Utvilad?!

Allmänt | 2012-07-11 | 15:29:14 Kommentera här! » 0 st

Ja sov till n14.30, känner mig nog inte riktigt utvilad men ändå.... Nu ser jag gossip girl och vet inte riktigt va jag ska hitta på resten av dagen....
Men natten var lugn, blir väldigt trött då vid 4. men de går ändå...

See yah

Snabbinlägg

Allmänt | 2012-07-11 | 03:09:26 Kommentera här! » 0 st

Nu kastar vi i oss en kopp kaffe, har fått åkt på extra larm!!! Men annars går det bra. Trött, och ändå sov jag till klockan 14. Men ser fram emot att komma hem i sängen!!!!!!!!

See yah

Where are you now?

Allmänt | 2012-07-10 | 19:36:27 Kommentera här! » 0 st

Jag lyckades sova till klockan 14, vaknade till ett sms av Jack, jaa jag var inte vaken för att skypa med honom. Och när jag gick upp var Fadder Susanne här och vi fikade. Fick också jävligt ont min tand. Och jag måste snart gå till tandläkaren.... De kommer bli dyrt! Men annars var det en lugn natt. Jobbar med Inga-Lill, kommer nog gå bra!!! See yah

Make the world to a better place.....

Allmänt | 2012-07-10 | 03:24:10 Kommentera här! » 0 st

Jaa nu sitter jag här igen... Har precis gjort färdigt för stunden, fick ändå 2 larm när vi var mellan Lärbro och Slite. Fick vända tillbaka till Lärbro och sen till Fårösund. Och nu sitter vi i Slite. I natt har också familjen Willy Lax kommit. Dom har tydligen kommit allihopen!!!!! Hoppas vi kan umgås lite fast jag jobbar. Och sen är det också barndop för Lilla Nova och inte så lilla Neo. Ska bli mysigt. Men jag jobbar på kvällen igen och hoppas att jag kan få sova ordentligt!!! Och om jag inte sover länge i morron ska jag ringa till Mel. Annars kanske jag skypar med Jack om det inte blir för sent!!! Men vi får se när jag kommer hem. Ska åka över Slite me i morron för jag måste tanka Pickupen och dunken till gräsklipparn!! Men nu ska jag surfa vidare!!!!!!!! See yahh

Pictures of you Pictures of me

Allmänt | 2012-07-09 | 20:44:07 Kommentera här! » 0 st

Ja nu sitter jag här på jobbet och hoppas att det snart kommer en kollega. Det har inte kommit någon än :S
Men eftermiddagen gick åt att vila och se OTH. Sommnade också till One diraction!! Men har nu handlat vindruvor till i natt. Så vi får se vad det blir av!!!
see yah

26,2 C i skuggan

Allmänt | 2012-07-09 | 12:31:22 Kommentera här! » 0 st

Ja just för tillfället är det varmare ute än inne. Men de får gå för nu är det sommar!! Ja jag har ju inte bloggat under helgen. Skrev ju att jag skulle sova och kanske rida under lördagen, men så blev det icke. Tur att min mamma läser min blogg. Hon kom och väckte mig vid 11 för vi skulle på fest med bageriet, vilket jag HELT hade glömt bort!! Men vi åkte till stan där vi samlades för att sen åka vidare med buss. Vi åt Lunch på Furillen, jag vet inte riktigt vad det var för kött, men jag har ätit bättre. Men potatisen var god i alla fall. Sen åkte vi vidare till Kulgården där vi körde grävmaskin, målade en tavla och hade kubb turnering. Efter det var det helgrillat lamm och massa gott till. Sen var det en trubbadur som gick runt och sjöng och vi hade oxå en musik quiz, mycket skoj. Sen var det dans och sen bomade dom igen och vi gick hem!!! Igår gjorde jag i stort sätt ingenting. Jessika och jag var och tog ett dopp i träsket, det var varmare än sist. Ja jag jobbar natt nu i 2 nätter, så jag ska gå och vila sen, och det är för varmt för att rida så jag ligger nog och ser på OTH!!!!!!!!! Igår blev jag oxå klar med min film, "Ensilering från ett grässtrå till en i mängden" blev ganska nöjd!! Men nu ska vi snart äta pasta sallad och sen får vi se vad som händer.... See yaah http://www.youtube.com/watch?v=XCx0LYkTrDY&feature=plcp Min film!!!!

