Projektarbeta nu snart

Allmänt | 2009-04-30 | 08:41:02 Kommentera här! » 0 st

Sitter i bibblan å såsar. Väntar på att moa crusar in till stan. Så jag passar på att blogga. Igår så jobbade jag kväll, så det var en lugn förmidda. Tvättade lite hästgrejer å pysslade om min lilla häst. Han är sååååååååååååååååå uttråkad.
Idag så är jag då i skolan. Vi ska titta på 3:ornas projektarbete  å förbereda vårat eget inför 3:an.
  Hade de inte vart de hade jag vart ledig idag. Har inte vart ledig sen i helgen. jag tror jag har blivit lite bortskämmd med det. Ushh hur ska det bli när vi börjar skolan igen? Nää men det är lungt för då är det lov, men då börjar man sommar jobba. Å då blir det bara ledigt på helgerna....
  IdagValborg oxå. Grattis till henne, men jag känne ringen tyvärr. Ja vad så jag då göra denna underbara vårdag. Inte ett PISS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Usshha Busshhha!!!!!!!!!! Kanske hänger med mamma till Boge å bjuder på Kaffe. Om jag har lust. Så festsugen som jag är nu har jag inte vart på lännge.
  Vad mer kan man berätta då? Nja, jo igår när jag jobbade kväll var det VÄLDIGT lungt. Hade inte så mkt att göra. Så eftersom jag trode att Malin änu bodde ner vid skolan så visade hon mig sitt hem, villket var väldigt fint:) Träffade oxå Moa där. Men hon har slutat med Isländskan... . Hmm det får vi nog återuppta. Näää så vi gled runt på Slite, villket går rätt fort... Just de, Hissen krånglade igår så när vi va på 2:an å skulle ner så funkade de inte. Så vi tog trapporna. Men då kom det 3 tanter som skulle hem. Så dom fick gå tillbax till Terapin å vänta. Men efter nån timme så var hissen lagad.
  Ja det var nog allt jag hade å bjuda på. Moa har meddelat att hon är på språng::)

Bye...

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!