Here we go agine!!

Allmänt | 2012-10-30 | 03:08:05 Kommentera här! » 0 st

ja Hej och Hå va tiden går. Hemma har det tydligen snö, medans här är det 30 grader och sol!!!! Igår var jag i Murray Bridge med Jacks Mamma Judy och Lille bror Dale. Det var trevligt. Vi hade en mysig lunch, sen hälsade vi på Jack på jobbet! Tjejen som jobbar där är från England och hon trodde tydligen att vi alla var syskon!!! Därför tyckte hon det var lite underligt hur jag och Jack stod så nära varandra.... Igår var det också Elizas födelsedag! Hon fick en kattunge. Som jag hämtade i fredags!!! Som vi har hållit gömd sen dess. Men dom har vart borta hela helgen. Så jag vaknade 06,10 och Eliza var i full gång med att öppna sina presenter. Sen smög jag ut i Andréas rum och hämtade kattungen och andra. Kan bara säga att barnen blev helt till sig!!! Men det är världens sötaste!! Och Efter vi kom hem från Murray Bridge hade vi picknick utanför danslokalen för att fira Eliza och SÎan som oxå fyller år. Jätte mysigt!! I fredags dödade Nigel änu en orm!!! Här vid huset!! Hoppas nu att alla är borta!!!!!!!!!!!!!! Bajs Ormar. Hoppas alla har det bra!!!

Ill bee there for you

Allmänt | 2012-10-25 | 08:07:39 Kommentera här! » 0 st

Ja nu bar vi I alla fall ensilerat kart.... Det var mer an va mer an vad vi forvantade oss... Men set var ett helvete idag. For va tackde den nar vi var fardiga... Men eftersom det var pin storm I natt as flog plaster av, och de var halv storm idag me!!! Inge kul att forsoka tacka en limpa (som de kallas) men nu are det I alla fall kart!!! IngeT mer dack kastande!!! Annars hander det inte mycket!!! Om in undrar sa ar jag pa Mel's iPad... Darfor Blir det helt konstigt!!!! Sa pa aterseende

Så mycket att säga så lite tid!!

Allmänt | 2012-10-21 | 08:58:12 Kommentera här! » 0 st

Ja ni får ursäkta!! Men det händer så mkt och jag sitter knappt vid datorn längre(Belive it or not) Men jag höll på att dö och då menar jag DÖ!!!! Vi har ensilerat denna vecka, och vi hade 2 högar med däck som vi skulle flyta dit vi skulle ha ensileringshögen! Och vi kastade upp däcken på lastbils flaket och så stog jag där och staplade däcken. Efter att vi hade gjort 1 runda kom Guss ( en kille som kommer ner och hjälper till ibland) med sitt hagel gevär i fall att vi skulle se en orm. Och Nigel sa nej det är lugnt. Men Guss sa Better be safe then sorry!! och det tackar jag för!! När vi nästan var klar med den andra lasten och det bara var drygt en meter tom cirkel där jag staplade, när jag var bortvänd så hör jag nigel skrika ORM!! När jag vänder mig om ser jag ormen som krälar runt däcket!!! Jag håller på att dö och hoppar så långt jag kan iväg och landar på dom andra däcken. Kenny som var en bit bort trodde att jag ramlade men när han såg Nigel spring efter geväret förstod han vad det var. Så nigel sköt ormen som nästan krälat in i däcken igen. Ormen borde ha varit en bit över en meter! Efter det sa jag att jag gör inte de utan nån som kan skjuta!!! Men har inte sätt nån sen dess! Men sen nästa dag höll Melanie på att tvätta fönstrarna och Eliza kom ut, utan skor. Mel sa ta på dig stövlar. Eliza vänder sig om och ska precis gå in då skriker hon SNAKE!!!!!!!! som va intill husväggen. Mel tar tag i Eliza och då kommer Mormor ut i tofflar med en spade. Mel skrek Ta på dig stövlar. Så Mel tar spaden och hugger den. Sen hackar dom den i bitar!!! Och när dom är färdiga så kommer jag och Kenny tillbax och får se vad som har hänt. Dom stoppade ormen i en kruka och när vi stog och pratade så kommer Harry våran terrier och skakar ormen, vilket vi trodde var en annan orm. Så jag tog Eliza och kutade in!!!!!!!!!! Detta är det värsta med att vara här!!!!!!!! Ormen som var på lastbilen är de närmaste jag har varit en orm!! Och jag HATAR det!!! En annan sak som hänt är att jag sköt en ko som var dålig! Andra gången jag gör det! Och hon dog direkt och Nigel säger att jag är duktig!! Men nu ska jag göra en film om hur vi ensilerar här nere! Vilket är lite annorlunda. ¨ Men nu har jag nog skrämt er nog!!!
Fotona är från en fets vi var på igår. Och ormen som Tim håller upp mördade han utanför sin stuga!!! Men på återseende!

Heeeeeeey

Allmänt | 2012-10-05 | 05:56:28 Kommentera här! » 0 st

Ja vi har haft lite problem med internet men nu ska de funka igen! Allt här nere är bra och som vanligt! Det är som om jag aldrig åkte!!! Ja de har inte hänt så mycket sen jag kom, jobbar och står i!! Förra helgen var vi och kampade (jag, Jack, Dale och Prommo!) MEN fy FAn de gör jag aldrig om!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ush! Jobbar i helgen och så har vi pony club på söndag, sen är jag ledig på måndag tisdag, ska ta en sväng till Murray Bridge och förhoppningsvis träffa Christina. Men vi hörs snart!!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!