Terminus

Allmänt | 2009-11-30 | 11:01:20 Kommentera här! » 2 st

Jaha. Helgerna går så fort. Har vart i Stockholm i helgen där vi intog gatorna.
Lördagen gick vi lite på NK & i gallerian, hitta inte så mkt. Terese provade balklänningar för allt hon var värd.  Men det blev inget köp. Sen åkte vi tunnelbana ut till globen. Vi gick in i anexet. Jäklar va det var mkt folk. Har nog aldrig sätt så mkt folk på en och samma gång. Mkt fina grejer fanns det. Jag köpte en jättefin lädergrimma till Dajje.
  Sen var det familjeshowen. Det vart kul med hoppning, riddare, ponnygalopp å mkt mer. Sen gick jag lite mer i Anexet. Pappa hittade en kompis, en som jobbar hos oss ibland, han och hans tjej var där och kollade så dom satt å drack öl. För snacka om att det var varmt! Sen var det den sista showen med hoppning, fransmannen, och annat skoj. Frannsmanen är helt optrolig! hästarna gör det häftigaste saker utan att man säger något. 
En härlig men sen dag, var på hotellet runt 12.

  Var tvungna gå upp ganska tidigt för att frukosten stängde. Mkt god frukost.
Sen intog vi drottning gatan, Terese provade fler klänningar å jag kollade runt på en ev klänning. Sen gick vi till Gina Trico, å deä fanns det mkt att köpa!!!!!!!! sen promenerade vi genom gamla stan där det var lite julmarknad!
Sen köpte pappa ett par stövlar till mig, och en handväska till mamma i julkklapp. Hon hade lite seperatinsångest från den gamla!!!!!!!!!!!!


Nu är jag i skolan, trött som få, och längtar bara HEM!!!!!!!!!!!!

Tiden går fort.

Allmänt | 2009-11-23 | 19:31:25 Kommentera här! » 0 st

Ja tiden har förändrats sen jag började blogga. Nya vänner funna, gamla försvunna. Skolan är kvar bara ett tag.
Åren går å det gör jag med. Snart måste man tänka jobb, pengar, mat, bil, bensin, julafton, lumpen. Listan blir lång. Och jag har seriöst ångest för ALLT!!!!!!!!!!!
Mitt rum kommer att ändras, mina hästar rids för lite, miljoner grejer i skolan, PENGAR PENGAR PENGAR, Sommarjobb, och den listan blir oxå lång.
  Inte konstigt att ungdomar är deprimerade nu.

Men en positiv sak är att det är dan före dopparedan om en månad=) Och så åker jag till Stockholm Horse show i helgen. Längtar verkligen!!

Men nu ska jag gå och deppa nån annanstans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ett  stort + är iaf att jag fick en under bar bild på en underbar kille. Den muntrar upp i de flesta tillfällen!!!!!!!!

Borta efter 3 år!!!!!!!!

Allmänt | 2009-11-08 | 21:29:34 Kommentera här! » 0 st

Ångrar mig inte, vet inte vad jag ska ångra....

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!