Blixtar och dunder

Allmänt | 2012-07-07 | 03:41:03 Kommentera här! » 0 st

Ja natten har varit lugn trotts detta oväder på Fårö. Det både blixtrade och åskade på bra. Har också varit strömavbrott. Men alla har varit lugna!! Nu är det bara några timmar kvar. Det är tufft att jobba 3 nätter i rad.
I morron blir det sova och vila hela dagen, kanske en ridtur. Men det beror på vädret....

See yah

Sängen.......

Allmänt | 2012-07-06 | 07:29:44 Kommentera här! » 0 st

Ja sista timmarna gick bra, hände inget speciellt. Men jag höll på att somna, tur att Inga-Lill körde. Men det var en lång väg för mig att köra hem!!!

Men nu soooooooooooooova. Och sen sista passet ikv!!!

3 h kvar?!

Allmänt | 2012-07-06 | 04:03:35 Kommentera här! » 0 st

Ja klockan är 04,00. Vi har haft fullt upp hela natten. Och vi har en tant som när hon larmar så sitter hjärtat i halsgropen!! Men annars har det varit lugnt ikv. Jobbar ju änu en natt till. Sen är jag ledig. Men jag hoppas att det ska gå bra att jobba med Susane!!
Jo har hållit på att köra på ett och samma (skulle jag tro) rådjur 2 gånger. JÄVLA KRÄK!!!!!!!!!! vem fan tog hit dom?
Idag ska jag sova, sova, sova. Tänker verkligen inte gå upp föränns jag känner mig utvilad!!!
I morgon är det igentligen Soide (Man bränner tjära) Men kommer troligtvis inte åka dit. Soooooooova.
Jack sa också att han hade fått mitt paket. Han fick en Sverige flagga som man sätter på bilfönstret. Han sa att jag också skulle få ett paket, men jag vet inte.... Det gick ju inte så bra förra gången. Så mamma Judy fick rycka in.
Mel pratade också om att hon skulle prata med någon om den sponsringen som jag kanske ska göra. Men det känns ändå lättare att åka dit på ett working holliday visa. Men hon skulle höra av sig. Kanske ringer dit på Söndag. Eftersom jag förhoppningsvis sover länge på lördagen...
Men nu ska vi dokumentera lite...

Seee yah

All ever learnd from love

Allmänt | 2012-07-05 | 19:15:46 Kommentera här! » 0 st

Ja jag och Dajje hade en riktig trevlig tur i skogen. När vi var på väg hem så kunde inte stå emot dom knall röda smultronen. Så jag hoppade av och så gick vi och mumsade på kanten av stigen, ja Dajje åt gräs!
När jag kom hem så fikade vi och sen gick jag och la mig! Kollade lite OTH först, sen somnade jag. Och nu har jag ätit och ska snart förbereda mig. Måste tanka bilen först och ett snabbstopp i Lärbro, måste köpa vindruvor. Åt ju min Morots stavar, var ganska gott....
Men vi får en ny brukare ikväll så jag återkommer nog troligtvis innan jag somnar i morron. Men jag får damp för att inte internet funkar på mitt rum ibland!!!!
Glömmde berätta vad som hände i morse när vi var hos en brukare. Damen satt på toaletten och vi skulle bädda i ordning i sängen och då säger Inga-Lill "DET ÄR EN RÅTTA I SÄNGEN!!!!" (Inga-Lill är DÖDLIGT rädd för möss!!!!!!!) och jag gick runt och småskrattade visste inte hur jag skulle ta bort den, den låg nästan invirad i påslakanet, så vi såg bara svansen. Jag kastade en strumpa på den och den rörde inte på sig!! Men så jag skulle ta hela täcket och ruska det ut genom fönstret. Men då ser jag " DET ÄR ETT PÄRON" Men faaaan va äckligt om det hade varit en riktig råtta!!!!!! Men Inga-Lill var ännu skakis efteråt!!!

Hoppas vi inte får något sånt i natt!!!!!!!

