORDE ONT!!!!!!!!!!!!! Hon har varit snäll förut, men nu ska KO JÄVELN DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!!
Annars rullar livet på. Förutom att Sabine och Elin lämnar mig här!! Buhu!!!!!! Men men, Jobbar i helgen och förhoppningsvis blir det Ikea på Onsdag när vi lämnar Sabine på flyget!!
  Jag känner att jag inte kan skriva på svenska!!! Sååå snart blir kanske bloggen på engelska:P haha näää. Men det har varit kul att prata svenska med Elin eftersom INGEN annan fattar!!!! HAHa....
  Jaaa, kanske drar till puben senare ikv, men jag mjölkar ju i morron, så inge alkohol för mig skulle jag tro!!
 jo just det!!!!!!!!! Jag kan inte SOVA!!! vet fan inte vad jag ska göra!!! Men Mel fixade tabletter till mig som förhoppningsvis ska hjälpa!!! Pallar inte detta!! Tillochmed NIgels pappa sa att jag var mörk under ögonen!!! Blääääää men jag sov 1h innan mjölkningen idag, det var najs!!!

Byeeeeeeeeee

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150255234355030.370173.647100029&l=e991bc1b17

Sugig uppdatering, ja jag vet.

Allmänt | 2011-06-07 | 05:12:41 Kommentera här! » 1 st

Jaa kan väl dra en liten sammanfattning av helgen då jag var ledig.
Fredag, mjölkade kväll och sen drog jag Elin och Ben till Mount Baker för att se Hangover part 2!!!!!!!!! We had a Awsome night, bitches :P Ja den var fett kul!!! Lördagen gjorde jag inte så mkt. Kollade påp footy en stund och sen hem och hjälpte Mel och tjejerna att rida, sen red jag Missy. 
På kvällen Var det fest at footy club, Det var trevligt!!
  Söndagen slapp, hoppade studsmatta med Tjejerna´, sen kom Heston och Ben så åkte vi till Nån tysk by utanför mount baker, sen åkte vi tillbax till MT Baker och såg X-man.

Ja mkt annat händer inte här, förutom att jag har blitt super förkyld igen!!! Och Både Sabine och Elin slutar att jobba denna vecka!!!!!!!!!!! Det SUGER!!!!!!!!! Kommer sakna dom!!!!

 Hoppas allt är bra med er där hemma"!!

 Jag och Elin    
      
                  SWEDISH!!!!!!!!!!!! I MT baker!!

2, juni

Allmänt | 2011-06-03 | 00:57:46 Kommentera här! » 1 st

TOSDA.             

Idag har varit en ganska bra dag. Började med att jag sov från kl 22-00. Inte så kul. Kan verkligen inte sova, och blir super trött vid kl 21, Vet inte vad jag ska göra… Men när det var dags att stig upp kl 05,40 så var jag pigg, hämtade korna, som av någon anledning tog längre tid än vad jag trodde. Men Carolyn var sen för att hon hade punka på pickuppen, vilket hon hade igår också. Och när hon kom till ladugården så hade jag redan börjat mjölka och hunnit ett halvt varv och samlat ihop korna, ganska irriterande.  Sen gav vi kalvarna och sen kom Vetrinären för att dra ut en kalv, som tyvärr var en tjej som redan va död!!

  Efter det så hade vi lunch och sen körde jag och Sabine ut hö, och det gick bra J Efter det Så red jag Missy en stund och tjejerna  red sin ponnyras, och Millie red Missy en stund sen.  Men mel bestämmde att dom inte skulle köpa Missy, hon var inte vad dom letade efter, men hon kunde få vara kvar tills någon annan ville köpa henne, men jaja :P

Och så pratade jag med familjen idag eftersom det var mammas födelsedag!! Tjejerna vill så gärna säga grattis till mamma, Och dom blev jätte glada när dom fick se mitt kök hhaha. Pratade också med farmor och Kikki och Peter!! Och dom sitter nog just nu 14,23 och äter smörgåstårta !!!!!!!!!!!! JAG VILL OCKSÅ HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Såg sååååååååååååååå himla gott ut!