See yah

Sleeeeeeep

Allmänt | 2012-07-05 | 14:10:53 Kommentera här! » 0 st

Ja nu har jag ätit lunch, kollat repris på "packed to the Rafters" Ja det blev en lång morgon för mig och Inga-Lill. När vi väntade på färjan så fick vi ett larm. Och när vi kom dit så hade gubben ramlat och hade troligen gjort nått knas med höften. Så vi fick vänta på Ambulans och undertiden fick vi 2 larm och vi hade änu en tant som väntade på hjälp!!! Men vi löste det på bästa sätt!! Sen var det att skriva rapporter. När jag kom hem så sommnad jag nästan direkt.. Men nu ska jag nog gå ut och ta en sväng i skogen med Dajje och sen bli det sängen igen innan nästa shift! Seee yah

Lugn natt

Allmänt | 2012-07-05 | 03:27:20 Kommentera här! » 0 st

Ja jag hade ju väntat mig en tuff natt. Men det är lugnt, för i morron brakar det loss!!! Men det går bra. Har ätit upp alla mina morotsstavar... Men är ändå hungrig!! Fett jobbigt...
Men snart bär det av till Fårö, och då blir det att sitta och vänta på färjan. Men det är livet de. Får se vad jag hittar på. Men som det ser ut nu så kommer det kanske bli en fin dag. Kanske att jag ska hålla på med min film....

See yah

Angelika Bjersander Poductions på G igen

Allmänt | 2012-07-04 | 15:53:20 Kommentera här! » 0 st

Ja en dag av filmande blev det, men tycker ändå inte att det håller samma standard som förra gången. Allt är skakigt och mörkt(Iaf nu på eftermiddagen då solen gick i moln) Men jag åkte med Kristoffer i hacken, fick lite matrial, men blev inte så bra som jag ville. Men vi får se vad jag kan pyssla ihop. Undra vad jag ska ha för låt till.. Något förslag??
Men nu ska jag sova, eller börja med ett avsnitt med OTH sen sova!!!!!! Sen lär det nog bli fullt upp på jobbet. Men kul att vi har något att göra!!
Men vem vet, jag kanske återkommer under natten. Men jag kan inte MMSa in bilder för det har inte Blogg.se hunnit med att fixa eftersom dom har gjort om det för oss bloggare. Men hoppas att dom kommer igång med det snart!!!

Puss å kram

Bondunge

Allmänt | 2012-07-04 | 09:40:00 Kommentera här! » 0 st

Ja idag har jag tänkt filma när dom ensilerar här hemma. Eftersom jag tyckte det var jättekul förra filmen jag gjorde, Så jag ska ta en moped och köra ner i åkern. Kanske får jag åka med oxå!! Hahah
Men annars inget annat planerat idag. Eller jo jag jobbar i natt. Så det blir att vila sen vi 3-4 nån gång!!

Återkommer hur det går med filmandet :P

För jag vet ju själv hur det känns, att stå där ensam kvar

Allmänt | 2012-07-03 | 17:57:30 Kommentera här! » 0 st

Ja denna låt Av Noise-Ut i natten spelades på radion när jag kom ner, och mamma satt och nynnade med. Älskar dom gamla låtarna, som gyllene tider osv.
Mamma och jag gick upp till våran "Granne" Sophia som bor på gamla vägslingan. Vi drack kaffe och sen gick vi ut och kollade. Och hon gick med oss hela vägen hem. Lilla Saga är så himla söt :)
Men nu funderar jag på att ut och rida, jag vill också åka och se på bio, "rock of ages", men vi får se...

See yah

Det är ingen ide att du skrattar och ler

Allmänt | 2012-07-03 | 11:17:16 Kommentera här! » 0 st

Sitter just nu och lyssnar på Gyllene tider!!! Det är den BÄSTA sommarkänslan som uppstår när dom spelas! Guuuud jag får gåshud ibland!!!
Lönetanten från kommunen ringde och ville ge mej lön! JA TACK :) Så nu får jag alla min lön från midsommar fett med kosing :)
Pratade oxå med Inger som jag jobbar ihop med!! Och vi kommer att ha SÅ MYCKET ATT GÖRA!!!!!!!!!! Vi kommer ha fullt upp, vilket är kul, men så fort man får ett larm så går det åt pip svängen.
Fik även ett erbjudande att var hundvakt, men eftersom jag jobbar hela denna vecka så var jag tvungen att tacka nej. tråkigt men men.
Men Jessika har nu fått sommarjobb och börjar idag, roligt för henne!!

Men nu ska jag forsätta att surfa och lyssna på sommaren :)

.,...

Allmänt | 2012-07-03 | 09:12:28 Kommentera här! » 0 st

Ja vaknade precis och kollade färdigt OTH avsnittet som jag somnade till igår. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, sola :) Kanske stapla ved.¨ Igår var jag med mamma vid byggdegården för det var loppis där. Och det var en man i 40-års åldern som SNODDE en golvlampa! Han bara tog den och gick iväg!!!!!!!!!!! Jag menar, va är det för fel på folk!!! Men det var tydligen bara jag och Kurre som såg han!!!!!!!!!!! Störda jävla människa! Men annars var det trevligt, lite kallt bara så jag åkte hem. Då var fadder Ingvar och Lisse och Amanda här så vi fikade lite. Sen såg jag "Wallander. den svaga punkten" den var bra, inte läskig som "master minde". Men nu ska jag gå ner och glo på tv... byeee

I Väntans tider

Allmänt | 2012-07-02 | 07:26:34 Kommentera här! » 0 st

Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma med en bilnyckel. Eftersom man tydligen inte kan låsa med nyckeln man kör med!! Men ja det är inte första gången det händer. Låste ju in min bilnyckel i min bil i Australien, så jack fick komma och öppna. Men då pajjade låset helt!!!
Det har varit kaos för hemtjänsten för en ringde sig sjuk 7,10. Och ingen kan komma och jobba..... Som tur var hade dom en kille som egentligen skulle gå brevid, men som nu fick en egen ihop pysslad rad.
Och jag fattar inte varför jag plötsligt inte kan blogga från min mobil!! Fett störande!!!! Skulle lagt upp en bild från när vi var på färjan i morse!!!!!!! Men natten har varit lugn, men det har, tack och lov, inte varit någon dötid!!!
Men nu ska jag gå ut och vänta på mamma, sen ska jag sova!!!!!!

When I tell the world your mine.

Allmänt | 2012-07-01 | 18:55:46 Kommentera här! » 0 st

Har sovit en stund, och kan med glädje säga att jag hittade One tree hill season 3!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lycka uppstod kan jag säga!!
Nu har jag ätit och kollar slutet på Gossip Girl, sen duscha och packa lite snacks till ikväll. Tycker det är jättesvårt att veta vad man ska hitta på att äta, men ikväll blir det fruktsallad och kanske nötter eller Godis som jag köper på vägen Dit.
Pratade med Jack, kan inte avslöja för mycket, eftersom han läser min blogg. :) Men oftast när vi skypar :) Saknar honom!! Haha han hotade med att stänga av kameran på skype eftersom jag tog kort på honom!! hihi Älsklingen <3

But now its time to rolle. Slänger väll in ett inlägg senare. Om det är lugnt!!!!!!!!!

XOXO

Stark och intensive

Allmänt | 2012-07-01 | 13:54:24 Kommentera här! » 0 st


 
Hahah Sötnöt!!

Sommar, Sommar, Sommar, det är dans i folkets park!

Allmänt | 2012-07-01 | 11:26:57 Kommentera här! » 0 st

Ja efter att ha varit taxi i natt och redan hunnit stapla en vedbur så är jag redan i full gång. Kunde inte riktigt somna imellan körningarna, och det är så himmla varmt!! Men jag envisas att sova med mitt täcke. 
  Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog lära ludvig laga falukorv i ugn, sen kanske jag följer med till stan, men det tror jag inte. Tänkte försöka ligga i solen och sova inför nattens pass. 
  I morron kommer Julia hit och vi ska planera våran mini semester! Så får se vart vi blir av!! Men ska bli kul att träffa henne igen!! 
 
Återkommer senare. Och kanske att jag skypar med Jack, får se vad jag hinner!!!!!!!!!
 
 Saknar min gullunge <3<3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!