Men nu ska jag försöka sova. Hatar att jag inte sover ordentligt!!! 

 

Här kommer lite bilder från facebook också!!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150255234355030.370173.647100029&l=e991bc1b17

Pusssssssssss

samanfattning från min tid utan internet!!

Allmänt | 2011-06-02 | 12:19:20 Kommentera här! » 0 st

Hej alla där hemma.  2011-05-30

Nu har jag internet igenJ Men veckan utan internet har gått bra, det har inte hänt så mycket bara det vanliga, mjölka, köra ut halm, kolla kvigorna, hämta korna, mjölka och lite tv och sen sova. Ja så ser livet ut. Det mest spännande som har hänt är väl i fredas så var jag, Elin och Ben på puben i Meningie.  Vi hade kul, men stackars Elin och Ben var tvungna att jobba på lördagen.  Det gjorde jag också, men jag var nykter för att jag hade huvudvärk, och alkohol gör inte saken bättre, så jag var fylle chaffis.

  Lördagen gick bra, gjorde det vanliga. På kvällen var jag ensam hemma för att familjen skulle på en konferens på söndagen i Adelaide och då åkte dom på lördagskvällen så jag satt här hemma själv. Gick bra fram till att det blev strömavbrott!!!!  Så jag kollade på hangover på datorn tills den dog.  Och Carolyn sa att strömen skullen vara tillbax runt 2, så suck det var bara att gå och lägga sig vid 22.   Jag gillar inte att vara ensam på kvällen för det är massa konstiga ljud och så skäller hundarna, Så Coco pop sov i mitt rum J Kändes lite bättre!! Men jag vaknade igen runt 00 och gick in i huset och då var strömmen tillbax så jag stängde av tvn och gick och la mig igen!

Igår gjorde jag inte mycket, kollade valkyria, städade mitt rum och tog en tripp till Meningie och sen till ett Natur reservat och kollade in läget :P jag var ledig för att Carolyns son Tristan skulle lära sig att cooping off för att han ska jobba här när Sabine slutar. Och Carolyn ringde mig och sa att det var en ko som troligtvis hade milk fever. Så jag åkte dit för att hjälpa henne att ge dropppåsar, men när jag kom dit så var det inte milkfever hon hade fött en död kalv och magen var hård och svullen och stenhård. Men jag började ge henne dropp och efter en stund tystnade hon och jag tänkte att nu börjar det värka, men då dog hon! Har aldrig varit med om att ett djur dött inför ögonen på en. Men det kändes ganska meningslöst att ge henne dropp, för man såg att hon inte skulle klara sig. Och Carolyn hade åkt tillbax till ladugården för att ringa till Vetrinären, men de behövde hon inte. Vet inte riktigt vad hon dog av, hon kanske hade tvillingar och inte fick ut den andra. Vi kom försent. Tråkigt att djuren dör för oss. Do, försöker utöka hearden men korna bara dör. Jaja… Sen red jag Missy, gick väldigt bra, vi börjar komma överens. Vi testade att hoppa lite också det tyckte hon var roligt!!

Jo har också haft/har problem med  mitt öga. Vet inte riktigt om det är nått skräp eller om det är vinden som har gjort ögat irriterat! Och detta hände i fredas.  Och det blev värre på lördagen så igår  när Mel kom hem så pratade jag med henne och jag fick ögondroppar, det blev lite bättre men jag undrar jag, måste nog åka till doktorn i morron om det inte blir bättre, testar med ögondroppar idag och får se hur det blir i morron, annars blir det nog doktorn!!!

Jag är ledig idag också, så jag måste åka till Meningie och fylla på mitt kontantkort, annars blir det nog att läsa lite, ganska tråkigt eftersom ingen annan är ledig….  Jag är ledig i helgen så då får jag se vad jag hittar på!!

Seee yahh all!!!!!!!!!!!!!

Puss och kram

Tillbax!!!

Allmänt | 2011-06-01 | 13:20:06 Kommentera här! » 1 st

Är tillbax men har inget batteri på datan.
Mamma skypa i morron vi 12(svensk tid)?!??!

Kommer ett lååångt blogginlägg i morron!!!


Pusssssssssss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!